Günaydın kızlar,
Dün gece sabaha karşı çok kötü bir kabus gördüm zaten uyandıktan sonra da tekrar uyuyamadım... Tuvalette bebeğimi kaybediyorum her yer kan revan içinde. Bir de görüyorum onu tam düşerken ağlıyor , bir fasulye kadardı. Sonra kocama sarılıp hüngür hüngür ağlıyorum... Ağlarken uyandım rüya olduğunu anlamam bir 10 sn. sürmüştür herhalde sonra bir ohhh çekip direk tuvalete gittim..Çok şükür ki rüyaymış. Ama gerçek gibiydi. Fazlasıyla etkisinde kaldım... senağlama Allah bebişlerimizi başımızdan hiç eksik etmesin inşallah
dilekakal canım bişey sorucam bu hamilelik takvimi kendi kendine ilerliyormu benim lerlemeişte yoksa hergün kendinizmi değiştiriyorsunuz nasıl değişiyor?
Günaydın kızlar,
Dün gece sabaha karşı çok kötü bir kabus gördüm zaten uyandıktan sonra da tekrar uyuyamadım... Tuvalette bebeğimi kaybediyorum her yer kan revan içinde. Bir de görüyorum onu tam düşerken ağlıyor , bir fasulye kadardı. Sonra kocama sarılıp hüngür hüngür ağlıyorum... Ağlarken uyandım rüya olduğunu anlamam bir 10 sn. sürmüştür herhalde sonra bir ohhh çekip direk tuvalete gittim..Çok şükür ki rüyaymış. Ama gerçek gibiydi. Fazlasıyla etkisinde kaldım... senağlama Allah bebişlerimizi başımızdan hiç eksik etmesin inşallah
Günaydın kızlar,
Kızlar karın bölgeme sanki iğneler batıyor gibi ya. Bunu daha öncede yazmıştım ama. Böyle birşeyi yaşayan varmı ?
Evet canım bir ara bende de oluyordu. Özellikle hareket ederken. Muhtemelen normal birşeydir.
:sm_confused:kızlar bende dün kontrole gittim bebişim iyiymiş ama doktora kasıklarımda ağrı olduğunu söylemeyi unutmuşum yani bendekide akıl kalp seslerini dinleyince heycanda ne yapacağımı şaşırdım ... hı bide doktorumun ultrasonu pek iyi değil genelde alt kata gönderirdi 4 boyutluya bu sefer kalp atımını falan duyunca aşşağı göndermedi o yüzden hiç bebeşimi doğru düzgün göremedim diğer ultrasonda bakılsaydı ne kadar büyüdüğünü görürdüm..:sm_confused:.
Kızlar karın bölgeme sanki iğneler batıyor gibi ya. Bunu daha öncede yazmıştım ama. Böyle birşeyi yaşayan varmı ?
aynen benimde ara ara sancıda giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?