2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya napım azıcık da olsa olsun biraz bulantı rahatlıyım ay ne zormuş evet aynı sanırım günümüz hadi hayırlısı bakalım

Asos cum Allah hayra çıkarsın rüyanı. Şuan çok normal herşeyden etkileniyoruz. Korkuyoruz bebeklerimize birşey olucak diye.

zor dayanıyorum bende hep uykum var arada başımda ağrıyor bide iki gündür habşurup duruyorum. sabahta yağmurda çok ıslandım hala ıslağım. hasta olmam inşallah

çok teşekkürler arkadaşlar...çok kötüydüm sabah rüyam baya etkilemişti... nevesta kalorifer ısıtıcı yokmu canım üşütmeyesin..dikkat edin arkadaşlar...:içelim:

zor dayanıyorum bende hep uykum var arada başımda ağrıyor bide iki gündür habşurup duruyorum. sabahta yağmurda çok ıslandım hala ıslağım. hasta olmam inşallah

ay inşallah canım valla dikkat et tam hastalık havası dışarsı serin diye giyindim ılıkmış terledim vu sefer böyle bir gariplik bol bol portakal suyu iç hem folic asit hem c vitamini

selam arkadaşlar.bende 8. haftanın içersindeyim sabah bulantılarım hala devam ediyooo.3 ayda da devam edicek sanırım .Sağlıklı olsun bebişlerimizde bunlara gülüp geçellim inş.

evde olan anneler birazdan deryabaykalın programına kadın doğum uzmanı gelicekmiş gebelikte beslenme konusunu işleyecekmiş... kaçırmayalımm izleyelimm arkadaşlar...

canım ya az kalsın düşüyodum merdivenlerden çok korktum ve kalp atşım hızlandı daha önce yine aynı olayı yaşadım etkilemişmidir acaba diye düşünüyorum

canım ya az kalsın düşüyodum merdivenlerden çok korktum ve kalp atşım hızlandı daha önce yine aynı olayı yaşadım etkilemişmidir acaba diye düşünüyorum

Yok canım etkilenmemiştir bu çok küçük bir olay. Sağlıklı bir bebek hemen öyle küçük şeylerden yaşamını yitirmezmiş. Mesela ben bayramdan önce düşmüştüm çok kötü bir şekilde. Tabi o zamanlar hamile olduğumu da bilmiyordum:))) Oysa 2,5 - 3 haftalık hamileymişim ama Allah şükür iki kez ultrsona girdim ikisinde de iyiydi. Kendine kendine üzülüp canını sıkma tatlım, hiçbir şey olmamıştır.

sıkma canını bizim bi arkadaş düşmüştü ama çok sağlıklı bir bebeği oldu

slm kızlar bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışları başlamış çok şükür doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için bu arada benim doktorda hamişmiş kızlar beşbuçuk aylık yeni öğrendim

çok güzel çok sevindim

hadi gozun aydin canim cok sevindim bende yarin DR gidicam cok heyecanliyim :1hug:

hadi gozun aydın canım rahat etmisindir simdi :))

gözünaydın canımm.. rabbim bebişlerimizi korusunn...
canım doktorun hamile ise kötü yaa istersen değiştir doktorunu çünki dr 4 ay sonra doğum yapıcak sonrada izne çıkar gelmek bilmez sende ortada kalırsınn... zaten hamileliğin çok yeni başka bir dr bulmanda fayda var...:çok üzgünüm:

vet biliyorum artık bidahaki gidişimde konuşacağım bu konuyu aramızda 4 ay falan olacak ilerleyen dönemlerde aylık kontrollere gideceğim için belki ozamana kadar iyileşir çalışır diyorum ama bilmiyorumki bu doktoruda çoktan gözüme kestirmiştim:1shok::1shok:

kızlar adanadan kardeşlerim geldi başımda hadi çık diyorlar biraz özlem gidereceğiz bikaçgün giremeyebilirim şimdi çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…