2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da benim göbüş gizli çekimyerimseniben

maşallah çok güzel canım

kızlar işte benimde bi göbüşüm bide balkonumdan bodrum manzaram sizlere hediyem olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun milletimiz varolsun Tanrımıza hamdolsunn :))))))))))))))))))))))))))

hakkaten öyle bi anlattınki kendini valla gayet fit bir hatunsun ve evet kızım göbek yok naaptın çabuk söyle nereye sakladın hı

ayy fenaymış yaaa yani kaçıcaklar cidden öylemi

ya gamze sen aslında tam benım kafasın otur butun gun laklak et.dedıkodu kayınpederler bılmemneler derken ben senı bos bırakmazdım o manzarada ama malesef cok uzagız

ya biliyomusun bende aynı şeyi düşünüyorum senin için.. herşey var bizde geyik dert ciddiyet ne ararsan mevcut... ahh evet uzak olmasak ne güzel geçerdi günler demi yaa... gebeşizde hem bebeşlerde akran olcaktı oooff offff nefret ediyorum bu manyak bodrumdan ııyyy herkese herşeye heryere uzağım yaaa..... :tomato:

kızlar masallah valla en sısmanım dıyenı9nızde bıle bişey yok. eylul annelerı çok guzel:):)

Bodrumdan nefret edilir mi millet adına şarkı yazıyor

neyse allahtan kı burda bulmusuz bırbırımızı yoksa napardık nası gecerdı gunler.
bu arada gozum aydın dustan cıkınca baktım ılkten kulotun ızı sandım ama popomda 2 tane pespembe catlak gordumsenağlama
popomdayken bu kadar moralım bozuldu.gobelte olunca epey dumur olcaz galıba:S

nee kaççakmı gerizekalılar oyyy olamaz yaa.. ama izleyemicemki zallazortlar vadisini izlicek kocam bu akşam.. polatı bulsamda bi ağız burun kırıp versem elime doyup hıncımı alamam o derece sevmiyom yani adamı :))))))))))) -tatlicadiarzu-

yavrum geliyom ama pc kitleniyor.yazim iki kitlenmeden ama geçmişide okumak istiyomm.2 gündür gir öık yazamıyom sinir bilgisayarrr.

hoşgeldin canııımm.. hadi kızlar aramızda imece usulü pc toplayıp ayfere yoluyoruz olmaz böyle eksik kalıyoruz baksanıza :))))) harddisk ve klavye mouse benden.. hadi bakam pamuk eller ceplereee :)))))))))))) :roflol:

kızlar masallah valla en sısmanım dıyenı9nızde bıle bişey yok. eylul annelerı çok guzel:):)

hihoyyyt evet canım. inşallah yavrularımız da güzel olurlar sağlıklı olurlar. Doğumlar başlayınca koymaya başlayacağız bebeişleri çirkin çirkin 2 aya toparlanınca çıkacak güzellikleridelikafadulden

hee cok gusel eylul annelerı cok.kızım ne dıom ben sana kıçım catlamıs dıom duymuon galıbaaa

ben de son rotuşlarımı yapim wc falan yola koyuliim herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz

:roflol: :roflol: :roflol: hay allaaam yaaaa hakkaten polatı sen tut ben dövim hala izleniyomu o dizi yaaaa allahtan kocişim sevmiyo yarebbiiiiiiiiiiiiiim

hee cok gusel eylul annelerı cok.kızım ne dıom ben sana kıçım catlamıs dıom duymuon galıbaaa

ayyh çaaaat diye çatlıcam şimdi. Ben daha evlenmeden vardı çatlağım şimdi oluşacakları önlemeye çalışıyorum pofff doğumda çoğalmasa bari. 57 kg den rahatsızlığımdan dolaaayı 45 kg ye düştüm ondan mirastır banasenağlama

Bodrumdan nefret edilir mi millet adına şarkı yazıyor

bende yazacam canım yakındır.. ama benimki ya ağıt olur ya hiciv fazla bişe beklemeyin benden :))))))))))

maşallahh de yawrım maşallah deee tükürün kızlar tükürün topiğe doğru ooohhhhh kalmasın nazar mazarr!! :))))))))))))

aquacım nerde göbek şeker göbek topiğinde mi bacıms?

göbek nerde.. gazım vardı çıktı şekerim bende bebek sanıyodum :)))))))) napim beden geniş... bebe içerde olimpik bi ortamda büyüyo.. yok bende öle çatım dar içim dar filan.. herryerim geniş maşallaahh yayıla yayıla büyüyo çocuğum beniiimm :)))) :roflol:

evet canım iyiki burda buluştuk demi yaa :))))) ya ben sana belimdeki 8 adet çatlağın resmini koysam kendini gece gündüz eğilip eğilip öpersin.. ayrıca bi topic payşalacam sizle belki bilen gören vardır çatlaklara çare buşduğunu söyleyen biri var kk da :)))) sıkma canını sen düzelir herşey :)))

ayy demi nasıl çikin olcaklar ama olsun anasının meleği olcak hepside yaa.. minicik elleri ayakları olcakk. bezlerine bile bakıyorum minicik yarabbim yaa... insan nasıl elşicek kıycak onlara yaa.. ama kıyıcamm öpücem anası değilmiyim yicem onuuuuuuuuuu :))))) :roflol:

kız çatlasın amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hallederiz bak yan topiklerde kahve limon mucizesi okudum du hele çıkaralım şu yavruşkaları para biriktirir lazerle def ederiz fallaaa

:roflol: :roflol: :roflol: hay allaaam yaaaa hakkaten polatı sen tut ben dövim hala izleniyomu o dizi yaaaa allahtan kocişim sevmiyo yarebbiiiiiiiiiiiiiim

benimkide sevmezdi ama gerzek arkadaşları sayesinde sardı yine gıcık öff :)) ama ben bu polatı kollektif olarak dövme işine sevindim.... kadınlar kulübü oldumu sanak iki dakkada dövüşçüler kulübü :))))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

vallaha bendede var bayaa çatlak.. bikaç çatlamadık yer bırakmış vücudum kendine onuda kısmetse hamileyken çatlatırız bebğin şerefine diye düşündü herhalde ince kişilikli bedeniiimm :))))) :roflol: :roflol:

ay yavrum nerden çıktı şimdi yaa çatlaks dicem ama oluyor olacak demek ki artık.ben zaten çatlaktım oldu olası kalçalardan falanda anlayamıyorum şimdi mi önceki mi diye.bu arada bebişide sormuşun sonradan gördüm iyiyiz Allah'a çok şükür ya ayrıntılı falan hepsi yapıldı.bana benzer bu çocuk be ya derim:)sağlıklı olsunda işin şakası.bugünde tetanoz 2.doz aşısı oldum.emzirme eğitimi verdi ebe bana bende göstererek.ama iyi oldu.bu arada kociş geldi gitti 3 gün.arabasını,pusetini,bambam beşiğini,kraft dondolino aldık o gelmişken çünkü doğuma kadar yok.sağlıkla kullansın bebişler alınanları.seninkileride gördüm maşallah sağlıkla kullansın şekercim.grip devam anacım böle işte.

ay canım beniiim Elllleehh reeziii olsun bacılar em amileyim em pc bozuk be yaw:)bu arada şişkoyum diyon maşallah hiçte bişi görünmüyo tombik unsurlardan kardeşim .göbişede sanada maşallah.

hadı bu kadar çene,dedıkodu,gıybet,veryansın yeter.
ben gıdıom artık.accık bahcede gezım de yedıklerım yerlessın butun gun kıpırdamıom ama bogaz yerınde masllah.
yarın gorusuruz artık nasıpse.allaha emanet olun bebelerle.
ıyı aksamlaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…