kızlar ben yavaştan çıkıyorum öptüm sizi
kızlar ben yavaştan çıkıyorum öptüm sizi
benimkide sevmezdi ama gerzek arkadaşları sayesinde sardı yine gıcık öff :)) ama ben bu polatı kollektif olarak dövme işine sevindim.... kadınlar kulübü oldumu sanak iki dakkada dövüşçüler kulübü :))))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
vallaha bendede var bayaa çatlak.. bikaç çatlamadık yer bırakmış vücudum kendine onuda kısmetse hamileyken çatlatırız bebğin şerefine diye düşündü herhalde ince kişilikli bedeniiimm :))))) :roflol: :roflol:
hadı bu kadar çene,dedıkodu,gıybet,veryansın yeter.
ben gıdıom artık.accık bahcede gezım de yedıklerım yerlessın butun gun kıpırdamıom ama bogaz yerınde masllah.
yarın gorusuruz artık nasıpse.allaha emanet olun bebelerle.
ıyı aksamlaaaaaar
kızlar opüyorum hepinizi bende kaçıyorum
ay yavrum nerden çıktı şimdi yaa çatlaks dicem ama oluyor olacak demek ki artık.ben zaten çatlaktım oldu olası kalçalardan falanda anlayamıyorum şimdi mi önceki mi diye.bu arada bebişide sormuşun sonradan gördüm iyiyiz Allah'a çok şükür ya ayrıntılı falan hepsi yapıldı.bana benzer bu çocuk be ya derim:)sağlıklı olsunda işin şakası.bugünde tetanoz 2.doz aşısı oldum.emzirme eğitimi verdi ebe bana bende göstererek.ama iyi oldu.bu arada kociş geldi gitti 3 gün.arabasını,pusetini,bambam beşiğini,kraft dondolino aldık o gelmişken çünkü doğuma kadar yok.sağlıkla kullansın bebişler alınanları.seninkileride gördüm maşallah sağlıkla kullansın şekercim.grip devam anacım böle işte.
ay canım beniiim Elllleehh reeziii olsun bacılar em amileyim em pc bozuk be yaw:)bu arada şişkoyum diyon maşallah hiçte bişi görünmüyo tombik unsurlardan kardeşim .göbişede sanada maşallah.
beni mi tarif ettin nealkisalkisalkis
Kızlar herkesi öpüyorum bebişlere iyi bakın kendinize iyi bakın. Hava bozdu burda gezme hevesi yarım kaldı neysem başka bahara artık. Gidip kendime meyve ziyafeti çekmek istiyorum. İyi akşamlaaaaaar:lepi:
güle güle tatlım kendinede yavyunada dikkat et görüşürüz yarın işallahhh :)))
canım arkadaşlık böle günler için toplaşçez birlik olcez tabi yaw :))))) bu arada bebeğine aldıklarını doğsunda sağlıkla hayırla huzurla güzelliklerle kullanın işallah.... ne güzelde yakışçak şimdi bebeğin aldığın cicilerine yaa.... düşünsene pusette yürüyüşler falan böle içinde akça pakça bi bebek.. ayyy maşallahhh şimdiiden hepsinee... alkisalkisalkis
hepimiz kardeşiz isimli gereksiz şarkı: "hepimiz çatlağız, çatlıyoz, nediye?? ahaay ahaay" olarak değiştirilsin diye mesama ve mahsun kırmızıgüle mail atçamm :)))))))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin özgecimmmmmmm
naber Fıstıkkk?
saol tatlım senden .. ne olsuuunnnn eve gitmek istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?