Kızlar size doktor 3 ay yasaklamış bizim bebiş gelene kadar yasak sonrada lohosalık düşünün artık. Ben 5. ay gebelikte kızımı kaybettim rahimağzı yetmezliğinden o nedenle bize herşey yasak evden de çıkmıyorum günün çoğunu istirahatla geçiriyorum. Bu arada sıcak limonlu su çok iyi geldi mide bulantımı hafifletti birde söylemesi ayıptır kayısı ve incir yiyordum kabızlık için onada iyi geldi.
edacım birde göğüslerim okadar şiştiki çok acıyor yaaa...artık sütyenlerde olmuyor
edacım bebişlerimizi sağlıkla elimize alalımda biz bu yasağa gönüllüyüz dimi canım.:dance:naniknanik ben uykucu misaliyim carpıntım vardı doktorsorun yok dedi.benim tiksinti olusur hamileliğimde 7.haftadan sonra baslamıştı daha önce.kızlar bulantı için hap vermişti bana doktor gerekmediği için kullanmadım.ama isterseniz adını veriyim.
ben hala yapamadım su takvimi kızlar ama uğrasıcam ve yapıcam .
asoscuğum benim gögüslerim çok küçük olduğundan şimdilik öyle bir sıkıntım yok hafif agrılar oluyor. Beni rahatsız eden kasık ağrıları sizdede oluyormu. Rahim büyümesine bağlı oluyormuş ama bazen sanki çok üzün sürüyor gibi yada ben evde yatıyom diyemi çok hissediyom. Sizlerdedemi böyle???
iyi akşamlar arkadaşlar,
geceleri kabus görmeye başladım( bir kere de karabasan gördüm ne oluyor bana ya anlamadım ki ( bir de arada uyanıyorum gebe olduğumu hatırlıyorum bir garip oluyorum... size de oluyor mu?
muhtemel doğum tarihi 24 eylül ama şifreyi özelden nasıl yollucam.
canım kasık ağrısı falan olmuyorda dediğim gibi göğüsler fena..... evet kasıkların ağrısı rahmin genişlemesi demekmiş aman canım ağır bişey kaldırma dikkat et...bolbol dinlen..
cevşen satılıyor mu birine mi yaptırılıyor, aslında ben de istiyorum. Kızlar bir de akıntınız var mı? Benim gittikçe artıyor. Doktor normal dedi; ama ben nedense rahatsız oluyorum..
canım cevşen tabiki satılıyor.. kitabevlerinde camilerin bahçelerinde kitap satanlarda kolaylıkla bulabilirsin... bende takıyorumm yoksa kendimi güvende hissetmiyorum..cevşen satılıyor mu birine mi yaptırılıyor, aslında ben de istiyorum. Kızlar bir de akıntınız var mı? Benim gittikçe artıyor. Doktor normal dedi; ama ben nedense rahatsız oluyorum..
raporlu olman çok ii olmuşş bolbol dinlen canım..Ben zaten raporluyum asos evde iş falanda yapmıyorum. Sadece kendi kişisel ihtiyaçlarımı karşılıyorum.
ne mutlu canım ALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞLLH..zofram ilacın adı değilmi.. ayy ne güzel maşallah maşallah.. amann aman.. geçmiş olsun canım..darısı bize...kızlarr ben 6,5 haftalık hamileyim..bugün ultrasonum vardı..bebişim 21 mm olmuş,herşey yolunda dedi..çokk şükür allaha..kalp atımlarınıda gördük..:Saruboceq::Saruboceq:
lakin bir sorun var ki beni hayatımdan bezdirdi inanın..mide bulantılarım.dedim çok fenayım,kusuyorum..doktor bana zofram isimli bir ilaç verdi..sordum;bu gebelikte uygunmu? evet dedi,ben bilmediğim ilacı asla vermem dedi..bugün biraz tereddüt ettim ama 1 saat önce şiddetli bulantılarım başladı,gene şiddetlice idi kusmaktannsa ilacı alayım dedim,inanın 3. dakikada mide bulantılarım bitti...çok şükür..ben resmen intihar edecek duruma geliyordum geceleri falan bu yüzden..allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun..hihoyyythihoyyyt:teytey:
sevgilerimle
edacım canım cok yoruyorum seni ama ben yaptım dediklerini ama benden görünmüyor niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?