.
Hko göbüş süper maşallah çok tatlı gözüküyor ve aqualotus canım maalesef diğerlerinin de söylediği gibi daha hamile olduğun bile belli değil senin maşallah...
Benim artık bayağı belli oluyor dün hatta yurtdışından gelen bir misafirimiz bile sordu
sık sık gelir kendi denetim için. Bebek bekliyorsun galiba diye... Türk erkekleri olsa utanır ama tabi yabancılarda utanılacak bir durum değil bunu sormak. Velhasıl artık dışardan bakıldığında hamile olduğum anlaşılıyor:)))) Bu arada bugün espri bakımından formda olduğunu söylemeden de geçemeyeceğim... Hani en'leri seçerler ya en komik eylül annesi de sensin benim için. alkisalkisalkis
Bu arada evinin manzarasına bittim akşam yemeğine geliyorum sen koy ocağa ıspanakları sırnaşık şey
Ben geldim bacılarrrrrrr .... Anca işim bitti be öffffffffffffff. Valla iyi kaynatmışsınız kocaları kayınpederleri. Efendime söleyim batıl inançlar falan
Gülcan. Gamze, Hko maşallah göbeklere şekerler. Çıtır hamişler sizi
Gamze akşam çayına sizdeyim bacımmmm. O ne manzara öyleeeeeee alkisalkisalkis
kıısss senin cem yılmazl felan akrabalığın vamııı???
slm kızlar nasılsınız bakalım bebeleriniz nasıl...bizde yavrucumla iyiyiz ne yazıkki ben sizler gibi oğluşum yada kızım diye sevemiyorum bebemi.çünkü bizim cinsiyetimiz hala net degil. bi kız diyolar bi erkek bende 24.haftama kadar bidaha baktırmamayı düşünüyorum....
bide bugun gene bogazım gıcıklamaya başladı öksürüp duruyorum gripmi olcam nedir :S:S:S:
ahh canım gel arkadaşım hem sen çalıştın yoruldun bugün manzaraya karşı şööyle bir yemek yiyelim gğn batımını izleyelim ev konforunda hemdee :)))) ayrıca evet hamile olduğum pek belli değil ve 6. aya girmiş biri olaraktaa bu duruma hiçte üzüldüğümü söyleyemicemm :))))))))) bugün leyfimde yerinde valla dilime vurdu aklıma her geleni yazdım foruma :)
slm kızlar nasılsınız bakalım bebeleriniz nasıl...bizde yavrucumla iyiyiz ne yazıkki ben sizler gibi oğluşum yada kızım diye sevemiyorum bebemi.çünkü bizim cinsiyetimiz hala net degil. bi kız diyolar bi erkek bende 24.haftama kadar bidaha baktırmamayı düşünüyorum....
bide bugun gene bogazım gıcıklamaya başladı öksürüp duruyorum gripmi olcam nedir :S:S:S:
akşamüstü biraz yürümek için dışarı çıktım.burda kadınların akşam yürüyüşü meşhurdur.çıkmaz olaydımmm...çok kötü sinirim bozuldu.benı eskıden bılenler çok kılo almışın ayyy ne olmuşun neler neler dokuzuncu ayda sen napcan falan sınırım bozuldu.bıde senın göbek kız bebek doktorlar bılemıyo diyolar.onlar bılıyolar sankı.ınsanlardan nefret edıyorum herkesın agzını dıkmek istiyorum....çok moralım bozuldu annemde bana da kızıyo ne herşeyi kafaya takıyon diyooo...offf çok bunaldım kızlar kafayı yıcam
akşamüstü biraz yürümek için dışarı çıktım.burda kadınların akşam yürüyüşü meşhurdur.çıkmaz olaydımmm...çok kötü sinirim bozuldu.benı eskıden bılenler çok kılo almışın ayyy ne olmuşun neler neler dokuzuncu ayda sen napcan falan sınırım bozuldu.bıde senın göbek kız bebek doktorlar bılemıyo diyolar.onlar bılıyolar sankı.ınsanlardan nefret edıyorum herkesın agzını dıkmek istiyorum....çok moralım bozuldu annemde bana da kızıyo ne herşeyi kafaya takıyon diyooo...offf çok bunaldım kızlar kafayı yıcam
DİLEK cim güzel yüzlü, güzel yürekli, güzel sesli arkadaşım benim :)))
çok teşekkür ederim sana bizi düşündüğün için.
bizi araman büyük incelik canım.
kızımıda benide çok mutlu ettin sizi çok seviyoruz biz teyzesi :))
inşallah canım ... sen ne zaman taşınıyorsunuz.. Allah kolaylık versin .. ...1 aydır taşınalı anca yerleştim diyebilirimm..bundan sonrada inşallah pompişimle ilgileneceğim...:)aynen canı bizde sadece beşik alacğız yeni evimiz 2+1 olucak o yüzden napalım bizde ilerde oda yaparız artık
Canım benim yaa merak etmez miyiz hiç ? Allah her türlü talihsizliklerden korusun kollasın sizi. İyi olduğunuzu duydukta rahatladık kızımla. Şeniz Senin sesin de çok güzel , insan konuştuğu kişinin canlı canlı sesini duyunca daha bir başka oluyor di mi? :1hug:
Bizde sizi çok seviyoruz... Allah başlayan bu güzel dostluğumuzu hiç bozmasın inşallah...
inşallah canım ... sen ne zaman taşınıyorsunuz.. Allah kolaylık versin .. ...1 aydır taşınalı anca yerleştim diyebilirimm..bundan sonrada inşallah pompişimle ilgileneceğim...:)
dilek teyze bizide ara...:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Allah dostluğunuzu bozmasınn.. ne güzel ...darısı bize...delikafadulden
çok teşekkür ederim canımmmmm :1hug:
Rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun tüm kötülüklerden inan bni çok mutlu ettin arkadaşım kızınıda seni veren Allah a kurban olurum yerim sizi benn :)))
evet canım sesini duymak çok güzel ve çok başkaydı hiç garipsemedik birbimizi dimi sanki yıllardır tanıyorum seni :))
kızımda bende çok şanslıyız böyle bir teyzemiz var
aminnnnnnnnnnn canım inşallahhh dostluğumuz daim olsun
bu arada msn de yoksun ??
bu arada DİLEK cim banada bu gün milupa sana yolladığı paketten yollamış mail atmıştım adres bilgileriniz eksik adresinizi verin yollayalım demişlerdi adres bilgilerimi güncelledim bu gün göndermişler
kayda değer bişey yok içinde ama olsun insanın hoşuna gidiyor :)))
gülay a canbebe den gelenlerin yanında bizimkilerin esamesi okunmaz ama olsun dimi arkadaşım :))))
Canım numaranızı bilsek ara sıra sizi de ararız hatrınızı sormak için... Amin canım burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk hepimiz allah hiçbirimizin dostluğunu bozmasın...
Canım yaa o kadar güzel şeyler yazıyorsun ki gerçekten okurken gözlerim doluyor :1hug:
Bitanesin... Ama haklısın canımcım gerçekten kaç yıllık arkadaşım gibiydin telefonda konuşurken bundan sonra ararım artık fırsat buldukça hihoyyyt
Bizde çok şanslıyız canım kızımla birlikte... Biliyorsun benim hiç gerçekte kardeşim olmadı o nedenle arkadaşlarımı hep kardeşim gibi gördüm. Seni de aynı şekilde... Birgün yüzyüze de görüşücez inşallah o günü iple çekiyoruz kızımla... :sm_cool:
Tabi canım tek dergi yolladıklarında bile insan mutlu oluyor:))
Canbebe konusunda haklısın ama onlarında zaten bebek bezlerinin çok kalitesiz ve bebeğin cildini tahriş ettiği yazıyor yani çok fazla da birşey kaybetmiş değiliz. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?