kıme dıoz bız.gobek ıstıoz dıoz gobeeek.cabuk koyun fotolarıklava:bı tek denız koymus.masllah denızcım cok guzl olmussun ayrıca buyuk gorunmuo ıdeal gobek
yaa nıye oramıozı buramızı gorsunler. bız odamızda sancımızı cekerken erkekler kapı onunda. bır tek esım yanımda olur. sonrada odaya gıderken her yerını orterler
glnz baktım cnm albume senın göbüşte süper sadece göbek büyümüş arkada bişey yok...buarada evımınede bayıldım iii günlerde oturun mutlu mutlu koçişin bebeşinle
yanii görmezler diyosun... inşallah.. peki bize sonda falan takacaklar mı:1rolleyes:
yanii görmezler diyosun... inşallah.. peki bize sonda falan takacaklar mı:1rolleyes:
aqualotus2000 canım senin kayınpeder kaynanadan beter benimki soğuktur bişeye karışmaz aramaz sormaz ben eskiden arar sorradım baktım o aramıyor bende hiç aramıyorum onun için arzusu bilir valla
bende hastanede kalabalık olsun istemiyorum kendimle mi uğraşıcam canımla onlarla mı germesinler beni kızlar şimdi kocalar hamileyiz diye bişey demiyorlar sonrada sütümüz kaçmasın diye bişey diyemicekler valla elimden geleni arkama koymam onun için ben de doğumu 1-2 gün sonra olucakmış gibi söylerim
güzeller ben çıkıyorum yarın görüşürüz bebişlere iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?