2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar benimde sat 18 aralık sağlıkla bebişleirmizi kucağımıza almamız dileğiyle.

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
11- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
12- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
13- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
14- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
16- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
17- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
18- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
19- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
21- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
22- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
23- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
24- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
29- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
30-emrelebisemre.....................7 Aralık................................14 Eylül
31- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
32- sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
33- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
34- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
35- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
36- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
37- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
38- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
39- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
40- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
41-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
42-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
43-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
44- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
45- icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
46- süm-er...........................................................................23 Eylül
47- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
48- salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
49- mehtap gülü...................................................................24 Eylül
50-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
51-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
52- _SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
53- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
54- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
55-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
56- Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-rapunzell_82.............63...................... Kız
6-desire1983.................68..................... .Kız
7-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
8-emrelebisemre.........72.......................Kız
9-bengiii......................49................... ...Kız
10-flower_85..................64..................... ..Kız
11-burko......................76..................... ...Kız
12-asos1980.................64....................... .Erkek
13-dilekakal................53....................... .Kız
13-yasemin-66.............58..........................Kız
14-gamma....................65..........................Kız
15- icedream...............67..........................Kız
16- fatoşgül.................62..........................Kız
17- mehtap gülü..........72..........................Erkek
18- kedinihal.............. 59..........................Erkek
19- Kamille.................58.........................(Tahmini yok)

KIZLAR GÖZÜME ÇARPAN HERKESİ YAZDIM. UMARIM KİMSEYİ UNUTMAMIŞIMDIR. UNUTURSAM AFFOLA

Son düzenleme:
E güzelim malum hepimiz hamileyiz. Bebekleri de leylekler getirmediğine göreeee:jeyyar:Anladın sen onuyerimseniben

gı imzama bak hele benimkini leylek kardeş getiricek :):):) oğluşuma öle dicem dermişim... ay oğluşum dedimdelikafadulden

senin kaç haftalıktı cnm? iç karnın geniş olunca daha geç çıkması lazım değilmi?amma cahilim yaalaelaelaelaelae

canım imzam var zaten benimki vajinal ultrasondada karından usg ylede aynı hafta çıktı son adet tarihimle birebir gidiorummm... 8+2 oldummm

gı imzama bak hele benimkini leylek kardeş getiricek :):):) oğluşuma öle dicem dermişim... ay oğluşum dedimdelikafadulden

ayyy valla benim gibi dedin :roflol: :roflol:
ayyy bebişim dedim :roflol:
aaa 5+3 diyoruuuuum :roflol: :roflol:

Rica ederim. Hoşgeldin canıma.s.

teşekkür ederim hoşbuldum a.s.

hepinize iyi akşamlar güzel annişler..öpüyoruz sizi meleğim ve ben :))))

İyi akşamlar arkadaşlarım bende çıkıyorum görüşmek üzere bebişlerinize iyi bakın.............Allaha Emanet Olun.

tesekürler hoşbulduk.:CüvCüv:
burko ekleme için tesekürler.

kedinihal arkadasım nasıl yaptın takvimin çok güzel olmuş.ben yapamadım ama

canım hoşgeldin aramıza o takvimlerin üstendeki yazan adresten yapılıyor gebelik takvimi

slm arkadaşlar nasılsınız.. akşam yemeğindede bişey yiyemedim. ac kaldımm... ne olacak halimm.. suu deposu oldu midem.. bugün....senağlamasenağlama

Kızlar size doktor 3 ay yasaklamış bizim bebiş gelene kadar yasak sonrada lohosalık düşünün artık. Ben 5. ay gebelikte kızımı kaybettim rahimağzı yetmezliğinden o nedenle bize herşey yasak evden de çıkmıyorum günün çoğunu istirahatla geçiriyorum. Bu arada sıcak limonlu su çok iyi geldi mide bulantımı hafifletti birde söylemesi ayıptır kayısı ve incir yiyordum kabızlık için onada iyi geldi.

slm arkadaşlar nasılsınız.. akşam yemeğindede bişey yiyemedim. ac kaldımm... ne olacak halimm.. suu deposu oldu midem.. bugün....senağlamasenağlama

Canım yaa tahmin ederim bende 5 gibi aç uyudum bulantım geçsin diye. Az öncede birazcık çorba içtim. oda çıkmak için can atıyor:a015::a015:

edacım birde göğüslerim okadar şiştiki çok acıyor yaaa...artık sütyenlerde olmuyor

slm kızlar nasılsınız...bu arada benimde gögüsler artık patlıycak gibi elimi bile degdiremiyorum...ne zaman incek bunlar :):):) bide geceleri midem sanki bom boş oluyor açlık çekiyorum çookk...feci şekilde acıkm ış olarak uyanıroum gece ama kalkmaya üşendigim için ölece geri uyuyorum :S

sivaslı canım aynen bende öyle.. evde sanki hiç yiyecek bişey yok.. aclık çok kötü bişeymiş...senağlama Allah bize sabır versin 3 ay böyle geçerse yandık...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…