2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım. ayy ne kocalar var biz yatıp kalkıp dua edelim

Günaydın kızlar.... Dün 1 ay aradan sonra ilk defa bebeğimi gördüm..Maşallah baya büyümüştü..Tam bir bebek görüntüsüne sahipti..burnu küçüktü:) ağzını açıp kapattı...şaşırdım kaldım..İnsan karşısında bu görüntüleri görünce hamile olduğunu daha iyi anlıyor:)..Çok garip bir duygu ya...Gözlerim doldu.... Ağlamamak için zor tuttum kendimi...Bebekte bir problem gözükmüyor dedi..470 gr olmuş..senden erken doğumda beklemiyorum dedi.Çünkü rahim 4 cm yukarıda dedi..Erken doğum riski olanların 2,5 cm den daha aşağıda oluyormuş.. bir ay içinde sadece 1 kilo almama izin vermişti..fazlasına kızarım demişti..Çok şükür hiç kilo almamışım..birde 300 gr da vermişim:) ama gene kızdı zayıflama diye:) Neyse bu konu beni mutlu ediyo hamileliğimden bu yana 2,5 kilo aldım çünkü:)
Önümüzdeki ay renkli ultrason ve şeker testi yapılıcak...babası rakamları duyunca kaldı....renkli ultrason 275 şeker testide 80 tl ...bide muayene parası alırsa 60 tl battık dedi. ama herşey onun için sağlıcakla gelsinde......Allah yardımcımız olsun kızlar ....

ya hamileler cumartesi çalışmasın olmaz mı?

şimdiden kolay gelsin sana canım.. bende bir buçuk ay önce taşındım.. tam bir eziyet... ama en azından ailen yanında.. bizim kimsemiz yok.. kocamla ben yapmak zorunda kaldık...ama neyse yerleştik şükür..

bence hamileler hiç çalışmasın.. hep yatsın keyif yapsın dimi..

banada babystardan 2 tane numune bez göndermişler hoşuma gitti

Güle güle kullanın canım , sanırım bana da geldi o iki bebek bezi ama ne kadar kullanılır hiç bilmiyorum birde allah korusun pişik yaparsa diye korkuyorum.

Allah hayra çıkarsın tatlım.. Bende gördüm rüya ama net hatırlayamıyorum.

Evet canım haftasonunu hep iple çekiyorum ama her zamanda hasta oluyorum bu nedenle buraya gelmesem bile evde kendime yapacak işler buluyorum... Defne Eylülde iyi dün akşam kıpır kıpırdı ama henüz uyanmadı galiba... Benim kızımda çok öpüyor oğlunu.
Canım her zaman aynı performansı göstermiyorlar hiç merak etme... Biz çok evhamlıyız ondan böyle oluyor yoksa meleklerimiz gayet iyi annesi hiç korkma sen.

Günaydın sadcım sana da.. Haklısın ne kocalar var düşmanımızdan bile uzak olsunlar inşallah... Bende öyle filmlerde bile bu tür tarzda şeyler gördüm mü içim parçalanır yaaa.
Allah kimsenin başına vermesin. Elleri kırılsın inşallah yapanın da :mymeka:

gözün aydın canım... ne güzel gördün meleğini.. bende geçen hafta gördüm ama sanki uzun zamandır görmüyom sanki... :çok üzgünüm: ama 10 gün sonra bir daha gitcem..

evet ya bencede zaten sonra hep çalışcaklar

canıya benim için zor olan taşınana akdar kayınvalidemde akldığımız süre olcak sıkılcam orda biraz. rahat edemiyeceğim annemde kaldığımız sürede sıkılmama ama napalım

Canım gözünaydın ne güzel yaaa bebikini görmüş gelmişsin , sağlıklı olduğunu da öğrenmişsin. :lepi: Darısı bizlerin başına artık. Bende öyle onu her ultrasonda görüşümde gözlerim doluyor bir de doktorum herşey çok güzel diyor yaa gözümde bir anda melekleşiyor doktorum... Çok duygusal anlar yaşıyorum o ultrason odasında... Ne güzel canım maşallah çok fazla kilo almamışsın ama ben son zamanlarda biraz hızlı gittim. Aslında çok fazla şey yemiyorum ama elimde olmadan alıyorum bende 22. haftanın bitimine kadar yalnızca 2 kilo almıştım ama son 2 haftada 2 kilo daha aldım allah sonumuzu hayır etsin artık...

dilek canım çok üzüldüm kıza birazda kızdım açıkçası insan katlanmak zorunda olabilir onu anlarım ama en azından uzun kollu bişey giyi gösterme o morlukları valla benim ve eşimin morali bozuldu çok üzüldüm yaa tv'de bişey gördüm mü ağlarım ben bunu görünce çok kötü oldum ama adamı neden dövmedim ben kocam yanımda olmasaydı 2 laf sokardım ben ona ama neyse

canım ya ayy maşallah bebeğimize docaman olmuş. iyimişte anneside kilo vermiş ohh
çok sevindim canım haklısın görünce öyle insan daha bir kabarıyor kendisi hamile hissediyor. bende öyle hissediyorum hep
maşallah ne kadar pahalıymış çalışsın babalar

iyi şimdi poyrazım kıpırdak sabahta erken uyandı. ayıptpr söylemesi baya sıkışmışım sırt üstü yattım baktım kıpırdanıyo sonra hemen gittim lavaboya geldim yattım oda bende rahatladık sanki biz sıkışınca oda içerde rahatsız mı oluyor ben her gece çok sıkışıyorumda anlayamadım

günaydın güzel annişler hayırlı cumalar çalışanlara yoğun olmayan bir gün olsun
bugün ilk defa hamile pantolonumu giydim biraz bol belini daraltmama rağmen ama çok güzel bir duyguymuş daha hamile hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3

canım ne durumda bilmiyorsun ki belki gidicek yeri yoktur belki mecburdur ama bilemeyiz tabi imkanı olupta çekende çok

evet kayınvalide de olsa birbaşkasının evinde kalmak zor olacak.. helede hamileyken.. ama neyse kendi evine taşınacaksın sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…