2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen çaldır yeter ben seni ararım şirketten. Ama cebim genellikle çantamda oluyor ancak yerimde olduğumda duyuyorum bu nedenle sen ara beni ben seni reddeder ardından ararım...Çok iyi olur sohbet ederiz.

kesinlikle haklısın canım. bu arada evybaby de üyelerine sürpriz hediyeler yolluyormuş ben üye oldum bakalım bekliyorum istersen sende ol hayatım bişeyler duyarsam haber veririm yine

Tamam canım olmadı bende üye olurum.

Kızlar sizinle çok sevdiğim bir şiiri paylaşmak istiyorum her zaman çok hoşuma giden bir şiirdir :

Yazar Zoie Griffiths, beş yaşındaki bir çocuğun babası hergün işe giderken oluşan düşüncelerini kaleme alıyor :

Babamın İşi

Kapıdan çıkmadan
Beni kucaklar
Pencereden bakar
Ona bir kez daha el sallarım.

İşte gidiyor babam.
"İş" adını verdiği bir yere
Gitmesi gerektiğini söylüyor.
Orası neresidir, bilmiyorum.

Ama orayı seviyor olsa gerek
Hergün gittiğine göre.
Durun bakayım! Sanırım anladım
Oraya oyun oynama gidiyor olmalı.

"İş" adı verilen o yer
Bir kale olmalı, koskocaman.
Evet, orası bir kale
Babamsa oranın kralı!

Eminim, yüzlerce
Hayır binlerce oyuncak var orada.
Babam trampet çaldığında,
Ya da eski püskü ayısına
Şarkı söylediğinde
Kimsenin "Hey, kes şu gürültüyü!"
Diye bağırmadığını biliyorum.

Kalenin dışında
Bir de hayvanat bahçesi var
İçinde aslanlar, kaplanlar
Ve rengarenk palyaçolar.

Palyaçoların yaptıklarına
Gülüyor olmalı
Ben de orada olsam
Ben de gülerdim, biliyorum!

Oysa ben evdeyim
Kahvaltı edeceğim
Umarım bugün kahvaltıda
Tatlı bir şeyler vardır.

Şimdi oturuyorum.
İşte tabağım geliyor.
Gözlerimi açsam mı? Hayır, olamaz!
Bundan nefret ediyorum!

Elimde çatalımla
Yumurtalarımı seyrederken
"İş" adındaki yere giden
Babamı düşünüyorum.

Onun elinde kaşık olmalı
Dondurmasını yiyebilmek için.
İddiaya girerim
Bileğinde de bir balon bağlıdır!

Evet, dondurma ve pasta
Ve öğle yemeği olarak şekerleme!
Dondurması pazartesi günleri çikolatalı,
Salıları vanilyalı,
Çarşambaları çilekli,
Perşembeleri naneli
Tepesinde de vişneli!
Peki ya cumaları?
Sanırım, onu biliyorum.
Babam benim en sevdiğim
Fıstıklıyı istiyor o gün!
Hey! Şimdi çıldıracağım
(biraz da üzgünüm)
"İş" denilen yer çok eğlenceli olmalı,
Babam mutluysa bende olurum.
Peki babam hergün oraya gidip
Oynuyor ve gülüyorsa,
Ya geri gelmezse günün birinde?

Hayır, babam hergün eve döner
Sanırım ben çok güzel gülümsediğim için.
Kalesini, hayvanat bahçesini bırakıp,
Millerce yol gelir!

Babam her gün"iş"ini bırakıp eve geliyorsa,
Beni çok seviyor olmalı!
Dünyada en çok sevdiği şey
Bana sarılmak olmalı!

tamam canım. Eylül lerimizin şansına bakalım ne hediyeler gelecek :))
bu arada fazla yazmıyorum dizini izle diye zaten fazla yorma kendini yat dinlen arkadaşım yarın iş var ama neyse ki yarın son gün cuma bü gün sizin için :)))

Dizi bitti şimdi canımcım ama şimdi biraz klasik müzik açıp kızımla birlikte kitap okumayı düşünüyoruz. Size iyi geceler diliyor ve çok çok öpüyoruz minnoşlar...
Kendinize çok iyi bakın... Şeniz

bizde sizi kocaman öptük canım Allah a emanet olun
iyi geceler...

gunaydin kizlarrrrrrrrrrr nasilsiniz:CüvCüv:
benim icin duaa etmeyi unutmayin lutfennnnnnn:Saruboceq:

ayy canım çok sevindim bebeğini görmene ve iyi olmasına bir an önce gelseler

canım bizim tam belli değil ama temmuzda taşınıcaz evimiz bitmemiş olucak eşimin babaannesin evine kouycaz eşyalar bir hafta annemlerde bir hafta kayınvalidemlerde kalıcaz evimiz ağustos sonu biticek inşallah sonra bir daha kendi evimize taşınıcaz beni zor günler bekliyor yani kızlar

banada babystardan 2 tane numune bez göndermişler hoşuma gitti

süper bir rüya gördüm kayın validem sezeryan yapıyordu beni ama bebeğimi almak için dğeil bakmak için ama eşimde var kayınpederimde karnımı deşti kadın ama acı hissetmedim geri kapattı sonra benim rüyalar vahşileşmeye başladı kızlar ondna sonrada kaç rüya gördüm hatırlamıyorum havada sıcaktı ama

Günaydın Bircancım. Haklısın taşınmak gerçekten çok zor ben bile hala tam olarak yerleşmiş değilim sen düşün, bir tek salon kaldı. Bu haftasonu da yemek takımlarını yıkayıp vitrin içine yerleştirdim mi nerdeyse bitti diyebilirim. Siz birde iki kez taşınacaksınız gibi birşey... Çok zor olacak ama en azından annende kayınvalidende yanında ellerinden geleni iyi kötü yaparlar... Şahsen ben olmasalardı ne yapacaktım hiç bilmiyorum...

Bu arada bugün cuma... :dance:
Poyrazımız nasıl sen nasılsın?

iyiz şükür canım ne güsel sen yarın gelmiyeceksin işe biz gelicez.senağlama
defne eylül yapıyo oğluşum merak etti öper bak kızını Şeniz
bu arada akşam poyrazım pek sakindi korkuttu beni üzüldüm çok:teselli:

günaydın kızlar nasılsınız mutlu gülücüklü günler sizeee

kızlar dün kocalarımızı çekiştirdikya valla bir daha çekiştirmeyelim dün akşam eşimle dolaşmaya çıktık bir tane kız hamile oda ve yanında kocası piskopat gibi bişey tipinden belli kızın kolları mos mordu hemen benimkine gösterdim baksana diye adam piskopat tipli nolcak dedi o adamı dövmedim yaaa içimde kaldı valla görsün dayak nasıl yenir tırnaklarımı geçircektim yüzüne iz böyle bırakılır diyee terbiyesiz adam

kızlar işte benimde bi göbüşüm bide balkonumdan bodrum manzaram sizlere hediyem olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun milletimiz varolsun Tanrımıza hamdolsunn :))))))))))))))))))))))))))

maşallah canım göbüşüne.... ne şanslısın ne kadar güsel bir yerde yaşıyosun... benim manzaramda karşıki apartmanın balkonu Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…