2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ÇOK SAĞOL CANIM İZLEMİŞ KADAR OLDUKa.s

hepinize iyi akşamlar kızlar..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)))

canlarım parfüm kullanmamak mı lazım acaba? şimdi takıldı aklıma kullanmamak daha iyi diye düşünüyorum

Saol asos çok güzel açıklama yapmışsın

ÇOK SAĞOL CANIM İZLEMİŞ KADAR OLDUKa.s

Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ediyoruz.ALLAH RAZI OLSUN.

canlarım parfüm kullanmamak mı lazım acaba? şimdi takıldı aklıma kullanmamak daha iyi diye düşünüyorum

rica ederim arkadaşlar...a.s.
gamma canım ben dışarı çıkmadığım sürece parfüm kullanmıyorumm.. zaten kullandığım parfüm çok hafif bir koku..azcıkta olsa mutlaka giysilerime sıkarımm..:CüvCüv:

selam arkadaşlara.s.
burko canım, benide eylül annesi adayı listesine eklermisin tatlım:1hug:
kıslar kendimi kısaca tanıtayım.mehtap ben. 2 çocuğum var sağlık nedeniyle dr tekrar bebiş yapmamı önerdi.1 yıl önce 10 haftalık bebişimin kalp atışı durduğu için,kürtaj olmak zorunda kalmıştım.temmuz da klomen kullandım,yine olmayınca kendi haline bıraktım.son adet tarihim 22 aralık.16 ocakta olmam gerekiyordu,aynı gün, evde test vardı öylesine yaptım ve çok şaşırdım ikinci çizgi çoook silikti,inanmadım çöpe attım,dayanamadım 10,15 dk sonra alıp tekrar baktım biraz daha belirgindi.akşama doğru 4 gibi pembemsi lekelenmem oldu.tamam test yanlış adet oldum dedim,ama sabah yoktu.bende testi tekrarladım,ikinci çizgi daha belirgindi,hemen dr gittim kan testi yapıldı.değerim 92 küsür hamilesin dedi.vajinal ultrasonla baktı kese yok.dış gebelikten şüphelendi.7 gün sonra test tekrarlandı değerim 929,81 çıktı kese yine yok.neyse 2 gün sonra kontrole gittim nöbetçi dr baktı nokta kadar dedi.içim yinede rahat etmedi dr'umu değiştirdim.dr herşeyi anlattım karından ultrasonla baktı ve 1 aylık 24 eylül doğum dedi.tabii ekledi yine düşük tehlikem varmış,bebişim kasıktaymış. kıslar dua edin noluuuurr bebişim bana sımsıkı tutunsunnn.
biraz uzun oldu kusura bakmayın canlarımm.:1hug:

Yaa bulantılar ileriki haftalarda artar diye yazmışsınız daha fazla artmasın ben feleğimi şaşırıyorum. Bu arada limonlu ılık suyu deneyen oldumu işe yarıyorsa bende heemen içeyim.

Yaa bulantılar ileriki haftalarda artar diye yazmışsınız daha fazla artmasın ben feleğimi şaşırıyorum. Bu arada limonlu ılık suyu deneyen oldumu işe yarıyorsa bende heemen içeyim.

canım ben yaptım içtimm.. evet mideyi rahatlatıyor.. ben az sıkmıştım limonu istersen sen biraz daha fazla sık.. içini rahatlatıyo.. galiba sıksık içmek lazımm ...

kızlar ya benim neden mide bulantım baş dönmem falan hala yok bendemi bi acaiplik var acaba...

Selam kızlar Allah nasip derse bende Eylülde anne olucam, biraz kanamam oldu çok yordum kendimi ve aspirin filan almıştım, ama doktorum ümitli. Acaip bulantım vardı ama 3 4 gündür yok progestan kullanıyorum bebeği korumak için. Bu benim ikinci hamileliğim, 2 yaşında kızım var, geçen sefer hiç bulantım yoktı 3 ayda 5 kilo almıştım gerçi şimdide yatak istiraatindeyim alırım muhtemelen yine. 16 kiloyla bitirdim hamileliğimi 6 ayda eski halime dönmüştüm. Hepinize sağlıklı hamilelikler. Mide bulantısın gazı kaçmış soda, ayva, leblebi altınbaşak öneriyorum.Çok garip ama şalgam suyu iyi geliyo bana yada turşu(!) Yani kısacası Tuzlu şeyler iyi geliyo, tatlı şeyler tetikliyor, bi süre sonra bulantı yapıyo. Günde 2 tane ceviz ve en az haftada iki kere balık (ilk 3 ay için demiyorum bulantı geçince) bebişiniz zeki olsun diyorsanız yiyin, ayva ise bebişiniz güzel olsun diyorsaız yiyin :), 1 kaşık pekmez yada kilo almak istemiyorum diyorsanız 1 kilo çekirdekli kırmızı üzüm 1 litre suda düdüklüde 15 dk. kaynatıp sabahları bikaç kaşık için. Kahve çok zararlı, çay yemekte içmeyin demiri götürüyo. Geçen hamileliğimde solgar prenatal kullandım bunda elevit e başladım siz ne alıyosunuz kızlar. Sizde ne tavsiyeler var başka hai anlatın.

slm kıslar. hani beni aklememişsiniz. son adet 23 aralık. beklenen doğum tarihi 29 eylül. bende su an 5 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…