2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kuvet dedıgın su plastıkten olan dımı canım.eskılerın leğeni yerıne kullanılan dımı:)
ben almadım henuz.

File aldım da küvet almadım daha. Kremler şampuanlar duruyor daha. Alabilmem için dışarı çıkmam ya da samsuna gitmem lazım buralarda istediğim gibi bulamıyorum. DÜn mobilya baktık oğluşa galiba yaptıracağız model yok ki burda hiç. ıstikbale baktık o da pembe varmış ellerinde mecbur yaptıracağız galiba.mirmirmirmir

benım alınacaklarım sunlar kaldısızın aklınıza gelen varsa hatrlatın)
-kuveti
-arabası
-beşiği
-portbebesi
-bezi
-emzirme önlüğü

kendım ıcın de:
-gögüs ucu kremi
-tek kişilik hastane için nevresim takımı
-kalınından ped
hastane için süslü terlik

Bizde almadık daha fileli olanlar bir de oturmalı gibi olan bişey var, boyle kuvetin ortasında bi çıkıntı olanlar var (bebek kaymasın diye) File olanlar daha sağlıklıymış gibi geliyor. Bide küvetin altına ayak aldınız mı??

günaydın kızlaaaarrr :) :) :)
yaa ela hanım sen benim kilolarımla dalga geç geç nasıl oluyormuş :roflol: :roflol: :roflol:
kız valla şaka yapıyorum kızma sakın yaa, benim hiçbiyerimde yok da memişler çatır çatır çatladı, e 80'ken 85'e çıktık çatladılar tabii :roflol: :roflol:
napalım canım, teknoloji ilerledi, az da olsa kaybettirmeye yöntem çok :roflol: :roflol:

ela neden alıyorsunkı nevresım takımı? benım gıdecegım hastane çok temız gerek varmıkı

Ela maşallah senin herşey tamamlanmış, güle güle kullansın Eymen hepsini. Biz sadece büyük eşyaları aldık, daha kıyafet, biberon tarzı hiç birşey yok ortada. Salı günü kontrolüm var yine belki ondan sonra başlarım alışverişe

merve askolsun kızarmıyım heç.neyse acmıyalım tekrar o konuyu(
meryemım kalkan aldım nolur nolmaz gogus pedı de aldım.ama nevresım takımı nolur nolmaz yanına alındedıler ondan seyettım almıyım mı?

ay biz hiçbişey almadık yaaa geç mi kaldım naaptıım, kızlar durun telaş oldum şimdi bak :roflol:
sadece anneler örgüleri ördüler...
gerçi k.valideyle annem alacak genel olarak ama...

10 ytl ye kuvet +filesi gercekten cok ucuzmus, ben sımdıye kadar sadece baktım almadım ama baktıklarımdada sadece kuvetlerın fıyatı bıle 20-30 arası bıseydı bu arada ayaklar kuvetlerden daha pahalıydı:)

tmm tatlım :)
aslında kalkan daha çok tavsiye ediliyormuş, hem anne de daha rahat ediyormuş onunla..
ama dediğin gibi önlem olarak ikisini de almak en iyisi...
bi de ben şu günlerde bel destek bandını alacağım, eşim de karın destek yastığı var ya onu yaptıracak...
başka bi de 2 donumuz var o kadar :roflol: :roflol:

eger gıdecegın hastane temızse guvenıyorsan egrek yok bence. bızım ablamdada almadık. kardesımın esıde almadı. hanı kanama vs olursa dıye dıyorsan. olursa hastabakıcılar değiştirir. bırde zaten senın altında hasta pedlerın olacak

hepsi alınır aussie nolcak ki.takma kafana.yeter kı soyle coco-cola reklamlarındakı gıbı pırt dıe doguralım gerısı bos

hepsi alınır aussie nolcak ki.takma kafana.yeter kı soyle coco-cola reklamlarındakı gıbı pırt dıe doguralım gerısı bos

yaa bayılıyorum zaten o reklamaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…