canımsen kaç haftalık hamilesin bebem
öğretmen olmak varmış yaa ne kadar güzel şimdi tatilsin dimi asoscum bol bol bizim yerimizede dinlen
evet canım dünyanın engüzel mesleği bence... evet tatildeyim yarıladık tatili dinlenmek çok ii yaa sizin çalışma saatleriniz nasıl... buarda benim dizim başlamış...:CüvCüv:
kızlar slm iyi akşamlar.ya ben bugun biraz sıkıntılıyım...afedersiniz kabızlık başladı.sizce neler yapılabilir.acilen çözüm bulmam lazım....
ayy canım gerçekten çok yorucuymuşş.. neyse sağlık olsun.. bebişlerimize güzel şeyler almak için çalışmalıyız:) yinede çok yorma kendini:) ayyy eşimin macı başladıı şimdi izletmez dizimi.....
kızlar merhaba ben de bugün doktara gittim ilk defa ultrason için 6+1 im daha ne kese ne de küçük noktamı görmüştüm daha önceki doktorum sadece beta hcg istedi 4850 idi ama mesai bitti o nedenle ultrasonda bakmadı 10 gün sonra gel demişti bugünde özele gittim keseyi gördük(karından) ama içinde 3 tane beyaz nokta vardı bunlardan biri olabilir dedi ama şu an net diil dedi vajinal bakabilirim ama gerek yok dedi ve yine 10 gün sonra gel dediiiiiiisenağlama siz ne zaman gördünüz noktayı karından baktıran arkadaşlar:çok üzgünüm:
evet canım napim artık az kaldı sıkıcam dişimi maç başladıysa diziyi unut bence yaprak dökümümü:))
kızlar merhaba ben de bugün doktara gittim ilk defa ultrason için 6+1 im daha ne kese ne de küçük noktamı görmüştüm daha önceki doktorum sadece beta hcg istedi 4850 idi ama mesai bitti o nedenle ultrasonda bakmadı 10 gün sonra gel demişti bugünde özele gittim keseyi gördük(karından) ama içinde 3 tane beyaz nokta vardı bunlardan biri olabilir dedi ama şu an net diil dedi vajinal bakabilirim ama gerek yok dedi ve yine 10 gün sonra gel dediiiiiiisenağlama siz ne zaman gördünüz noktayı karından baktıran arkadaşlar:çok üzgünüm:
peki kızlar bişey sorcam.kabızlıkta zorlama ve ıkınma çok olursa bebege zarar verirmi?allah korusun düşük fılan olurmu...
canım benim 6+5 ken karından gözükmedi ve vajinal den baktırdık kalp atışı ve bebiş gözükdü vajenden baktırsaydın gözükürdü endişe etme canım gözükmemesi normal bazen gebeliğe bağlı rahim ters dönüyo ondanda olabilir benimki ondanmış
canım ben 6+0 da gttim ve bebeğimi gördük kesemizide gördük...kalp atışlarınıda duyduk.. canım sanırım sen geç döllenmişsin...hiç sorun etme..10 gün sonra göreceğinden.. eminim..
zaten tuaf bir durum olsaydı doktorun sana söylerdi...bebişini düşün mutlu ol...
asoscuğum karından baktırmıştın di mi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?