2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

öğretmen olmak varmış yaa ne kadar güzel şimdi tatilsin dimi asoscum bol bol bizim yerimizede dinlen

evet canım dünyanın engüzel mesleği bence... evet tatildeyim yarıladık tatili dinlenmek çok ii yaa sizin çalışma saatleriniz nasıl... buarda benim dizim başlamış...:CüvCüv:

evet canım dünyanın engüzel mesleği bence... evet tatildeyim yarıladık tatili dinlenmek çok ii yaa sizin çalışma saatleriniz nasıl... buarda benim dizim başlamış...:CüvCüv:

CANIM BEN MALESEF 10:00 22:00 çalışıyorum ve bir gün izinle mağazacılık yapıyorum zaten doğumdan sonrada gelmeyi düşünmüyorum doğum iznimi bekliyorum yani temmuzda ayrılırız heralde ondan sonra burda durmak istemiyorum çok yorucu

kızlar slm iyi akşamlar.ya ben bugun biraz sıkıntılıyım...afedersiniz kabızlık başladı.sizce neler yapılabilir.acilen çözüm bulmam lazım....

ayy canım gerçekten çok yorucuymuşş.. neyse sağlık olsun.. bebişlerimize güzel şeyler almak için çalışmalıyız:) yinede çok yorma kendini:) ayyy eşimin macı başladıı şimdi izletmez dizimi.....

kızlar slm iyi akşamlar.ya ben bugun biraz sıkıntılıyım...afedersiniz kabızlık başladı.sizce neler yapılabilir.acilen çözüm bulmam lazım....

canım aynı sorun bendede var ve bende hamilelik öncesinden vardı doktorum bana rezene çayı iç akşamları dedi sabahları aç karnına düzenli kuru kayısı çok işe yarıyo ve bol bol sıvı tüket canım bol su iç ve çorba sebze yemekleri yemeye çalış ve harek çok önemli

kızlar merhaba ben de bugün doktara gittim ilk defa ultrason için 6+1 im daha ne kese ne de küçük noktamı görmüştüm daha önceki doktorum sadece beta hcg istedi 4850 idi ama mesai bitti o nedenle ultrasonda bakmadı 10 gün sonra gel demişti bugünde özele gittim keseyi gördük(karından) ama içinde 3 tane beyaz nokta vardı bunlardan biri olabilir dedi ama şu an net diil dedi vajinal bakabilirim ama gerek yok dedi ve yine 10 gün sonra gel dediiiiiiisenağlama siz ne zaman gördünüz noktayı karından baktıran arkadaşlar:çok üzgünüm:

canım kabızlığa en iyi çözüm kayısı... ya suyunu iç yada öylece yee... hamilelikte çok sık görülen bir rahatsızlık.. benim hemoidim var kabız olmamaya gayret ediyorummm..geçmiş olsunn..

evet canım napim artık az kaldı sıkıcam dişimi maç başladıysa diziyi unut bence yaprak dökümümü:))

kızlar zaten işim geregi hareketli bir yapım var.fazlada oturmuyorum ama genede böle zaten hamilelikten öncede vardı ama şimdi sanki daha üsteledi gibi...korkuyorumda bişey olur diye zorlamıyorumda fazla ((

canım ben 6+0 da gttim ve bebeğimi gördük kesemizide gördük...kalp atışlarınıda duyduk.. canım sanırım sen geç döllenmişsin...hiç sorun etme..10 gün sonra göreceğinden.. eminim..
zaten tuaf bir durum olsaydı doktorun sana söylerdi...bebişini düşün mutlu ol...

evet canım napim artık az kaldı sıkıcam dişimi maç başladıysa diziyi unut bence yaprak dökümümü:))

evet canım bildiniz.. kazandınız...:ecrin_bebek:a.s.
çok seviyorum bu diziyi niye maçları hafta içine alırlarkii... sinir oluyorumm..

canım benim 6+5 ken karından gözükmedi ve vajinal den baktırdık kalp atışı ve bebiş gözükdü vajenden baktırsaydın gözükürdü endişe etme canım gözükmemesi normal bazen gebeliğe bağlı rahim ters dönüyo ondanda olabilir benimki ondanmış

kabizlik icin sabahlari ac karnina 1elma yiyip 1 bardak su iciyorum canim ben bana cok iyi geliyor bendede normalde kabizlik sorunu var bunu bir dene istersen :CüvCüv:

peki kızlar bişey sorcam.kabızlıkta zorlama ve ıkınma çok olursa bebege zarar verirmi?allah korusun düşük fılan olurmu...

kızlar miniklerinize bişeyler aldınızmı...ben daha hiç bir şey almadım.. babasıyla 3 ay önce bir markette gezerken fenerbahçeli çorap görüp almıştık onun dışında hiç bişeyi yokk...

sağol canım biraz rahatladıma.s.işte vajinale gerek yok diince doktor ısrar edemedim az önce resime baktık eşimle eşim işte orda duruo bak dedi florasan ışığına tuttuk gerçekten bi yuvarlak bi de fasulyeye benzeyen bi şekil var gibi:1rolleyes: neyse 10 gün daha bekleyeceğim a.s.

asoscuğum karından baktırmıştın di mi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…