kızlar miniklerinize bişeyler aldınızmı...ben daha hiç bir şey almadım.. babasıyla 3 ay önce bir markette gezerken fenerbahçeli çorap görüp almıştık onun dışında hiç bişeyi yokk...[/QUOT
bize de arkadaşlarımız çok şirin bir tulum hediye getirmişlerdi onun dışında hiç bişiii almadık ama alışveriş yapmayı çok istiyorum çok tatlı mini miniş ayakkabılar çoraplar patikler ahhhhhh sırnaşık şeyinşallah o günleride görürüz
inşallah canım bende alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorumm.. işte cinsiyet kesinleşse...ayy çok güzel bebek odaları var yaaa...
kardelen arkadaşım hiç endişelenme...
benimde gözükmüyodu hesaba göre 6 haftalıktım bide..
ama dün başka bi doktora gittiğimde 4 haftalık olduğumu öğrendim...
meğer geç döllenme olmuş...
bide şu da var her doktorun ultrason makinesi aynı kalitede değil...
ondan da kaynaklanmış olabilir..
sıkma canını..
süpersin canımm ii yapmışsınız...bizde bez almayı düşünüyoruz..stok yapalımm:)bu arada asoscum biz eşimle geçen gün ilk olarak bebişimize bebek bezi aldık:)))))))))
her alışverişe çıktığımızda da almayı düşünüyoruz...
çünkü gerekli dimi ama:)))
canım ben dayanabilirsem 6-7 aya kadar bişey almıycam şuaan sadece eşime süpriz yapmak için iki çorap almıştım onlar var çok hevesleniyorum ama komşumuzun başından kötü bi olay geçti 6 aylıkken çocuğun herşeyini aldılar ve 7. ayında karnında öldü çok psikolojisi bozulmuşdu bende çok etkilendim ondan almıycam canım 6 aydan sonra inş.
süpersin canımm ii yapmışsınız...bizde bez almayı düşünüyoruz..stok yapalımm:)
çok haklısın canım ama yinede kötü düşünmemek lazım Allah korusun bebeğimizn başına bişey gelirse birilerine hediye ederiz.. sonuçta zaten herhalükarda üzülürüz.. çok fazla abartmadan bu mutluluğu yaşamalıyız..bebişlerimizin cinsiyeti belli olsunn..inşlhh herbişeyler alalımm.. ne olur öyle düşünme bebişin etkileniyoo annesi...:) Raabim bizleri ve bebeklerimiz i korusun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinn..
aslında ben memnundum doktorumdan ...
başka doktora gitmemin sebebi tanıdık tavsiyesi..
ama memnun kaldım...
artık son gittiğim doktora devam edicem sanırım..
sende bi başka doktor dene eğer için rahat değilse..
evet doğru sölüosun canım işte insan üzülüyo göürnce etkileniyo ah ah sağlıklı olsun herşeden önemliside cinsiyeti bi belli olsa neler almayız dimi minik minik çok şirin oluyolar ya patikler eldiven şapkalar harikaa:)
asoscum sen cinsiyet ne hissedfiyodun
canım erkek hissediyorum..rüyamdada erkek bebek görüyorumm hepp..gamyoncuiremsu
sen kız yazdırmıştın galiba...
sidelya ve mehtap gülü, ikinizi de ekledim listeye şekerler. Bilmeyenler için, liste ilk sayfada ve taamm 51 KİŞİ OLDUKhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?