2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

asos sen 8 hafta 3 günlük hamilesin sanırım.. ben de 8+2... şu ana dek kan ve idrar hariç her hangi bir tetkik yapıldı mı? Bir de doktor ne kadar sürekle kontrole çağırıyor merak ettim canım

deryacım ben 6+6 yım yalnız doktorum bende bir sürü tahlil istedi yarın gidip yaptıracağım..kısmetse .. biz 24 ocakta giitik sonraki kontrol için 7 şubata gün verdi... yani 3 hafta sonra gel dedi...

Salihas senin için seçtiklerimi umarım beğenirsin güle güle kullan takvimini 40. haftayı da görmen dileğiyle...

eda teşekür ederim canım benim .ugur böceği hepimize uğur getirsin ve sağlıkla kucağımıza alalımbebişlerimizi hepimiz inşallah

doktorumun benden istediği testler
diyabet açlık
idrar t.i.t
hematoloji kan sayımı
vürüs immünolojisi hbsag
sizlerden hangi testleri istediler arkadaşlar...

asos, aynı testleri istemişti 6+5 iken. ben de biraz kum çıktı. 12 haftaya kadar tahlil yok. 12 haftada ikil test verecek..

eda ben de takvim isterim((

Bir de asoscum senin takviminde 8 haftalık görünüyor bebişin...

merhaba guzel eylul annelerı..
bugun bende bebsımı gordum..merak edıyordum..ama kalp atısı ıcın cok erken dedı...
ama gunune gore hersey normal gııdyormus..sıkıcı tutunmus annesıne..cok sukur..
7 subatta kalp atıısını duyacagım bebegımın..:Saruboceq::Saruboceq:

deryacım varya öyle baktım koydumm...çok komik yaa bende diyorum bu kız nıye bana 8 haftakılmısın diyor.. düzeltelimm hemen...

slm kızlar oh maşallah hepimiz çok iyiyiz bebişlerimizde ii çok şükür allahım daim etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
rapunzell canım çok sevindim hayırlısyla pıtpıtlarını duyarsın canım

iyi akşamlar arkadaşlar,
geceleri kabus görmeye başladım( bir kere de karabasan gördüm ne oluyor bana ya anlamadım ki( bir de arada uyanıyorum gebe olduğumu hatırlıyorum bir garip oluyorum... size de oluyor mu?

canım bana da önceden de oluyodu hamileliğimde de 2 kez oldu şimdiye kadar( inşallah bi daha olmaz)canım yatağının başına kuran-ı kerim koy canım ben öle yaptım en azından daha rahat uyuyorum

asoscuğum evet zofram ilacın adı..güzel dileklerin çok teşekkür ederim cnm,hepimize inşallah..

merhaba canım bende 6+2 günlükken gittim bana bebeğim için 5mm dedi doktor senin 21 mm benimki çokm mu küçük ya anlamadım

Tamam canım uygun bir zamanda yapalım

merhaba canım bende 6+2 günlükken gittim bana bebeğim için 5mm dedi doktor senin 21 mm benimki çokm mu küçük ya anlamadım

hayır canım küçük değil olması gereken kadar...benim de 6+2 de 5,2 mm..idi..sanırım arkadaş ya yanlış yazdı ya da başka bir şeyin ölçüsü o rakam..Ben de şaşırdım görünce..Her gün bebekler 1,1 mm büyüyor..

Valla ona bende şaşırdım nasıl oluyor diye 7+3 günlükken gittiğimde doktor bebeğin boyunun 11 mm olduğunu söylemişti sonra araştırdım bu normal bir değerdi. Ama sanırım arkadaşımızın bir yanlışı var...

kızlar günaydın.ben size değerlerimi yazayım siz bakın o zaman...ben bilmiyor olabilirim...

MSD:21
CRL:5.6

belkide 21 kese uzunluğudur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…