selam kızlar herkeze günaydın ... göbüşler iyice büyümeye başladı artık yatakta rahat yatamıyorum sıcaklarda bunaltıyor.. ayaklarımdan ateş fışkırıyorrr
Kızlaaaar herkeslere günaydınnn göbüşüm için güzel şeyler söyleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder yanaklarından öperim a.s. Bebişlerini yerimm.
Anltamadan edemeyeceğim dün kayınvalidemlerde eşimin bir akrabasının kızı vardı. 5 yaşlarında Allah ım o neyi öyle. Bana ne dşyor biliyor musunuz? İçerideki abi senin eşin mi erkek arkadaşın mı dedi. Ben de eşim dedim hadi hadi kandırma beni senin erkek arkadaşın gibi duruyor diyor bana yaaaa. Bebeğiniz var mı dedi var dedim ayyy inanmıyorum diye bir şaşırışı vardı sanki 20 yaşında birisi şaşırdı karşımda. Bombayı en sonunda patlattı bebeğin kimden eşinden mi başkasından mı diye sordu Allahımmmm cevap veremedimmmm!!!!!!!!!!!! Şok oldum nasıl soruyor böyle soruları diye büyümüş de küçülmüş.:1shok:
selam kızlar herkeze günaydın ... göbüşler iyice büyümeye başladı artık yatakta rahat yatamıyorum sıcaklarda bunaltıyor.. ayaklarımdan ateş fışkırıyorrr
günaydın cnm vay fırlama vaaayyyy oneymiş öleee cnmkaydirigubbakcemile3
ee canım kendı hamılelıgımızden pay biçelim. 22 ocak test gunum hala dün gibi yaa[/QUOT
Gerçekten bende 23 Ocak'ı sabırsızlıkla beklediğimi hatırladım valla, nasıl zaman geçmiyordu bir türlü :)) şimdi olduk kocaman göbüşlü :lepi:
öle ama ayakklarını kolla sen yine ben üşütüyom hemen karnım ağrıyo sende dikkat et cnm
Offf kızlar bırakamıyorum sizi ya. Ama birsüreliğine gidiyorum. Gelirim arada. Öptüm sizi.
ya kızlar catlaklar ılk olustugunda pespembe oluo dımı.sonra onlar ne zaman beyaz-gri gorunum alıo:S
canım daha neler neler beni karşılama şekli aynen şöyleydi:
Aaaaaa sen o gelin misin? Gel bakalım seninle konuşmak istediğim zel şeyler var dedi. Çekti beni bir odaya kapıyı da kapattı. Kendi sırlarını da döktü ama söylememkaydirigubbakcemile3
Uff ya bence bu kadar bilmiş olmasın bi çocuk 5 yaşında, bebeğinin eşinden mi başkasından mı sorusunu o yaşta sormasına oha diyorum. Masum kalsınlar bence eninde sonunda öğrenecekler herşeyi zati yanılıyormuyumCADIARZU
Uff ya bence bu kadar bilmiş olmasın bi çocuk 5 yaşında, bebeğinin eşinden mi başkasından mı sorusunu o yaşta sormasına oha diyorum. Masum kalsınlar bence eninde sonunda öğrenecekler herşeyi zati yanılıyormuyumCADIARZU
ela sakın çatladı dıye bırakma daha çok yagla. şu zeytınyagınıda gunn içinde sür . popodada zeytınyagı garıp oluyo ama olsun:)
ela sakın çatladı dıye bırakma daha çok yagla. şu zeytınyagınıda gunn içinde sür . popodada zeytınyagı garıp oluyo ama olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?