Günaydın kızlar sabah sabah kaynatmaya başlamışsınız. Be yeni kalktım daha gece uyuyamadım. 2-3 gecedir vucudum donuyor sanki buz kütleleri vbar içinde gibi ateşimi ölçüyorum ateş falan yok neden böyle oluyor çözemedim.
Bu arada şu gebelik takvimlerinizi yaparsanız bir an önce bizde bebişlerinizin gelişimii takip edebiriz. Hem sormak zorunda kalmayız kaç haftalıksın falan diye. Hadi eylül anneleri büğünümüzü takvime ayıralım. Bilen için 5 dk iş. Hiç yapmamış birisi için en fazla 30 dk. Haydi kolay gelsin.
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız bugün umarım hepiniz iyisinizdir rabbim hepinizi korusun
iyiyim canım allaha çok şükür sen nasılsın :?
arkadaşlar herhalde iş yerinizde bugun epey meşgulsünuz dolayısıyla topikle ilgilenemiosunuz doğrumudur acaba ?
topik neydi canım ben kaçırdım galiba:uhm:
selam annelerin en cicileri :))
nasılsınız görüşmeyeli
ben kahvaltı yaptım ama hala midem çok fena
canım bende yaptım bende senin gibi midem kötü ama aldırmıorum bulantım yokmuş gibi kafama takmıorum limonlu çay içiorum yada sakız çiğniorum ii gelio sende dene istersen kaydirigubbakcemile3
canım bende yaptım bende senin gibi midem kötü ama aldırmıorum bulantım yokmuş gibi kafama takmıorum limonlu çay içiorum yada sakız çiğniorum ii gelio sende dene istersen kaydirigubbakcemile3
sakız mı? mideyi daha çok kaldırmasın ayağa
çay içtim ama limonsuz tabii
sabredeyimde 1 saat sonra meyve atıştırırrım artık
canım sağol tavsiyeler için bu arada maşallah 9 haftalık olmuşsun Rabbim tamamına erdirsin...
hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle allaha emanet ol :) hakkında hayırlısı olsun :)Şenizhıı bende yeni bir konu ortaya atıldı o konuşulacaktı sandım ben saat sayıyorum doktora gidecem ve eylül ayının son annesi olarak (30 eylül ya muhtemel doğumgünü bebişimin) bebişimi görecem Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?