ıyıyız özgecım allaha cok sukur.eymenım de ıyı.uyanır uyanmaz muhabbete daldık ıste.ezgınaz'ı yorma cok bu ara yogunsunuz galıba.allah kolaylık versın
evet canım benimde öyleydi... çok hassastım hamilelikten önce uykuma.. biraz az uyusam sinirli oluyodumm.. ama şimdi hafta sonları bile erken kalkıyom, gece birkaç kere uyanıyom, uykum hafifleşti.. rabbim şimdiden hazırlıyo bizi... eşim bile çok şaşırıyo..kaydirigubbakcemile5 ama yinede doğum sonrasında o telaş yorgunluk bazen korkutuyo beni...
herkese günaydııınnnnn hihoyyyt
aa hatrladım meryeeeeeem cektın mı aksam foto.ekle cabuk cok merak edıorum:)
Günaydın güzel anneler, yaşasın son 8 saat sonra tatiiiiillllllllllllllllllll hihoyyyt
Kızlaaaar herkeslere günaydınnn göbüşüm için güzel şeyler söyleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder yanaklarından öperim a.s. Bebişlerini yerimm.
Anltamadan edemeyeceğim dün kayınvalidemlerde eşimin bir akrabasının kızı vardı. 5 yaşlarında Allah ım o neyi öyle. Bana ne dşyor biliyor musunuz? İçerideki abi senin eşin mi erkek arkadaşın mı dedi. Ben de eşim dedim hadi hadi kandırma beni senin erkek arkadaşın gibi duruyor diyor bana yaaaa. Bebeğiniz var mı dedi var dedim ayyy inanmıyorum diye bir şaşırışı vardı sanki 20 yaşında birisi şaşırdı karşımda. Bombayı en sonunda patlattı bebeğin kimden eşinden mi başkasından mı diye sordu Allahımmmm cevap veremedimmmm!!!!!!!!!!!! Şok oldum nasıl soruyor böyle soruları diye büyümüş de küçülmüş.:1shok:
Kızlaaaar herkeslere günaydınnn göbüşüm için güzel şeyler söyleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder yanaklarından öperim a.s. Bebişlerini yerimm.
Anltamadan edemeyeceğim dün kayınvalidemlerde eşimin bir akrabasının kızı vardı. 5 yaşlarında Allah ım o neyi öyle. Bana ne dşyor biliyor musunuz? İçerideki abi senin eşin mi erkek arkadaşın mı dedi. Ben de eşim dedim hadi hadi kandırma beni senin erkek arkadaşın gibi duruyor diyor bana yaaaa. Bebeğiniz var mı dedi var dedim ayyy inanmıyorum diye bir şaşırışı vardı sanki 20 yaşında birisi şaşırdı karşımda. Bombayı en sonunda patlattı bebeğin kimden eşinden mi başkasından mı diye sordu Allahımmmm cevap veremedimmmm!!!!!!!!!!!! Şok oldum nasıl soruyor böyle soruları diye büyümüş de küçülmüş.:1shok:
Anltamadan edemeyeceğim dün kayınvalidemlerde eşimin bir akrabasının kızı vardı. 5 yaşlarında Allah ım o neyi öyle. Bana ne dşyor biliyor musunuz? ıçerideki abi senin eşin mi erkek arkadaşın mı dedi. Ben de eşim dedim hadi hadi kandırma beni senin erkek arkadaşın gibi duruyor diyor bana yaaaa. Bebeğiniz var mı dedi var dedim ayyy inanmıyorum diye bir şaşırışı vardı sanki 20 yaşında birisi şaşırdı karşımda. Bombayı en sonunda patlattı bebeğin kimden eşinden mi başkasından mı diye sordu Allahımmmm cevap veremedimmmm!!!!!!!!!!!! Şok oldum nasıl soruyor böyle soruları diye büyümüş de küçülmüş.:1shok:
günaydın güzel anne adayları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?