2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin cnm aramıza . Tebrik ederim :1hug:

Evet cnm biran önce doktora danış derim. Zaten asla şu durumda ilişkiye girmek çok çok sakıncalı :1no2:

teşekkür ederim mozijikucum sağol
doktora danışmadan öptürmem bile valla :roflol: :roflol:
çok istiyorsa bebek isterken düşünecekti :dilcikar: :dilcikar: :roflol:

tabiki ya kaydirigubbakcemile3

:lepi:
öyle heyecan yapıyorum ki annem dalga geçiyor: "sanki senelerdir bekliyorduk":roflol:
bi yandan içime olduğuna inanıyorum ama diğer yandan kendime inanamadığım için onun büyüyeceğine ve doğuracağıma inanamıyorum :roflol:

biz buna şaşkınlık diyoruz. Aynı şey bendede var çünkü delikafadulden

hoşgeldin canım aramıza... hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip eder inşşş...

yaa bide bişi sorucam arkadaşlar karnı çıkmaya başlayan varmı benim çıkıyo gibi ama daha 8.haftanın içindeyim.psikolojik mi acaba???:ecrin_bebek:

canım ben hamile olduumu öğrenmeden önceki ay 10 gün önce anormal tarzda adet oldum.. sonraki ayda lekelenmem oldu test alıp baktıımda hamileydim. benimde hala lekelenmem gelio önceki sayfalara bakarsan görürsün yazmıştım nedenlerini ama şimdi hiç dönme geriye sanada anlatıım.. dr um vücut gebelikte varolan iltihapları atar dedi.. bide gebe kalmadan önce çok fazla olmuosan yani aslında gelecek olan kanlar rahimde birikiosa gebelikte bunları dışarı atarmışın.. bide eğer kistin varsa küçülürmüş gebelikte kistin parçalarının gidişide olabilirmiş. bende çok korkmuştum düşük tehlikem varmı die. ama dr um ilaç bile vermedi öle bi riskin yok dedi.. sende korkma kahverengiyse ve çok sık gelmiosa özellikle idrarını tuttuğunda geliosa prb yok.. inşş sağlıklı hamilelik geçirirsinn..

yaa bide bişi sorucam arkadaşlar karnı çıkmaya başlayan varmı benim çıkıyo gibi ama daha 8.haftanın içindeyim.psikolojik mi acaba???:ecrin_bebek:

canım benimki 1 haftadır belli olmaya başladı.. iç karnın genişse çabuk belli olurmuşş...

yaaa evet.bize de dr.sorun yok dedi ama ben çok korkuyorum.bebeğim daha önemli.herkes te dikkat etsin bence....anne lik babalık kolaymı katlanıcaz tabiykihihoyyyt

Tabi cnm ya kolay değil yani. Valla bebeğim şuan daha önemli. Hiçbir riski alamam . Allah korusun :ecrin_bebek:

E güzelim malum hepimiz hamileyiz. Bebekleri de leylekler getirmediğine göreeee:jeyyar:Anladın sen onuyerimseniben

biz buna şaşkınlık diyoruz. Aynı şey bendede var çünkü delikafadulden

daha iyi bi tabir kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım aramıza... hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip eder inşşş...

teşekkür ederim canım hepimize nasip olsun inşallah a.s. a.s.

evet canım okudum bunları hep, nette falan araştırdım ve ilk doktorum ultrasonla kontrol yaptığı ve problem yok dediği için rahatım ve kahverenginden dolayı :roflol:
ama dün devlet hastanesine gittim kadın ultrasona sokmadı bile, kesecik görünür sadece gerek yok dedi...
ama ben görmek istiyorduuuuuuuuum -tatlicadiarzu-

canım benimki 1 haftadır belli olmaya başladı.. iç karnın genişse çabuk belli olurmuşş...

canım benimki 1 haftadır belli olmaya başladı.. iç karnın genişse çabuk belli olurmuşş...[/Q

senin kaç haftalık tı cnm.anlamadım iç karnı geniş olunca daha geç çıkması gerekmiyormu karnın???ay ne kadar cahiliz yaaa(cahilim yanikaydirigubbakcemile3

Yarin ikinci kontrolume gidecegim. Bende de ishal durumu var. Hamilelikte tam tersi kabizlik cekersin derler ama... Birde doktora balik yerine ne tuketebilirim diye soracagim. Baliga bakamiyorum bile oysaki siddetle hamilelere onerilen bir besin. Benim bulantilar da mide yanmasi halini aldi. Gece kalkip sut iciyorum bana iyi geliyor. Gobisim ayni gibi zaten 64 kiloydum. Kilo fazla oldugu icin belki gobisim gec belli olur diye dusunuyorum.

Selam cnm. Bendede mide yanması var . Ben haftaya cumartesi gidicem doktora anca o zaman sorabilirm. Sen bir sorarsan fikir edinmiş oluruz eğer burda paylaşırsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…