asos sen 8 hafta 3 günlük hamilesin sanırım.. ben de 8+2... şu ana dek kan ve idrar hariç her hangi bir tetkik yapıldı mı? Bir de doktor ne kadar sürekle kontrole çağırıyor merak ettim canım
doktorumun benden istediği testler
diyabet açlık
idrar t.i.t
hematoloji kan sayımı
vürüs immünolojisi hbsag
sizlerden hangi testleri istediler arkadaşlar...[/QUOT
tam idrar ve kan tahlili ayrıca torch denilen ilk üç aylık dönemde önemli bağışıklık tahlillerini istedi benden sorun yoktu.sendede sorun çıkmaz umarım.idrar yollarında iltihabı önlemek için bol su için kızlar.doktor uyarmıştı beni.
asos, aynı testleri istemişti 6+5 iken. ben de biraz kum çıktı. 12 haftaya kadar tahlil yok. 12 haftada ikil test verecek..
eda ben de takvim isterim((
Bir de asoscum senin takviminde 8 haftalık görünüyor bebişin...
merhaba guzel eylul annelerı..
bugun bende bebsımı gordum..merak edıyordum..ama kalp atısı ıcın cok erken dedı...
ama gunune gore hersey normal gııdyormus..sıkıcı tutunmus annesıne..cok sukur..
7 subatta kalp atıısını duyacagım bebegımın..:Saruboceq::Saruboceq:
iyi akşamlar arkadaşlar,
geceleri kabus görmeye başladım( bir kere de karabasan gördüm ne oluyor bana ya anlamadım ki ( bir de arada uyanıyorum gebe olduğumu hatırlıyorum bir garip oluyorum... size de oluyor mu?
kızlarr ben 6,5 haftalık hamileyim..bugün ultrasonum vardı..bebişim 21 mm olmuş,herşey yolunda dedi..çokk şükür allaha..kalp atımlarınıda gördük..:Saruboceq::Saruboceq:
lakin bir sorun var ki beni hayatımdan bezdirdi inanın..mide bulantılarım.dedim çok fenayım,kusuyorum..doktor bana zofram isimli bir ilaç verdi..sordum;bu gebelikte uygunmu? evet dedi,ben bilmediğim ilacı asla vermem dedi..bugün biraz tereddüt ettim ama 1 saat önce şiddetli bulantılarım başladı,gene şiddetlice idi kusmaktannsa ilacı alayım dedim,inanın 3. dakikada mide bulantılarım bitti...çok şükür..ben resmen intihar edecek duruma geliyordum geceleri falan bu yüzden..allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun..hihoyyythihoyyyt:teytey:
sevgilerimle
asos, aynı testleri istemişti 6+5 iken. ben de biraz kum çıktı. 12 haftaya kadar tahlil yok. 12 haftada ikil test verecek..
eda ben de takvim isterim((
Bir de asoscum senin takviminde 8 haftalık görünüyor bebişin...
merhaba canım bende 6+2 günlükken gittim bana bebeğim için 5mm dedi doktor senin 21 mm benimki çokm mu küçük ya anlamadım
merhaba canım bende 6+2 günlükken gittim bana bebeğim için 5mm dedi doktor senin 21 mm benimki çokm mu küçük ya anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?