Bu da benim göbüş gizli çekimyerimseniben
kızlar işte benimde bi göbüşüm bide balkonumdan bodrum manzaram sizlere hediyem olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun milletimiz varolsun Tanrımıza hamdolsunn :))))))))))))))))))))))))))
maşallahhhh Allahım kucağındada göstersin sağlıkla sanada hepimizedeee:))))
ah bodrum bodrum çok beğeniyorum bodrumu kocamla tatile gitmiştik çok eğlenemeştik ama evler çok güzeldi
offf manzara çok güzel yaa şimdi orda olmak vardı. Göbek de maşallahı var sivri değil benimki gibi. Ya bana karnın çok aşağıda diyorlar az önce resim çekerken de farkettim cidden aşağıda hem aşağıda olunca ne oluyormuş kiCADIARZU
kızlar işte benimde bi göbüşüm bide balkonumdan bodrum manzaram sizlere hediyem olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun milletimiz varolsun Tanrımıza hamdolsunn :))))))))))))))))))))))))))
ayyy maşallah canım süper valla ne az nwe cok kararında sanada bebişinede maşallah
senın erkekmıydı cnm hatırlamıyorum sıvrı geldıde göbüşün
hadi kızlr ben kaçtımmm... görüşmek üzere..
harika kzlar gobusleriniz masallahhh nazar degmesinnnnnnnnn
bodrumu ozledimmmmmmmmmm ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh 2010 eylul ayinda anca gelirim orayasenağlama
kizlar ben kaciyorum BENIM CIN DUA ETMEYI UNUTMAYIN LUTFEN hepinizi opuyorum bebislere iyi bakinnnnnnnnnn
gamze sende göbek falan yok kız senın iç karnın genış galıba nerde saklıyon prensesı bakıyım .ıkınızede nazar boncugumazarada süper hanı bodrum bodrum diyesim geldiiiii
buyrun gelin hepinizi beklerimm :)))) ya yok sen bakma millete her kadının bünyesi yapısı farklı nasıl böyle bişey söyler böyle bi karar verirler anlamıyorum.... lütfen kulak asma herkese sen.. karnın aşağıda oluncada doğumunmu yakın plasentanmı aşağıda diye elli tane şey söylerler sende ööyle dinler kurar çözer delirirsin artık arkadaşım.. sallama sen kimseyi boşver.. bişeyide bilmeyiversinler.. sonuçta dr.un bi sorun olsa sana söyler... bunu düşün yeter... :1hug:
hko_8 masllah anacım masllah
gamze kendın varsın ama gobısı koymayı unutmusun tatlım.hanı kızım nerde gobuk.nerde buyutuon sen bu cocugu bı de sısmnım dıon hanı nerdeeee.
harika kzlar gobusleriniz masallahhh nazar degmesinnnnnnnnn
bodrumu ozledimmmmmmmmmm ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh 2010 eylul ayinda anca gelirim orayasenağlama
kizlar ben kaciyorum BENIM CIN DUA ETMEYI UNUTMAYIN LUTFEN hepinizi opuyorum bebislere iyi bakinnnnnnnnnn
Şenizkızlar bende gidiyorummmmŞenizöptüm hepinizi bebişlere iii bakınnn
kıme dıoz bız.gobek ıstıoz dıoz gobeeek.cabuk koyun fotolarıklava:bı tek denız koymus.masllah denızcım cok guzl olmussun ayrıca buyuk gorunmuo ıdeal gobek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?