sende bitanesin canımmmmmmm benim
bende seni ararım artık zaten bu gün konuşamadık deli gibi özlemişim çenem düştü bak :))
inşallah canım bende seni göreceğim günü bekliyorum 4 gözle birdeeeeeeee minik meleğini :)))))
kesinlikle haklısın canım. bu arada evybaby de üyelerine sürpriz hediyeler yolluyormuş ben üye oldum bakalım bekliyorum istersen sende ol hayatım bişeyler duyarsam haber veririm yine
Canım sen çaldır yeter ben seni ararım şirketten. Ama cebim genellikle çantamda oluyor ancak yerimde olduğumda duyuyorum bu nedenle sen ara beni ben seni reddeder ardından ararım...Çok iyi olur sohbet ederiz.
Tamam canım olmadı bende üye olurum.
tamam canım. Eylül lerimizin şansına bakalım ne hediyeler gelecek :))
bu arada fazla yazmıyorum dizini izle diye zaten fazla yorma kendini yat dinlen arkadaşım yarın iş var ama neyse ki yarın son gün cuma bü gün sizin için :)))
Dizi bitti şimdi canımcım ama şimdi biraz klasik müzik açıp kızımla birlikte kitap okumayı düşünüyoruz. Size iyi geceler diliyor ve çok çok öpüyoruz minnoşlar...
Kendinize çok iyi bakın... Şeniz
gunaydin kizlarrrrrrrrrrr nasilsiniz:CüvCüv:
benim icin duaa etmeyi unutmayin lutfennnnnnn:Saruboceq:
Slmmm herkesee.. Bugun dr gittik kızlar bebemi gördüm yine detaylı ultrasona girdik yarım saate yakın incelediler nerdeyse çok şükür herşey normal dediler Allahıma şükürler olsunn bayağı resmini verdiler şimdi bakıyomda elleri kolları kafası heryerini ayrı ayrı cekmişler herşeyi oluşmuş maşallah geldim öptümm o minincik ellerini kollarını :))) Cd filan vermediler ama eşim kamera götürddü orda çekim yaptı dr gülüyo bize ilk çocukmu diyo :)) Ayyy minik kuzum yavrum yaa cabuk gel seni koklamak sarılmak koynuma basmak istiyom
inşallah canım ... sen ne zaman taşınıyorsunuz.. Allah kolaylık versin .. ...1 aydır taşınalı anca yerleştim diyebilirimm..bundan sonrada inşallah pompişimle ilgileneceğim...:)
dilek teyze bizide ara...:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Allah dostluğunuzu bozmasınn.. ne güzel ...darısı bize...delikafadulden
bu arada DİLEK cim banada bu gün milupa sana yolladığı paketten yollamış mail atmıştım adres bilgileriniz eksik adresinizi verin yollayalım demişlerdi adres bilgilerimi güncelledim bu gün göndermişler
kayda değer bişey yok içinde ama olsun insanın hoşuna gidiyor :)))
gülay a canbebe den gelenlerin yanında bizimkilerin esamesi okunmaz ama olsun dimi arkadaşım :))))
Bu da benim göbüş gizli çekimyerimseniben
canım bizim tam belli değil ama temmuzda taşınıcaz evimiz bitmemiş olucak eşimin babaannesin evine kouycaz eşyalar bir hafta annemlerde bir hafta kayınvalidemlerde kalıcaz evimiz ağustos sonu biticek inşallah sonra bir daha kendi evimize taşınıcaz beni zor günler bekliyor yani kızlar
kızlar işte benimde bi göbüşüm bide balkonumdan bodrum manzaram sizlere hediyem olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun milletimiz varolsun Tanrımıza hamdolsunn :))))))))))))))))))))))))))
Günaydın Bircancım. Haklısın taşınmak gerçekten çok zor ben bile hala tam olarak yerleşmiş değilim sen düşün, bir tek salon kaldı. Bu haftasonu da yemek takımlarını yıkayıp vitrin içine yerleştirdim mi nerdeyse bitti diyebilirim. Siz birde iki kez taşınacaksınız gibi birşey... Çok zor olacak ama en azından annende kayınvalidende yanında ellerinden geleni iyi kötü yaparlar... Şahsen ben olmasalardı ne yapacaktım hiç bilmiyorum...
Bu arada bugün cuma... :dance:
Poyrazımız nasıl sen nasılsın?
kızlar işte benimde bi göbüşüm bide balkonumdan bodrum manzaram sizlere hediyem olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun milletimiz varolsun Tanrımıza hamdolsunn :))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?