2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol:
kayınvalıdem bana dedı kı gttıgımde yanında koskoca oglun var utanmadın mı babanı havaalanına cagırmaya dıe:)oyle hosuma gttı kı:)

yerim o koskoca oğlanı:) buyuyceklerde bıze destek olacaklar:)

bır arkadasım 31 gun once kızını kucagına almıs. dun konustum. nasıl bakımı vs dıe. bakım kolayda dıo gunde 10 saat ağlaması sinir bozuyormus;:)

hoşgeldin özgecim. çok sağol canım. ınsallah hemen detaylı uktrason ıster. artık oda ıyı cıktıktan sonra ben oh dıycem.

bende dün arkadaşımla konuştum.. o da geçen sene eylül annesi oldu.. doğduğundan beri iki saat bile uyumadım diyor...kafamçokkarıştı

ay ne gusel kucagına almıs.allah bıze de gostersın sag salım.e bebktr aglıcak o zaman babasına verır yarım saat nefes alırız artık napıcaz.dun komsum dıo kı bı dogsunlar oyle cabuk gecıo kı gunler kostrmaktan hıc anlamıosun ne zaman buyumusler.bana ne kadar masal gıbı gelse de herkes aynı seyı soyledıgıne gore dogrudur mutlaka.

ayy ne biliyim özgecim kadın deşti ben resmen zeseyan gibi katman katman doğradı

günaydın çiçeklerim nasılsınız?

bende dün arkadaşımla konuştum.. o da geçen sene eylül annesi oldu.. doğduğundan beri iki saat bile uyumadım diyor...kafamçokkarıştı

rabbım herseyı oyle bı duzen ıcınde yaratmıs kı yarabbım mesela ben hamılelıkten once 20 saat hıc uyanmadan uyuyabılen bı tıptım.ama artık hem tavsan uykusu uyuyorum çıt dese uyanıorum,hem de suan bıle 7 saat uyusam yetio.yatamıorum daha fazla.ama 2 saat de cok az canım.ıns ınsaflı olur bızım bebeler:)

ee canım kendı hamılelıgımızden pay biçelim. 22 ocak test gunum hala dün gibi yaa

bebek gelmeden once Allah nasıl bişey yapıyorsa derin uyuyan anneler kuş uykusu uyuyor. hele son zamanlarda sık sık uykumuz bolunerek bebeğin gelişine iyice hazır olacakmışız.

kızlar bu arada herkesin cuması mübarek olsun. hayırlı cumalar olsun Allah dualarımız kabul etsin meleklerimizi korusun

Saol tatlım biz iyiyiz şükür. Bugün yine baya yoğunum ben. Arada yazabilicem size. Offf aklım hep burda ama napiim. Poyrazcım nasıl?????

tatlışım sana çok kolay gelsin işlerin hafiflesin ya seni özlüyoruz biz oğluşumla kızınıda kaydirigubbakcemile3

poyraz akşam çok sakindi korktum biraz şimdi iyi şükür

ee canım kendı hamılelıgımızden pay biçelim. 22 ocak test gunum hala dün gibi yaa

ay evet.bak sen soleyınce hatrladım.15 aralıkta bende bı tuhaflık var.goguslerım acıo.ama adet gunum 26 aralık olmalı.o zamana kadar nası beklıcem nası gececek 11 gun dıodum.kac ay gecmiş ustunden.

kızlar bu arada herkesin cuması mübarek olsun. hayırlı cumalar olsun Allah dualarımız kabul etsin meleklerimizi korusun
tatlışım sana çok kolay gelsin işlerin hafiflesin ya seni özlüyoruz biz oğluşumla kızınıda kaydirigubbakcemile3
poyraz akşam çok sakindi korktum biraz şimdi iyi şükür

Amin tatlım. Cumamız hayırlı olsun. Valla bende sizi özlüyorum yaaaaa :çok üzgünüm: Keyif yapıyodur paşa akşam ondan sakindir cnm

evet canım benimde öyleydi... çok hassastım hamilelikten önce uykuma.. biraz az uyusam sinirli oluyodumm.. ama şimdi hafta sonları bile erken kalkıyom, gece birkaç kere uyanıyom, uykum hafifleşti.. rabbim şimdiden hazırlıyo bizi... eşim bile çok şaşırıyo..kaydirigubbakcemile5 ama yinede doğum sonrasında o telaş yorgunluk bazen korkutuyo beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…