2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben surdukten sonra bır sure acıkta bırakıp ustune tulbent koyup yatıyorum. pareo gibi doluyorum:) kıyafetlerım yaglanmıyo kızlar

Doğrusun canım katılıyorum sana. Çocuk değildi okaydirigubbakcemile3 Eşim kınama dedi valla kınamadım valla

evet canım kınadığın ot başında bitermiş aman. fazla bilmişlikte iyi değil ya tamam akıllı olsunlarda o kadarda değil. ama çocukalr napsın televizyondaki dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil etkileniyorlar

ben surdukten sonra bır sure acıkta bırakıp ustune tulbent koyup yatıyorum. pareo gibi doluyorum:) kıyafetlerım yaglanmıyo kızlar

evet cnaım mantıklı ama ben sabahalrı karnıma sürüyorum çıt çıtlı atletim var hemen giyiniyorum tabi ayğ olsada bişiy olmuyo badilerime geçmiyo hem gün içinde nemli tutuyor

saol hko yaparım ama cok moral bozucuymus gercekten.bı de popomda yani.ne alakaysa cunku ben oralardan hıc kılo almadım.ve baska ınsanlar gıbı sımdıden 10 kılo da almadım nıe oldu anlamadım(

canım yapısal daha doğrusu genetik diyorlar ben çok araştırdım taa gençliğimdedelikafadulden bir çaresi var mı diye ama malesef çatlak oluşmaya başladığı anda soğuk su masajı ile çare bulabilirmuş ama gri renkten sonra geri dönüşü olmuyormuş. Annemde de çok vardı aynısı bende de 20 yaşında olan 47 kilo olan kardeşimde bile başlamış çatlaklar velhasıl annede varsa bizde de oluyor galiba.:sm_confused:

sürün kızlar sürün ihmal etmeyin.. asıl doğumdan sonra belli olacakmış çatlayıp çatlamadığımız.. şimdi vücut gergin olduğundan belli olmaya biliyomuş..:bbo:

evet cnaım mantıklı ama ben sabahalrı karnıma sürüyorum çıt çıtlı atletim var hemen giyiniyorum tabi ayğ olsada bişiy olmuyo badilerime geçmiyo hem gün içinde nemli tutuyor

canım bende gecen sabah yaptım onu. direk yagladım alttan gecmelı atletı gıydım. sanırım atklatte sıktı bıraz. çok kaşındım.

ya evde olsak yaglanmak yıne bı nebze olsun kolayda bıde sabah ıse gelırken bıseyler surmeye calısmak gercekten zor oluyor hele bırde yaz geldıkı tırıl tırıl kıyafetler yagı oldugu gıbı emecekler.. saf zeytınyagını bılmıyorum kullanmadım ama kakao yagını cok begenıyorum ben zaten eskıdende cok kuru bı cıldım oldugu ıcın ancak onunla nemlendırebılırdım kendımı sımdıde cok memnunum acıkcası tavsıye edebılırım

Annesi aşkı memnunun yan etkileri diyor dizi izlemeyi çok seviyormuş buradan gelme galiba bu bilmişlikhihoyyyt

ben sabahları kullanmak için krem aldım canım. makyajımı yapmadan once karnıma sürüyorum. o bıraz cekıyor. sonra gıyınıyorum. o zaman sıkıntı olmuyor. ama yag surunce tabı hemen cekmıyor. yada ç ok az surmek gerekıyor.

evet benim annemde de var ama benim 47 kiloyken bile vardı yani

sürün kızlar sürün ihmal etmeyin.. asıl doğumdan sonra belli olacakmış çatlayıp çatlamadığımız.. şimdi vücut gergin olduğundan belli olmaya biliyomuş..:bbo:

canım benım karnımda dııl catlak.popo gergın bıyer dııl ama pespembe bellı yanı.tamam elbette catlıcaz ama o kızarık catlak goruntusu korkutuo beni.yoksa gri ye dondukten sonra o kadar cok bellı olmuo.

Ben bazen vazelin bazen bebek yağı sürüyorum kızlar ama şu var ki göbek tüylerim aldı başını gitti:1no2:

Popada çatlaktan bahsettmeyin ben 45 kilo iken bir kere kilo aldım ve sonra geri verdim o gün bugundur benim popo felaket artık dogumdan sonra olsada etkilemez :dance: göbekte birşey görünmüyor ama bakalım nolcaz benim annemde varmış (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…