vet biliyorum artık bidahaki gidişimde konuşacağım bu konuyu aramızda 4 ay falan olacak ilerleyen dönemlerde aylık kontrollere gideceğim için belki ozamana kadar iyileşir çalışır diyorum ama bilmiyorumki bu doktoruda çoktan gözüme kestirmiştim:1shok::1shok:
slm kızlar bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışları başlamış çok şükür doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için bu arada benim doktorda hamişmiş kızlar beşbuçuk aylık yeni öğrendim
Kızlar eğer midesi bulanan varsa sıcak limon suyu içmeyi bir denesin , gerçekten işe yarıyor.
Bugün 3 su bardağı içtim ve kendimi iyi hissediyorum. Ki benim bulantılarım çok şiddetliydi.
Bence sizde bir deneyin belki size de iyi gelebilir.
çok zor bir durum gerçekten doktorunda içine sinmesi çok önemli ben geçen sene bi doktora gitmiştim kistim var diye hemen ameliyat yapmak istedi bi daha gitmedim iyi ki olmamışım tedavi olmadan hamile kaldım
Kızlar eğer midesi bulanan varsa sıcak limon suyu içmeyi bir denesin , gerçekten işe yarıyor.
Bugün 3 su bardağı içtim ve kendimi iyi hissediyorum. Ki benim bulantılarım çok şiddetliydi.
Bence sizde bir deneyin belki size de iyi gelebilir.
Sıcak suya limon mu sıkıyorsun canım?Nasıl yapıyorsun?
dr olayı benimde kafamı karıştırıyor.. ne yapacağıma karar veremiyorum , yaşadığım ilde özel hastane yok ama ilçede var ve araştırdım çok mükemmel diyor herkes ve sağlıkçı olduğum için her konuda yardımcı olacaklar sağolsunlar....tıp fakültesine gidiyordum ama hiç kafama yatmıyor çok kalabalık ve özel gitmeme rağmen hocaya hiç bir özellik göremedim paramla rezil oluyorum açıkcası....sizce ne yapmalıyım ilçe 45 dk bize ve en önemlisi ben ilgi alaka istiyorum bu benim için gerçekten önemli çok kararsızım çok .....
selam kızlar bende geldim.Şimdi işim bitti ama aklımda kaldı sizlerde..............nasılsınız
hoşgeldin canım iyiyiz şu an... limonlu sıcak su bulantılara iyi geliyormuş bu iyi oldu aklıma yazdım benim hiç bulantım yok hala derya baykal ın programı ne oldu ne dedi doktor merak ediyorum kim izliyor var mı gelişme
programda daha çok loğusalıkta kadının depresyona girdiği ve süt korur diye korunmadığı kesinlikle yanlış olduğu hemen spreal taktırması gerektiği yada eşinin korunmasını,yeni doğan bebeğe her ağladığında emzirilmemesi , loğusa annenin günde 2 kere dışarı çıkması(buyuk tuvalete)gerektiği eğer olmazsa gliserinli fitil kullanılması gerektiğini,hamilelikte anne elini karnına koyarak sürekli hareketlerini takip etmesini eğer 5 saat hareket etmezse tatlı bişeyler yiyip 1 saat daha bekleyip yine hareket kıpırtı yoksa hemen doktora gidilmesi gerektiini, anne karnındaki bebeğin tattlıyı çok sevdiğini,bebek anne karnında daha çok anne yatarken hareket ettiği yürürken ayaktayken kıpırdamadığını, loğusa annenin göğüsleri şişince lahananın haşlanıp ılındıktan sonra göğüse konduğu ve göğüsün rahatladığı, loğusa annenin yiyeceklerini anlattıı.. benim dinlediklerim bu kadardıı..
tıp fakülteleri maalesef çok kalabalık bizim üniversitenin tıp fakültesi olduğu halde gitmiyorum özel hastaneye gidiyorum bence de ilgi ve alaka çok önemli bu çok özel bir durum bir kulak burun boğaz yada göz olsa hadi neyse ama hayatımızın en önemli süreci ve bu dönemde kesinlikle huzurlu bir muayene süreci istiyorum doktorumdan memnunnum dediğim gibi özele gidiyorum umarım sende bir an önce doğru doktorunu bulursun
çok teşekkür ederim cevabın ve güzel dileklerin için...:1hug:
programda daha çok loğusalıkta kadının depresyona girdiği ve süt korur diye korunmadığı kesinlikle yanlış olduğu hemen spreal taktırması gerektiği yada eşinin korunmasını,yeni doğan bebeğe her ağladığında emzirilmemesi , loğusa annenin günde 2 kere dışarı çıkması(buyuk tuvalete)gerektiği eğer olmazsa gliserinli fitil kullanılması gerektiğini,hamilelikte anne elini karnına koyarak sürekli hareketlerini takip etmesini eğer 5 saat hareket etmezse tatlı bişeyler yiyip 1 saat daha bekleyip yine hareket kıpırtı yoksa hemen doktora gidilmesi gerektiini, anne karnındaki bebeğin tattlıyı çok sevdiğini,bebek anne karnında daha çok anne yatarken hareket ettiği yürürken ayaktayken kıpırdamadığını, loğusa annenin göğüsleri şişince lahananın haşlanıp ılındıktan sonra göğüse konduğu ve göğüsün rahatladığı, loğusa annenin yiyeceklerini anlattıı.. benim dinlediklerim bu kadardıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?