2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sonradan yazmısınız sımdı gordum
ayferım gule gule kullansın oglun hepsını ıns.
su mucızeyı yarın sıze tekrar sorarım.
sımdılık kactık hadı başbaş

beni mi tarif ettin nealkisalkisalkis

tamam sen git bahçende klibini gezdir bebişinle temiz hava alın oohh miss ne güzell.. bende kalkabilirsemm bu sersem ıspanakları pişirecem ama bakalım nezaman :)))))))) sende Allaha emanet ol görüşürüz yarın hoççakaaallllll :1hug: :a015:

Kızlar herkesi öpüyorum bebişlere iyi bakın kendinize iyi bakın. Hava bozdu burda gezme hevesi yarım kaldı neysem başka bahara artık. Gidip kendime meyve ziyafeti çekmek istiyorum. ıyi akşamlaaaaaar:lepi:

kızlar opüyorum hepinizi bende kaçıyorum

güle güle tatlım kendinede yavyunada dikkat et görüşürüz yarın işallahhh :)))

canım arkadaşlık böle günler için toplaşçez birlik olcez tabi yaw :))))) bu arada bebeğine aldıklarını doğsunda sağlıkla hayırla huzurla güzelliklerle kullanın işallah.... ne güzelde yakışçak şimdi bebeğin aldığın cicilerine yaa.... düşünsene pusette yürüyüşler falan böle içinde akça pakça bi bebek.. ayyy maşallahhh şimdiiden hepsinee... alkisalkisalkis

beni mi tarif ettin nealkisalkisalkis

hepimiz kardeşiz isimli gereksiz şarkı: "hepimiz çatlağız, çatlıyoz, nediye?? ahaay ahaay" olarak değiştirilsin diye mesama ve mahsun kırmızıgüle mail atçamm :)))))))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar herkesi öpüyorum bebişlere iyi bakın kendinize iyi bakın. Hava bozdu burda gezme hevesi yarım kaldı neysem başka bahara artık. Gidip kendime meyve ziyafeti çekmek istiyorum. İyi akşamlaaaaaar:lepi:

vayy bacım sendemi gidenler kervanına katılşıyon peki bakam öle olsun kendine sende iyi bak hele bebeğe çok çok iyi bak :))))) herşey onlardan her geçen gün daha destekli daha güçlü tekmeler yiyip üste bide psikopat gibi buna mutlu olmak için demi :))) hadi öptüm yarın gel yinee :)))) :a015:

Kızlar çıkan herkesi çok çok öpüyoruz kızımla birlikte kendinize ii bakın.
Emsal gelmedi bugün hiç merak ettim doğrusu. :çok üzgünüm:
Umarım iyidir bir sorun yoktur bugece de msn'de göremezsem yarın tlf. açayım en iyisi.
Hko göbüş süper maşallah çok tatlı gözüküyor ve aqualotus canım maalesef diğerlerinin de söylediği gibi daha hamile olduğun bile belli değil senin maşallah...
Benim artık bayağı belli oluyor dün hatta yurtdışından gelen bir misafirimiz bile sordu
sık sık gelir kendi denetim için. Bebek bekliyorsun galiba diye... Türk erkekleri olsa utanır ama tabi yabancılarda utanılacak bir durum değil bunu sormak. Velhasıl artık dışardan bakıldığında hamile olduğum anlaşılıyor:)))) Bu arada bugün espri bakımından formda olduğunu söylemeden de geçemeyeceğim... Hani en'leri seçerler ya en komik eylül annesi de sensin benim için. alkisalkisalkis
Bu arada evinin manzarasına bittim akşam yemeğine geliyorum sen koy ocağa ıspanakları sırnaşık şey
Hoşgeldin Ayfercim Şeniz Bu kadar uzak kalıp özletme kendini yaaa.

Ben geldim bacılarrrrrrr .... Anca işim bitti be öffffffffffffff. Valla iyi kaynatmışsınız kocaları kayınpederleri. Efendime söleyim batıl inançlar falan

Gülcan. Gamze, Hko maşallah göbeklere şekerler. Çıtır hamişler sizi

kıısss senin cem yılmazl felan akrabalığın vamııı???

saol tatlım senden .. ne olsuuunnnn eve gitmek istiyom

evet valla bende. Kocayı bekliyorum gelip alcam dedideeeeeeeeeee . bekle babam bekle. Valla çok bunaldım bugün ya. Eve gitmeden dolaştır beni dedim. Yoksa bu gerginlikle girersem ona patlarım kesin kötükedihüso

Slmmm herkesee.. Bugun dr gittik kızlar bebemi gördüm yine detaylı ultrasona girdik yarım saate yakın incelediler nerdeyse çok şükür herşey normal dediler Allahıma şükürler olsunn bayağı resmini verdiler şimdi bakıyomda elleri kolları kafası heryerini ayrı ayrı cekmişler herşeyi oluşmuş maşallah geldim öptümm o minincik ellerini kollarını :))) Cd filan vermediler ama eşim kamera götürddü orda çekim yaptı dr gülüyo bize ilk çocukmu diyo :)) Ayyy minik kuzum yavrum yaa cabuk gel seni koklamak sarılmak koynuma basmak istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…