2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa nıye oramıozı buramızı gorsunler. bız odamızda sancımızı cekerken erkekler kapı onunda. bır tek esım yanımda olur. sonrada odaya gıderken her yerını orterler

yanii görmezler diyosun... inşallah.. peki bize sonda falan takacaklar mı:1rolleyes:

aqualotus2000 canım senin kayınpeder kaynanadan beter benimki soğuktur bişeye karışmaz aramaz sormaz ben eskiden arar sorradım baktım o aramıyor bende hiç aramıyorum onun için arzusu bilir valla

bende hastanede kalabalık olsun istemiyorum kendimle mi uğraşıcam canımla onlarla mı germesinler beni kızlar şimdi kocalar hamileyiz diye bişey demiyorlar sonrada sütümüz kaçmasın diye bişey diyemicekler valla elimden geleni arkama koymam onun için ben de doğumu 1-2 gün sonra olucakmış gibi söylerim

yanii görmezler diyosun... inşallah.. peki bize sonda falan takacaklar mı:1rolleyes:

sonda olayı muamma sezaryanda kesin ama normalde bazı durumlarda takılıyomuş yeni kardeşim ameliyat oldu pekte öyle can yakmıyomuş azıcık rahatsızlık veriyomuş

ayy keşke benimkide öyle olsa uyuz herif... aramasa sormasa bişeye karışmasa ne isterim Allahtannn... dediğin gibi insan kimle uğraşacak ya... kendiylemi milletlemi.. zaten dr.da diyo kalabalık olmasın kadınlar kötü etkileniyo bizede büyük zorluklar çıkıyo diye... ben dr.uma tel açıp anlatıcam durumu konuşsun isticem.... ki yaparda sanıyorum.. yoksa başka türlü çekilmez yaa...

ihter ve Behlül uçuruma sürükleniyor

Bihter ve Behlül, birbirlerini uçurama sürükleyen dönülmez bir yola giriyorlar.
Yasak aşkın cenderesinden kurtulmak isteyen Bihter, Behlül’e, herkesi arkalarında bırakarak gitmeyi teklif eder. Behlül’ün cevabı, Bihter’i de zor durumda bırakacaktır. Behlül, Bihter’in blöfünü görür ve kaçmayı kabul eder. Bihter attığı adımdan geri dönmeyi kendisine yediremez ama, bir yandan da giderek uçuruma doğru yuvarlandıklarının farkındadır. ıkisi de birbirini bu sona doğru tetikler. Bülent ve Matmazel çiftlikten döner, Bihter gerginliğini Matmazel’in eve dönüşünü bahane ederek hırçınlaşır. Firdevs Hanım’ın da tatilden sürpriz dönüşü bütün aileyi bir araya getirir. Bihter ve Behlül’ün planları giderek zorlaşmaktadır. Bihter’e çok özel bir hediye vererek aralarındaki mesafeyi kapatmaya çalışan Firdevs Hanım, evdeki gerilimi hemen fark eder. Adnan ile Bihter’in arası, Bihter’in giderayak çıkardığı sebepsiz tatsızlıklarla açılırken, Adnan fırtınayı koparır. Bihter evden ayrılmadan önce, Adnan’a bütün gerçeği açıklayan bir mektup bırakır. Bihter ve Behlül, acı gerçeklerle hayaller arasında kalmaktan yorgun düşerler. Verdikleri kararı, itiraf edemedikleri korkularla, uygulamak için yola çıkan yasak aşkın aşıkları, birbirlerini uçuruma sürükleyen dönülmez bir yola girerler.

Bu da benim göbüş gizli çekimyerimseniben

Eklentiler

• $Görüntü0070.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 20
kızlar işte benimde bi göbüşüm bide balkonumdan bodrum manzaram sizlere hediyem olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun milletimiz varolsun Tanrımıza hamdolsunn :))))))))))))))))))))))))))

Eklentiler

• $kk1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $kk2.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 17
ya tam ben resim çektim koydum herkes kaçıyo yaa korkmayın bitli deelim çok şükür noluyoz yaa herkeşler nere gitti :))))))))))))

ah bodrum bodrum çok beğeniyorum bodrumu kocamla tatile gitmiştik çok eğlenemeştik ama evler çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…