kız daha ne istiyosun ne güzel işte senin canın belirti istiyo galiba annesi bebeğin uslu demekki benim bulantılarım oluyo ama öğürme kusma yok. içim bayılır gibi oluyo bugün bende 8. haftalık oldum .... günümüz bir herhal......:dance:
Asos cum Allah hayra çıkarsın rüyanı. Şuan çok normal herşeyden etkileniyoruz. Korkuyoruz bebeklerimize birşey olucak diye.
zor dayanıyorum bende hep uykum var arada başımda ağrıyor bide iki gündür habşurup duruyorum. sabahta yağmurda çok ıslandım hala ıslağım. hasta olmam inşallah
zor dayanıyorum bende hep uykum var arada başımda ağrıyor bide iki gündür habşurup duruyorum. sabahta yağmurda çok ıslandım hala ıslağım. hasta olmam inşallah
evde olan anneler birazdan deryabaykalın programına kadın doğum uzmanı gelicekmiş gebelikte beslenme konusunu işleyecekmiş... kaçırmayalımm izleyelimm arkadaşlar...
Canım bu soruyu birkaç gün önce bende sormuştum ve tatmin edici bir yanıt alamadığım için kendim araştırdım. Öyle bir durumda annedeki tüm belirtiler bir anda yok oluyormuş.Mesela bulantı , göğüslerde hassasiyet , halsizlik vb.. şeyler. Ayrıca kanama falan da olmuyormuş. Mesela 1 ay karnında haberi olmadan taşıyan insanlar varmış...
canım ya az kalsın düşüyodum merdivenlerden çok korktum ve kalp atşım hızlandı daha önce yine aynı olayı yaşadım etkilemişmidir acaba diye düşünüyorum
evde olan anneler birazdan deryabaykalın programına kadın doğum uzmanı gelicekmiş gebelikte beslenme konusunu işleyecekmiş... kaçırmayalımm izleyelimm arkadaşlar...
canım ya az kalsın düşüyodum merdivenlerden çok korktum ve kalp atşım hızlandı daha önce yine aynı olayı yaşadım etkilemişmidir acaba diye düşünüyorum
slm kızlar bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışları başlamış çok şükür doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için bu arada benim doktorda hamişmiş kızlar beşbuçuk aylık yeni öğrendim
hadi gozun aydin canim cok sevindim bende yarin DR gidicam cok heyecanliyim :1hug:slm kızlar bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışları başlamış çok şükür doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için bu arada benim doktorda hamişmiş kızlar beşbuçuk aylık yeni öğrendim
slm kızlar bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışları başlamış çok şükür doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için bu arada benim doktorda hamişmiş kızlar beşbuçuk aylık yeni öğrendim
hadi gozun aydin canim cok sevindim bende yarin DR gidicam cok heyecanliyim :1hug:
gözünaydın canımm.. rabbim bebişlerimizi korusunn...
canım doktorun hamile ise kötü yaa istersen değiştir doktorunu çünki dr 4 ay sonra doğum yapıcak sonrada izne çıkar gelmek bilmez sende ortada kalırsınn... zaten hamileliğin çok yeni başka bir dr bulmanda fayda var...:çok üzgünüm:
hadi gozun aydın canım rahat etmisindir simdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?