2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,
Dün gece sabaha karşı çok kötü bir kabus gördüm zaten uyandıktan sonra da tekrar uyuyamadım... Tuvalette bebeğimi kaybediyorum her yer kan revan içinde. Bir de görüyorum onu tam düşerken ağlıyor , bir fasulye kadardı. Sonra kocama sarılıp hüngür hüngür ağlıyorum... Ağlarken uyandım rüya olduğunu anlamam bir 10 sn. sürmüştür herhalde sonra bir ohhh çekip direk tuvalete gittim..Çok şükür ki rüyaymış. Ama gerçek gibiydi. Fazlasıyla etkisinde kaldım... senağlama Allah bebişlerimizi başımızdan hiç eksik etmesin inşallah

canım rüyalar tersine çıkarmış sen içini ferah tut rahat ol.... Allahın izniyle sağ sağlim kavuşuruz inşallah...

amin canım çok üzüldüm rüya bile olsabende çok etkileniyorum

herkese günaydın nasılsınız kızlar bende hamile kaldığımda beri sabaha karşı hep aynı saatte uyanıp bir daha uyuyamıyorum

dilekakal canım bişey sorucam bu hamilelik takvimi kendi kendine ilerliyormu benim lerlemeişte yoksa hergün kendinizmi değiştiriyorsunuz nasıl değişiyor?

dilekakal canım bişey sorucam bu hamilelik takvimi kendi kendine ilerliyormu benim lerlemeişte yoksa hergün kendinizmi değiştiriyorsunuz nasıl değişiyor?

Yok canım kendi kendine ilerliyor hergün. Ama onun saati Türkiye saatinden biraz farklı olduğu için geç kalıyor, sen birşey yapma o az sonra kendisi değişir....

Günaydın canım,
yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum gözümden yaşgeldi sanki gerçek gibi, senin nasıl etkilendiğini düşünemiyorum bile,Allah hepimizin bebişlerini korusun, sadece bir rüya, arkadaşımızın dediği gibi rüyalrın tersi çıkarmış, güzel şeyler düşün tatlı bebişini düşün, arada sırada bana da oluyor, bende biraz pimpirikliyim, olur olmaz kötü şeyler geliyor hep aklıma düşünmek istemesemde, hemen dualarımı okuyorum, o yüzden seni çok iyi anladım ve çok etkilendim rüyandan,

Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun,gördüğün rüyayı unut, bebişini kucağına alacağın günü düşün

Hepinize günaydın şekerler. Nasılsınız?

Bende bütün gece kedimi doğurtmakla uğraştım. Tam 19 tane yavruladı. İçlerinden biri köpek biri pandaydı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bu hamilelikten beri zaten rüyamla biraz abuklaştı . Allah hayra çıkarsın.

Dilekcim çok endişeleniyoruz şuanda bebeklerimize birşey olucak diye. Buda rüyalarımıza yansıyor sanırım. Bol bol dua et canım. Allah korusun meleklerimizi :Saruboceq::Saruboceq:

Çok teşekkürler arkadaşlar destekleriniz ve beni teselli eden güzel dilekleriniz için.
Ama insan elinde olmadan etkileniyor. Allah kimseye yaşatmasın...

Kızlar karın bölgeme sanki iğneler batıyor gibi ya. Bunu daha öncede yazmıştım ama. Böyle birşeyi yaşayan varmı ?

:sm_confused:kızlar bende dün kontrole gittim bebişim iyiymiş ama doktora kasıklarımda ağrı olduğunu söylemeyi unutmuşum yani bendekide akıl kalp seslerini dinleyince heycanda ne yapacağımı şaşırdım ... hı bide doktorumun ultrasonu pek iyi değil genelde alt kata gönderirdi 4 boyutluya bu sefer kalp atımını falan duyunca aşşağı göndermedi o yüzden hiç bebeşimi doğru düzgün göremedim diğer ultrasonda bakılsaydı ne kadar büyüdüğünü görürdüm..:sm_confused:.

gözünaydın cnm çok sevindim. Kasık ağrısı normal hepimizde oluyor. Çok şiddetli olmadıkça sorun yok bence

günaydın hepinize eylül annişleri...bende yeme problemi var kızlar çok iştahsızım bulantım çok az oluyor ama ona ragmen iştahsızım ne yapmalıyım sizce ..kuru şeyler yemekten bi hal oldum....

canım aynı sorun bendede var dün doktoruma sordum kendini sıkma dedi merak etme iştahın açılacak dedi ve sık sık az az ye dedi sevdiğin şeyleri yemeye çalış dedi bende çok iştahsızım özellikle sabahları...

Bendede var kızlar iştahsızlık. Zaten zorlamamak lazım illa birşeyler yemek için. Sevdiğiniz ve midenizin aldığı şeyleri yemeniz daha önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…