programda daha çok loğusalıkta kadının depresyona girdiği ve süt korur diye korunmadığı kesinlikle yanlış olduğu hemen spreal taktırması gerektiği yada eşinin korunmasını,yeni doğan bebeğe her ağladığında emzirilmemesi , loğusa annenin günde 2 kere dışarı çıkması(buyuk tuvalete)gerektiği eğer olmazsa gliserinli fitil kullanılması gerektiğini,hamilelikte anne elini karnına koyarak sürekli hareketlerini takip etmesini eğer 5 saat hareket etmezse tatlı bişeyler yiyip 1 saat daha bekleyip yine hareket kıpırtı yoksa hemen doktora gidilmesi gerektiini, anne karnındaki bebeğin tattlıyı çok sevdiğini,bebek anne karnında daha çok anne yatarken hareket ettiği yürürken ayaktayken kıpırdamadığını, loğusa annenin göğüsleri şişince lahananın haşlanıp ılındıktan sonra göğüse konduğu ve göğüsün rahatladığı, loğusa annenin yiyeceklerini anlattıı.. benim dinlediklerim bu kadardıı..
Saol asos çok güzel açıklama yapmışsın
ÇOK SAĞOL CANIM İZLEMİŞ KADAR OLDUKa.s
Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ediyoruz.ALLAH RAZI OLSUN.
canlarım parfüm kullanmamak mı lazım acaba? şimdi takıldı aklıma kullanmamak daha iyi diye düşünüyorum
Yaa bulantılar ileriki haftalarda artar diye yazmışsınız daha fazla artmasın ben feleğimi şaşırıyorum. Bu arada limonlu ılık suyu deneyen oldumu işe yarıyorsa bende heemen içeyim.
kızlar ya benim neden mide bulantım baş dönmem falan hala yok bendemi bi acaiplik var acaba...
Yaa bulantılar ileriki haftalarda artar diye yazmışsınız daha fazla artmasın ben feleğimi şaşırıyorum. Bu arada limonlu ılık suyu deneyen oldumu işe yarıyorsa bende heemen içeyim.
kızlar ya benim neden mide bulantım baş dönmem falan hala yok bendemi bi acaiplik var acaba...
Arkadaşlar sımdıden hayırlı uğurlu olsun dıyorum.Allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah.Bızım gıbı guzel seyler paylasırsınız um slm arkadaşlar nasılsınız akşamınız nasıl geçiyo
yerimseniben
Arkadaşlar sımdıden hayırlı uğurlu olsun dıyorum.Allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah.Bızım gıbı guzel seyler paylasırsınız um slm arkadaşlar nasılsınız akşamınız nasıl geçiyo
yerimseniben
canım sen hamilemiydin yanlış hatırlıyorum seni galiba,
akşam yemeğimi hazırladm eşimi bekliyorumm.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?