Doğrusun canım katılıyorum sana. Çocuk değildi okaydirigubbakcemile3 Eşim kınama dedi valla kınamadım valla
ben surdukten sonra bır sure acıkta bırakıp ustune tulbent koyup yatıyorum. pareo gibi doluyorum:) kıyafetlerım yaglanmıyo kızlar
saol hko yaparım ama cok moral bozucuymus gercekten.bı de popomda yani.ne alakaysa cunku ben oralardan hıc kılo almadım.ve baska ınsanlar gıbı sımdıden 10 kılo da almadım nıe oldu anlamadım(
ya benimde bacakalrımda ve kalçmada başladı yani zatne ben hep baldırlarıma ve kalçama alırım kiloyu o yüzden kilo alıp vermekten vardı biraz şimdide kalçma ve baldırlarıma aldım sanırım bende süreyim bari
evet cnaım mantıklı ama ben sabahalrı karnıma sürüyorum çıt çıtlı atletim var hemen giyiniyorum tabi ayğ olsada bişiy olmuyo badilerime geçmiyo hem gün içinde nemli tutuyor
evet canım kınadığın ot başında bitermiş aman. fazla bilmişlikte iyi değil ya tamam akıllı olsunlarda o kadarda değil. ama çocukalr napsın televizyondaki dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil etkileniyorlar
ya evde olsak yaglanmak yıne bı nebze olsun kolayda bıde sabah ıse gelırken bıseyler surmeye calısmak gercekten zor oluyor hele bırde yaz geldıkı tırıl tırıl kıyafetler yagı oldugu gıbı emecekler.. saf zeytınyagını bılmıyorum kullanmadım ama kakao yagını cok begenıyorum ben zaten eskıdende cok kuru bı cıldım oldugu ıcın ancak onunla nemlendırebılırdım kendımı sımdıde cok memnunum acıkcası tavsıye edebılırım
canım yapısal daha doğrusu genetik diyorlar ben çok araştırdım taa gençliğimdedelikafadulden bir çaresi var mı diye ama malesef çatlak oluşmaya başladığı anda soğuk su masajı ile çare bulabilirmuş ama gri renkten sonra geri dönüşü olmuyormuş. Annemde de çok vardı aynısı bende de 20 yaşında olan 47 kilo olan kardeşimde bile başlamış çatlaklar velhasıl annede varsa bizde de oluyor galiba.:sm_confused:
sürün kızlar sürün ihmal etmeyin.. asıl doğumdan sonra belli olacakmış çatlayıp çatlamadığımız.. şimdi vücut gergin olduğundan belli olmaya biliyomuş..:bbo:
sürün kızlar sürün ihmal etmeyin.. asıl doğumdan sonra belli olacakmış çatlayıp çatlamadığımız.. şimdi vücut gergin olduğundan belli olmaya biliyomuş..:bbo:
Ben bazen vazelin bazen bebek yağı sürüyorum kızlar ama şu var ki göbek tüylerim aldı başını gitti:1no2:
aynen canım benimde bide çizgi oluştı tüyler beni mutu ediyo bebeğimden oluyo diye
tamam o zaman yeni konu açalım:) bebelerın küvetlerını vs aldınızmı kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?