2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
(dıpnot sela ile ezan arasında dılek dıleyın kabul oluyor)
alışverişe geçilmiş konu...ben daha kıyafet dışanda öle pek bişey almadım bide bişey sorcam ela sen almışın bu burun aspiratörü dediğiniz ne oluyo....

tatlım nasılsın? günaydın halil ibrahim napıyor. karnınmı ağrıyosenağlamasenağlama
geçmiş olsun kıymam sana

yok şuan ağrımıyo canımda bazen sıcak diye terliklerimi siymiyorum ayaklarımdan üşütüyorum sanırım sonra karnım da iyice gaz oluyo üşütüyorum ağrıyo biraz dikkat edin sizde...

ohhh annecikler...ne güzel kendi ihityaçalrınıza başlamaışsınız.. ben daha doğumda kendim için birşey almadım... ama yavaş yavaş alsam iyi olacak..

Ela süslü terlik al ama asıl önemlisi kaymayan terlik canım ben kaymayan aldım pembe

dımı ya zaten hastane valızı dolu olacak.e bıde ozel hastane pıs ıcınde yatıracak deıller dımı.
ya su pınar sur reklamı ne zaman cıksa gozyaslarımı tutamıorum.ne gusel dusunulmus bı reklam damardan gırıo

gülcan hoşgeldin..
bu burun aspratoru konusunda ben ıkılemde kaldım kımısı faydalı dıo kımısı gerek yok dıo

kızlar terliklere kadar aldınız mı yaaaa -tatlicadiarzu-
ben çoraplarımla gidip gelicem hastaneye bu gidişle :roflol: :roflol:

gunaydın kızlarrrr bakıyorum alısverişler tamamlanmıs bilee...... bizimde beşigimiz bebekarabamız anakucagımız yürütecimizz alındı hatta 2 paket bebek bezimiz bilee hazır:)))

yaa bayılıyorum zaten o reklamaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet gerçekten güzel hamıle kadının göbegı pek gerçek olmasada çok küçük geldı bana...benım son gunlerdekı favorı reklamım bı tek annem olsun bana bişey olmazz pınarın reklamı

özel
hastanede doğum yapcaksanız nevresim takımına gerek yok kızlar..devlet hastanesinde doğum yapıcakların alması gerekiyor sadece..
Ben oğlumun odasını boşalltım..sadece bilgisayar kaldı onuda evde koyucak boş yer bulamadım..Mecburen burda durucak..küveti daha almadım onlar çok yer kaplıyor diye sanırım ağustosta ancak alırım..Küvet ayaklıkları çok cazip geliyor insana..ama ben korkarım ya bebeği o zaman içine koymaya...ya ayak kayıpta düşerse diye en güzeli ayaksız almak bence:)

gulcancım bu burun aspıratoru 5 lıralık bı alet ama bebeklerde cok ıse yarıo.onlar sümküremedıklerı ıcın rahatsız oluolar.yada banyoda su falan kacıo o zaman hemen onunla burundakı sümüğü yada suyu cekıosun hemen rahatlıolar.
evet denız haklısın oyle bı terlık olmalı kı hem kaymayan hem süslü:))

yaa içine sinmezse gelir değiştirriler. özel hastaneye okadfar para verıcez. ablam gecen hafta yıne amelıyat oldu. çarşaflar falan çiçek gibiydi tertemiz.

hay seni kokoş yaaa süslü terlik te neymiş töbe töbeee çocuklu kadın senin neyine süslü terlik ben normal günlük terlik alıcam yanıma(((kayıpta düşürmeyenlerdenkaydirigubbakcemile3))) bide beyaz spor ayakkabı yada hafif böle spor babetler varya,, diyom alıyım pijamanın altına ben terlik sevmiyom pek ama bakalım senin kadar kokoş değilim anlıycaaann peticim

hayırlı cumalar canım sanada

evet gerçekten güzel hamıle kadının göbegı pek gerçek olmasada çok küçük geldı bana...benım son gunlerdekı favorı reklamım bı tek annem olsun bana bişey olmazz pınarın reklamı

yok kız gerçektir, görümcemin göbeği daha minikti kendi de kuruydu kemikleri sayılıyordu ama 3 kilo bebek doğurdu :roflol: :roflol:
pınarın reklamını da izledikçe gözlerim bi doluyooo bi taşıyooo -tatlicadiarzu-

Canım sela ile ezan arası demişsin yani saat kaç ile kaç arası oluyor ben pek ezan saatlerini falan

Istanbul'da üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis: -"Baba, meraba. Ben Lale...." -"Ooooo. Güzel kizim benim. N'abersin bakalim?..." -"Hiç sorma babacigim. Hiç keyfim yok valla..." -"Hayirdir? Bi sorun mu var?... Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir: -"N'ooldu kizim? Anlatsana..." -"Murat evi terketti. Bosanmak istiyormus..." -"Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun?..." -"Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya. Ben onunla evlendim." -"Iyi halt ettin, zilli. Neyse, artik yapacak bi sey yok. Versin mahkemeye, hemen bosanin..." -"Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor. Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi çiplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmis...." -"Püüh. Rezil... Çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?" -"Ama babacigim. O benim kocamdi. Ne biliyim böyle bir pustluk yapacagini." -"Peki. Olan olmus artik. Yarin havale ederim parayi...Ögleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari..." -"Sagol baba. Eeee. Sey...Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim var..." Adam artik iyice fenalasir. Boguk bir sesle konusur: -"Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen?..." -"Aslinda ondan degil... Zenci bi çocuk vardi...Zaten o yüzden ayriliyoruz ya...." Adam bayilmak üzeredir. Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir: -" Biz seni oraya okumaya yollamistik. Sen ne haltlar çevirmissin. Allahim. Nedir bu basimiza gelenler...Okulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini..." -"Istersen hemen dönebilirim babacigim. Ben geçen yil okuldan atildim çünkü..." Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir: -"Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli?...Eh ulan? Sen hele bi gel buraya. Ben sana yapacagimi bilirim. Evden disariya adim attirmiycam sana. Ilk isteyenle de evlendiricem...." -"O is zor be baba. Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar... Pek iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum ben..." -"Allahim, çildiracagim... Bir de cinsel hastaliklar haaa.....Kesin o zencidendir..." -"Çok pis arkadaslari vardi. Bilmem artik hangisinden kapmisimdir..." Güm diye bir ses duyulur. Adam kisa bir süre için kendinden geçmistir; ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir. -"Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya. Seni alip gelecek. Adresini ver bakiyim..." -" Mahmutpasa Karakolu'ndayim... Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yaninda..." -"Karakol mu?...Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin?...." -"Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim. Araba kiralayip dolasmaya çiktim. O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanina girdim. Ama neyse ki kimse ölmedi. Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim..." Adam artik iyice fenalasmistir. Hatta fenalasmak ne kelime; adeta kahrolmustur. Telefonda kisa bir sessizlik olur. Kiz tekrar konusmaya baslar: -"Babacigim. Sakin üzülme. Bütün bunlar bir sakaydi. Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim..." Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir: -"Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr. Okul da neymis? Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin...."

Merhaba,
Bende sizler gibi eylul annesiyim. En basindan beri surekli sizi takip ediyorum ama uye olup cesaretimi toplayip buraya yazmak ancak bu gune kismetmis.
Tabi siz birbirinizle iyice kaynastiniz inanilmaz guzel sohbetler ediyorsunuz. Bu saatten sonra benimlede boyle olabilir mi bilemiyorum
bende buradan ve internetten okuduklarimla her konuda baya tecrune yaptim. doktorum benden daha iyi biliyorsun falan diye aslinda kizarak takiliyor bana.

yok şuan ağrımıyo canımda bazen sıcak diye terliklerimi siymiyorum ayaklarımdan üşütüyorum sanırım sonra karnım da iyice gaz oluyo üşütüyorum ağrıyo biraz dikkat edin sizde...

canım üşütme ama sonra idrar yollarında intahap falan kapanır ALlah korusun dikkat et ayaklar çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…