tatlım nasılsın? günaydın halil ibrahim napıyor. karnınmı ağrıyosenağlamasenağlama
geçmiş olsun kıymam sana
eger gıdecegın hastane temızse guvenıyorsan egrek yok bence. bızım ablamdada almadık. kardesımın esıde almadı. hanı kanama vs olursa dıye dıyorsan. olursa hastabakıcılar değiştirir. bırde zaten senın altında hasta pedlerın olacak
yaa bayılıyorum zaten o reklamaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dımı ya zaten hastane valızı dolu olacak.e bıde ozel hastane pıs ıcınde yatıracak deıller dımı.
ya su pınar sur reklamı ne zaman cıksa gozyaslarımı tutamıorum.ne gusel dusunulmus bı reklam damardan gırıo
benım alınacaklarım sunlar kaldısızın aklınıza gelen varsa hatrlatın)
-kuveti
-arabası
-beşiği
-portbebesi
-bezi
-emzirme önlüğü
kendım ıcın de:
-gögüs ucu kremi
-tek kişilik hastane için nevresim takımı
-kalınından ped
hastane için süslü terlik
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
(dıpnot sela ile ezan arasında dılek dıleyın kabul oluyor)
alışverişe geçilmiş konu...ben daha kıyafet dışanda öle pek bişey almadım bide bişey sorcam ela sen almışın bu burun aspiratörü dediğiniz ne oluyo....
evet gerçekten güzel hamıle kadının göbegı pek gerçek olmasada çok küçük geldı bana...benım son gunlerdekı favorı reklamım bı tek annem olsun bana bişey olmazz pınarın reklamı
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
(dıpnot sela ile ezan arasında dılek dıleyın kabul oluyor)
alışverişe geçilmiş konu...ben daha kıyafet dışanda öle pek bişey almadım bide bişey sorcam ela sen almışın bu burun aspiratörü dediğiniz ne oluyo....
yok şuan ağrımıyo canımda bazen sıcak diye terliklerimi siymiyorum ayaklarımdan üşütüyorum sanırım sonra karnım da iyice gaz oluyo üşütüyorum ağrıyo biraz dikkat edin sizde...
Ela süslü terlik al ama asıl önemlisi kaymayan terlik canım ben kaymayan aldım pembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?