2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oo maşallah sen geç bile kaldın.. ben bir buçuk aydır giyiyom... çok rahat dimikaydirigubbakcemile5

denizcim günaydın güle güle kullan pantolonunu. çok rahat ettiriyor

sağol canım benim evet rahat gerçekten eşofman gibi
pazartesi bende aşıya gidecem salıda doktorum çalışıyorum dedi umarım çalışır detaylı ultrasona gidecem

teşekkürler kızlar...bende aksine (eskisi kadar çok olmasada ) hala mide bulantılarım devam ettiği için sulu yemeklerle aram yok.yediğim pilav tavuk makarna ve ekmek arası domates bol peynir zeytin salatalık ....haftada 2 kerede zorla sulu yemek....yediklerimin hepsi kilo aldırıcak şeyler....ama çok hareketli olduğumdan birde yürüyüş yaptığımdan almıyorum galiba....Hem görüdüğüm kadarıyla facebokktan sizler zayıfsınız:) hamile kaldığımda 72.8 gr dım şimdi 75 oldum.. o yüzden benim fazla almamam gerek:)

gunaydın kızlar,
hepınıze hayırlı cumalar,dualarınızda hepımız olalaım ıns.
denızcım gule gule kullan cicini.gercekten cok rahat oluo.
demetcım basarılar canım.dulalarımız senınle.
ecemcim bebişini gormene ve ıyı olmasına cok sevındım.masallah kocaman olmus.
meryeem sen de mı gorcen bebebegını.kac gram dıe merak etmıssın ben 20+3 de gttıgımde 370 gr dı.senınkı de kocaman olmustr artık.gusel haberlerle gel ıns

günaydın lokumum ay güle güle giysin tatlım benim

ama tatlım yeyipte kilo almamakta iyi yani hem demekki fazla almıyacaksın

gunaydın canım benim.. ee demekkı benımkıde su an okadar falan:) ne kadar ufaklar:) dun balık aldık esımle dıyorumkı bu balıkların bırı yaklasık 400 gr kadar bızım oğlumuzda hemen hemen o kadar delikafadulden

evet ben de hep kıyaslıorum yarım kılo kıyma kadar bılmem ne dıe oyle dusununce sankı cok ufaklarmıs gıbı gelıo ınsana.ama onların daha kemıklerı dertlesmedıgı ıcın oran olarak buyukler ama hafifler:))oyy ne gusel dımı meryeeem.cok sukur allaha.masllah bebelerımıze

Haklısın canım üzülmekte kim olsa üzülür hele hele bu durumu bizzat yaşıyoruz yaa kendimizi onun yerine koyup onu çok daha iyi anlayabiliyoruz Allah yardımcıları olsun nerde varsa...

çok güzel tabi canım. Rabbim herkese nasip etsin.. içimizdeki ufacık kıpırtılar yuzumuzde ne buyuk gulumsemeler yaratıyor.ç bızı nasıl mutlu edıyor

kayınvalıdem bana dedı kı gttıgımde yanında koskoca oglun var utanmadın mı babanı havaalanına cagırmaya dıe:)oyle hosuma gttı kı:)

Selam kızlar ben geldimmmmmm kaydirigubbakcemile2 Nasılsınız bugün? Valla ben cuma olduğuna sevinemiyorum. Malum yarında tüm gün çalışıcam. Allah sabır versin valla :1no2:

Sudenyonca ve Ecemcim Maşallah bebişlerinize İnsan artık iyice heyecanlanıyor ya onları gördükçe. Tam bebiş oldular Allahımıza binşükür. Benim daha 6 günüm var kızımı görmeme mirmirmirmir

Bircancım kayınvaliden karındeşen jack mi kız yoksa delikafadulden nasıl rüya görmüşsün öyle?? Allah hayra çıkarsın tatlım.

Meryemcim inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin canım. Doya doya bak oğluşuna.:ecrin_bebek:

Denizcim güle güle giy pantolonunu. Sabah bende geçen sene bana bol gelen bir elbisem vardı onu giyeyim dedim. Ama maalesef göbekten kapanmadı yaaaa. O kadarda heveslenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…