2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kardelen arkadaşım hiç endişelenme...
benimde gözükmüyodu hesaba göre 6 haftalıktım bide..
ama dün başka bi doktora gittiğimde 4 haftalık olduğumu öğrendim...
meğer geç döllenme olmuş...
bide şu da var her doktorun ultrason makinesi aynı kalitede değil...
ondan da kaynaklanmış olabilir..
sıkma canını..

inşallah canım bende alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorumm.. işte cinsiyet kesinleşse...ayy çok güzel bebek odaları var yaaa...

bu arada asoscum biz eşimle geçen gün ilk olarak bebişimize bebek bezi aldık:)))))))))
her alışverişe çıktığımızda da almayı düşünüyoruz...
çünkü gerekli dimi ama:)))

inşallah canım bende alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorumm.. işte cinsiyet kesinleşse...ayy çok güzel bebek odaları var yaaa...

canım ben dayanabilirsem 6-7 aya kadar bişey almıycam şuaan sadece eşime süpriz yapmak için iki çorap almıştım onlar var çok hevesleniyorum ama komşumuzun başından kötü bi olay geçti 6 aylıkken çocuğun herşeyini aldılar ve 7. ayında karnında öldü çok psikolojisi bozulmuşdu bende çok etkilendim ondan almıycam canım 6 aydan sonra inş.

sağol arkadaşıma.s. ben de mi başka bi doktora gitsem yarın başka bi doktordan daha randevu alayım

ben geçen sene hatta daha nişanlıyken erkek çocuk çok sevidgim için deri küçük erkek yelegi içi kürklü şapkası ve patikleri var onu almıştım...

bu arada asoscum biz eşimle geçen gün ilk olarak bebişimize bebek bezi aldık:)))))))))
her alışverişe çıktığımızda da almayı düşünüyoruz...
çünkü gerekli dimi ama:)))
süpersin canımm ii yapmışsınız...bizde bez almayı düşünüyoruz..stok yapalımm:)

çok haklısın canım ama yinede kötü düşünmemek lazım Allah korusun bebeğimizn başına bişey gelirse birilerine hediye ederiz.. sonuçta zaten herhalükarda üzülürüz.. çok fazla abartmadan bu mutluluğu yaşamalıyız..bebişlerimizin cinsiyeti belli olsunn..inşlhh herbişeyler alalımm.. ne olur öyle düşünme bebişin etkileniyoo annesi...:) Raabim bizleri ve bebeklerimiz i korusun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinn..

aslında ben memnundum doktorumdan ...
başka doktora gitmemin sebebi tanıdık tavsiyesi..
ama memnun kaldım...
artık son gittiğim doktora devam edicem sanırım..
sende bi başka doktor dene eğer için rahat değilse..

ya kısslar zamanı şöle ileriye doğru alabilsek 7-8 ay gibi ve aldığımız cicilerin bebiş odalarının resimlerini filan paylaşşsak offff ne güsel olurdu di mi:dance::ecrin_bebek:

evet doğru sölüosun canım işte insan üzülüyo göürnce etkileniyo ah ah sağlıklı olsun herşeden önemliside cinsiyeti bi belli olsa neler almayız dimi minik minik çok şirin oluyolar ya patikler eldiven şapkalar harikaa:)

ben en iiyisi bi araştırayım intenetten a.s bi de arkadaşlarımı arayayım gerçi çok oldu onlar doğum yapalı

sidelya ve mehtap gülü, ikinizi de ekledim listeye şekerler. Bilmeyenler için, liste ilk sayfada ve taamm 51 KİŞİ OLDUKhihoyyyt

arkadaşlar benim burcum balık bebişimin başak olacak kısmetse sizlerinn..

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi...........kg.....cinsiyet tahmini

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül.................53...kız
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül..................76....kız
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül.
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül.................49....kız
11- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
12- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül................64..kız
13- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
14- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
16- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
17- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
18- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül.............67....erkek
19- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
21- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül...............49..kız
22- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül..............58..kız
23- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
24- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül..............58...kız
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül...........48,5....kız
28- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
29- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
30-emrelebisemre.....................7 Aralık................................14 Eylül.............72...kız
31- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
32- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
33- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
34- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
35- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
36- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
37- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül..........64..erkek
38- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
39- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
40-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül............62.....kız
41-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
42-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
43- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül.............75..kız
44- süm-er................................................ ...........................23 Eylül
45- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
46- mehtap gülü.............................................. .....................24 Eylül
47-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
48-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül.............63..kız
49- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
50- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
51-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül.............65...kız

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-rapunzell_82.............63......................K ız
6-desire1983.................68..................... .Kız ( canım sat listede yoksun)
7-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
8-emrelebisemre.........72.......................Kız
9-bengiii......................49................... ...Kız
10-flower_85..................64..................... ..Kız
11-burko......................76..................... ...Kız
12-asos1980.................64....................... .Erkek
13-dilekakal................53....................... .Kız
13-yasemin-66.............58..........................Kız
14-gamma....................65....................... ...Kız

15-fatoşgül....................62...........................kız
daha tahminlerini yazdırmayan çok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…