ecem87 maşallah kuzucuğuna canım
msms canım kuzucuğuna uzun uzun bak
günaydın güzel annişler hayırlı cumalar çalışanlara yoğun olmayan bir gün olsun
bugün ilk defa hamile pantolonumu giydim biraz bol belini daraltmama rağmen ama çok güzel bir duyguymuş daha hamile hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3
denizcim günaydın güle güle kullan pantolonunu. çok rahat ettiriyor
evet kayınvalide de olsa birbaşkasının evinde kalmak zor olacak.. helede hamileyken.. ama neyse kendi evine taşınacaksın sonunda..
evet zor olcak ya bizimki çok titiz temizlik hastası. ve biraz karışır herşeye napcaz bilmiyorum eşimlede hep kavga ederler
günaydın güzel annişler hayırlı cumalar çalışanlara yoğun olmayan bir gün olsun
bugün ilk defa hamile pantolonumu giydim biraz bol belini daraltmama rağmen ama çok güzel bir duyguymuş daha hamile hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3
oyyy oyy işin zor o zaman.. bak hamilesin biraz naz tuz yap.. senle ilgilensinler boşver..
teşekkürler kızlar...bende aksine (eskisi kadar çok olmasada ) hala mide bulantılarım devam ettiği için sulu yemeklerle aram yok.yediğim pilav tavuk makarna ve ekmek arası domates bol peynir zeytin salatalık ....haftada 2 kerede zorla sulu yemek....yediklerimin hepsi kilo aldırıcak şeyler....ama çok hareketli olduğumdan birde yürüyüş yaptığımdan almıyorum galiba....Hem görüdüğüm kadarıyla facebokktan sizler zayıfsınız:) hamile kaldığımda 72.8 gr dım şimdi 75 oldum.. o yüzden benim fazla almamam gerek:)
oyyy oyy işin zor o zaman.. bak hamilesin biraz naz tuz yap.. senle ilgilensinler boşver..
gunaydın kızlar,
hepınıze hayırlı cumalar,dualarınızda hepımız olalaım ıns.
denızcım gule gule kullan cicini.gercekten cok rahat oluo.
demetcım basarılar canım.dulalarımız senınle.
ecemcim bebişini gormene ve ıyı olmasına cok sevındım.masallah kocaman olmus.
meryeem sen de mı gorcen bebebegını.kac gram dıe merak etmıssın ben 20+3 de gttıgımde 370 gr dı.senınkı de kocaman olmustr artık.gusel haberlerle gel ıns
bencede Bircan nazlan canım
gunaydın canım benim.. ee demekkı benımkıde su an okadar falan:) ne kadar ufaklar:) dun balık aldık esımle dıyorumkı bu balıkların bırı yaklasık 400 gr kadar bızım oğlumuzda hemen hemen o kadar delikafadulden
dilek canım çok üzüldüm kıza birazda kızdım açıkçası insan katlanmak zorunda olabilir onu anlarım ama en azından uzun kollu bişey giyi gösterme o morlukları valla benim ve eşimin morali bozuldu çok üzüldüm yaa tv'de bişey gördüm mü ağlarım ben bunu görünce çok kötü oldum ama adamı neden dövmedim ben kocam yanımda olmasaydı 2 laf sokardım ben ona ama neyse
evet ben de hep kıyaslıorum yarım kılo kıyma kadar bılmem ne dıe oyle dusununce sankı cok ufaklarmıs gıbı gelıo ınsana.ama onların daha kemıklerı dertlesmedıgı ıcın oran olarak buyukler ama hafifler:))oyy ne gusel dımı meryeeem.cok sukur allaha.masllah bebelerımıze
kayınvalıdem bana dedı kı gttıgımde yanında koskoca oglun var utanmadın mı babanı havaalanına cagırmaya dıe:)oyle hosuma gttı kı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?