2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar işte benimde bi göbüşüm bide balkonumdan bodrum manzaram sizlere hediyem olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun milletimiz varolsun Tanrımıza hamdolsunn :))))))))))))))))))))))))))

offf manzara çok güzel yaa şimdi orda olmak vardı. Göbek de maşallahı var sivri değil benimki gibi. Ya bana karnın çok aşağıda diyorlar az önce resim çekerken de farkettim cidden aşağıda hem aşağıda olunca ne oluyormuş kiCADIARZU

ah bodrum bodrum çok beğeniyorum bodrumu kocamla tatile gitmiştik çok eğlenemeştik ama evler çok güzeldi

tatile gelirsen güzel yaşamalık gelmek büyüyü bozuyo ya.... hava güzel herşey süper ama bi ark. yokki alıp bi denize biyere gidesin... böle çık balkondan bak bak gir içeri..... yine yolunuz düşerse beklerim aslında aklında olsun lütfen sengözlerimebaksanab

gamze sende göbek falan yok kız senın iç karnın genış galıba nerde saklıyon prensesı bakıyım .ıkınızede nazar boncugumazarada süper hanı bodrum bodrum diyesim geldiiiii

buyrun gelin hepinizi beklerimm :)))) ya yok sen bakma millete her kadının bünyesi yapısı farklı nasıl böyle bişey söyler böyle bi karar verirler anlamıyorum.... lütfen kulak asma herkese sen.. karnın aşağıda oluncada doğumunmu yakın plasentanmı aşağıda diye elli tane şey söylerler sende ööyle dinler kurar çözer delirirsin artık arkadaşım.. sallama sen kimseyi boşver.. bişeyide bilmeyiversinler.. sonuçta dr.un bi sorun olsa sana söyler... bunu düşün yeter... :1hug:

hko_8 masllah anacım masllah
gamze kendın varsın ama gobısı koymayı unutmusun tatlım.hanı kızım nerde gobuk.nerde buyutuon sen bu cocugu bı de sısmnım dıon hanı nerdeeee.

Bu da benim göbüş gizli çekimyerimseniben

kızlar işte benimde bi göbüşüm bide balkonumdan bodrum manzaram sizlere hediyem olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun milletimiz varolsun Tanrımıza hamdolsunn :))))))))))))))))))))))))))

harika kzlar gobusleriniz masallahhh nazar degmesinnnnnnnnn
bodrumu ozledimmmmmmmmmm ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh 2010 eylul ayinda anca gelirim orayasenağlama

kizlar ben kaciyorum BENIM CIN DUA ETMEYI UNUTMAYIN LUTFEN hepinizi opuyorum bebislere iyi bakinnnnnnnnnn

Şenizkızlar bende gidiyorummmmŞenizöptüm hepinizi bebişlere iii bakınnn

başarılar canım dualar seninlea.s.

gamze sende göbek falan yok kız senın iç karnın genış galıba nerde saklıyon prensesı bakıyım .ıkınızede nazar boncugumazarada süper hanı bodrum bodrum diyesim geldiiiii

ayy çokk teşekkür ederim canım sağol.. akşamları gbeğim çıkıyo birz okadar.... daha bir hfta 10 gün öncesine kdar millet yok yok sen hamile olmssın diyip duruyodu :)))) evet herhlde içim geniş :))) ayrıca manzara güzelde bi yaren yok kahve içmeye şekerim ahhh ahhh :))

canım benim sağolasın inşallah bir gün yolumuz düşer de geliriz. amaaaan herkes birşey diyor birini duymasan birini duyuyorsun ama bunlar da geçer hıh onlar kendi göbüklerine baksınlar bizimki bebekdelikafadulden

ya gamze sen aslında tam benım kafasın otur butun gun laklak et.dedıkodu kayınpederler bılmemneler derken ben senı bos bırakmazdım o manzarada ama malesef cok uzagız

hko_8 masllah anacım masllah
gamze kendın varsın ama gobısı koymayı unutmusun tatlım.hanı kızım nerde gobuk.nerde buyutuon sen bu cocugu bı de sısmnım dıon hanı nerdeeee.

yok şekerim valla bende göbek möbek işte oln bukadar :))))) kilomj mvary bebek ancak kendini göstermeye bşladı diyorum ya işte şimdi daha iyi anlamışsınızdırr :)))))

canım olsun fzla kalmamış iyi düşün seneye burdasın hayırlısıyla gelde birer kahve içelim deniz kıyısında işallahh :)))) ayrıca dualarımız tabiki seninle... bukadar gebeşin duasına sen o sınavı girmeden kazanırsın annem ne üzülüyon yaww :))))))))))))))

Şenizkızlar bende gidiyorummmmŞenizöptüm hepinizi bebişlere iii bakınnn

kendinize çokk iyi bakın bebişle gebeşş öptük sizii :)))))

kıme dıoz bız.gobek ıstıoz dıoz gobeeek.cabuk koyun fotolarıklava:bı tek denız koymus.masllah denızcım cok guzl olmussun ayrıca buyuk gorunmuo ıdeal gobek

kuşuuum bilgisayar bozuk girip girip çıkıyor ama seni gördümdü ne zamandır hoşgeldin dicem ayy canım benim yokluğun belliydi inanki.HOŞGELDİİİNNNN!!!geçmişi okuyamadım pc bozulmaz inşallah yine ama elacığıma hoşgeldin diyimde dedim yine mortlamadan:)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…