2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haklısınız kızlar ama yemeyincede üzülüyorum sanki meleğim beslenmiyomuş gibi geliyor ve vicdan azabı çekiyorum....

7+5 cnm 2.ayımız doluyor nasipse bu hafta şubatıda atlattıkmı...Allahın izniyle.çok rahatlıcam

oo çok güzel cnm hadi hayırlısı olsun..çok sevindim senin adına Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

arkadaşlar merhaba, ben de sadece okuyarak takip edebiliyorum sizleri :) gün içinde pek vaktim olmuyor bugün 5+3 günlüğüm yarın ilk defa doktora gideceğim kısmetse.. beni de listeye ekler misiniz? 23 aralık sat, 29 eylül tahmini doğum, 58 kg, erkek..

herkese kolay gelsin

ee biz zaten 1 hafta oldu sanırım ben salonda yatıom.o yatakta.yada ben yatak ta o salonda. benim göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet var da en başından beri..yazık oda beni rahatsız etmemek için saolsun...

slm kızlar bugün epey geç girdim sabahtan sınavlarım vardı valla nihal ciğim benim eşimde de aynı durum oldu hamile olduğumu öğrendiğinden beri libidosu arttı:1rolleyes: zaten erkeklerde ya azalma yada artma olurmuş bu gebelik döneminde
benim karnım gazdan şiş ama bacaklarım biraz kalınlaştı gibime geliyor yarına az kaldı çok heyecanlıyım görcem inşallah bende bebişimi :dance:

Kızlar ya ben kaç haftalık olduğumu bilmiyom son adetim 21 aralıktı ve 1gün geçince kanda 16,66 çıktı 4 gün sonra 132,2 ulrasonda baktık ama gözükmedi perşembe tekrar gitcem çok merak ediyom yaa nasıl dayancam offf

hayırlı cumalar arkadaşlar.Nasılsınız bebişler nasıl?bu mübarek günde ,Bebiş isteyen herkese hayırlısıyla bol bol ver,hamiş olan tün arkadaşlarımın bebişlerini koru,sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip et,SEN BÜYÜKSÜN ALLAHIM,dualarımızı kabul et AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN.....

Günaydın kızlar sabah sabah kaynatmaya başlamışsınız. Be yeni kalktım daha gece uyuyamadım. 2-3 gecedir vucudum donuyor sanki buz kütleleri vbar içinde gibi ateşimi ölçüyorum ateş falan yok neden böyle oluyor çözemedim.
Bu arada şu gebelik takvimlerinizi yaparsanız bir an önce bizde bebişlerinizin gelişimii takip edebiriz. Hem sormak zorunda kalmayız kaç haftalıksın falan diye. Hadi eylül anneleri büğünümüzü takvime ayıralım. Bilen için 5 dk iş. Hiç yapmamış birisi için en fazla 30 dk. Haydi kolay gelsin.

hayırlı cumalar arkadaşlar :) nasılsınız iyimisiniz inşallah iyisinizdir umarım bi problem yoktur :) ben bugun rüyamda karpuz gördüm tuhaftır anlamı ne ise hayırlısı olsun :) sizce nedir ?

amin canım ne güzel dua etmişin Alllah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…