2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa cnm bende dün akşam öyleydim dr arasakmı acaba bi sıtma tuttu beni sorma

günaydın kızlar şu takvim nasıl yapılıyo ben hiç bilmiyorum bide iş yerindeyim sürekli giremiyorum biri bana yardım edebilirmi:?

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız bugün umarım hepiniz iyisinizdir rabbim hepinizi korusun

arkadaşlar herhalde iş yerinizde bugun epey meşgulsünuz dolayısıyla topikle ilgilenemiosunuz doğrumudur acaba ?

selam annelerin en cicileri :))
nasılsınız görüşmeyeli
ben kahvaltı yaptım ama hala midem çok fena

aç olan arkadaşlar lütfen yemek yiyin zorlayın kendinizi yiyin bebişiniz için :) hoşlandığınız bişi yokmu mesela onu alın yiyin yada yapın biliorum şimdi hiç bişi istemio canınız ama yemelisiniz :)

selam annelerin en cicileri :))
nasılsınız görüşmeyeli
ben kahvaltı yaptım ama hala midem çok fena

canım bende yaptım bende senin gibi midem kötü ama aldırmıorum bulantım yokmuş gibi kafama takmıorum limonlu çay içiorum yada sakız çiğniorum ii gelio sende dene istersen kaydirigubbakcemile3

sakız mı? mideyi daha çok kaldırmasın ayağa
çay içtim ama limonsuz tabii
sabredeyimde 1 saat sonra meyve atıştırırrım artık

canım bende yaptım bende senin gibi midem kötü ama aldırmıorum bulantım yokmuş gibi kafama takmıorum limonlu çay içiorum yada sakız çiğniorum ii gelio sende dene istersen kaydirigubbakcemile3

canım sağol tavsiyeler için bu arada maşallah 9 haftalık olmuşsun Rabbim tamamına erdirsin...

evet sakız bana da ii gelio ama 10 dk filan sonra oda bulandırıyo midemibenim 12 ye kadar çok kötü sonra düzelio biraz.ee olucak ne yapalımsenağlama

hıı bende yeni bir konu ortaya atıldı o konuşulacaktı sandım ben saat sayıyorum doktora gidecem ve eylül ayının son annesi olarak (30 eylül ya muhtemel doğumgünü bebişimin) bebişimi görecem Allahın izniyle

canım sağol tavsiyeler için bu arada maşallah 9 haftalık olmuşsun Rabbim tamamına erdirsin...

teşekkür ederim canım sağol allah inşallah hepimize sağlıklı bi hamilelik nasip atsin allah hepimizn hamileliğini tamamına erdirsin mübarek cuma günü dualarımız inşallah kabul olur :Saruboceq:

doktordan geliyorum ama maleseff doktoruma ulasamadım cenazesi varmıs.... bugunde göremedim off yaaa umarım iidir bebişim...

hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle allaha emanet ol :) hakkında hayırlısı olsun :)Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…