2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ıyıyız özgecım allaha cok sukur.eymenım de ıyı.uyanır uyanmaz muhabbete daldık ıste.ezgınaz'ı yorma cok bu ara yogunsunuz galıba.allah kolaylık versın

bende öncede uyku benim için herşeydi hele pzar sabahları 11-12 ye kadar uyurdurm şimdi akşamalrı erken uykum geliyor ama gece sürekli uyanıyorum uyanınca geri uyuyamıyorum pazar günleri 8 de açıyorum gözümü bizimkide hayret ediyor

Kızlaaaar herkeslere günaydınnn göbüşüm için güzel şeyler söyleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder yanaklarından öperim a.s. Bebişlerini yerimm.
Anltamadan edemeyeceğim dün kayınvalidemlerde eşimin bir akrabasının kızı vardı. 5 yaşlarında Allah ım o neyi öyle. Bana ne dşyor biliyor musunuz? ıçerideki abi senin eşin mi erkek arkadaşın mı dedi. Ben de eşim dedim hadi hadi kandırma beni senin erkek arkadaşın gibi duruyor diyor bana yaaaa. Bebeğiniz var mı dedi var dedim ayyy inanmıyorum diye bir şaşırışı vardı sanki 20 yaşında birisi şaşırdı karşımda. Bombayı en sonunda patlattı bebeğin kimden eşinden mi başkasından mı diye sordu Allahımmmm cevap veremedimmmm!!!!!!!!!!!! Şok oldum nasıl soruyor böyle soruları diye büyümüş de küçülmüş.:1shok:

gunaydın sehercim,aussiecim
hko gercekten sımdıkı cocuklar afet.yenıdoganlar da gıderek daha bılgılı oluıo.bakalım bız bızımkılerın oruları karsısında nası kalcaz

günaydın cnm vay fırlama vaaayyyy oneymiş öleee cnmkaydirigubbakcemile3

ohhhh minik hanım şimdiden aşmış bazı şeyleri.. çok fena bunlar yaaa

kız büyümşte küçülmüş

selam kızlar herkeze günaydın ... göbüşler iyice büyümeye başladı artık yatakta rahat yatamıyorum sıcaklarda bunaltıyor.. ayaklarımdan ateş fışkırıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…