2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin cnm.inş.sağsalim alırız kucağımıza bizimde muhtemel tarih 13 eylül ama.benim 8 eylül babasının da 9 eylül doğum günlerimiz,diyorum bi süpriz yapıp bu tarihlere kayarmı acaba doğumu????
:CüvCüv:

süpriz yaparmı yapar valla belli olmaz mesela benim tahmini doğum tarihi 09.09.09 tabi bu tarihte doğar mı onuda bilemiorum :) hayırlısı olsun :)

sakız evet pat pat sakız çiğne çevrende kimse yoksa taii :) delikafadulden

bi bakıniim sakızım varmı evde, denemesi bedava
hazır evde kimseciklerde yok, hoş birileri olsa ne yazar, hamilelere herşey serbest delikafadulden şakkıdı

fatoşgül canım yarına gider görürsün inşallah doktorun ordaysa
bende geçen hafta cuma görmüştüm bebişimi ama acayip ufaktı sadece kalp atışına yoğunlaştım, merak ediyorum , nasıl acaba büyüdümü diye

evde bi bakina neyim olaydı da istediğimiz zaman görseydik bebişleri :)) ne güzel olurdu bee kaydirigubbakcemile3

gamma canım bugün Allahın izniyle keseyi görürsün
bende 5 haftalıkken görmüştüm yerimseniben

Aslında bir makine var kızlar. Ama görüntü değil. Sadece bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyorsunuz. Geçen gün internette buldum satıldığı siteyi. 90 ytl idi.

10 eylül olsa bence daha hoş olur sıra sıra kutlarsınız kaydirigubbakcemile3

kızlar evde bir sürü ütü var beni beklio hiç canım yapmak istemio napsam kadın tutsam benim gibi yapamıo ben çamşırları çorap ve iç çamışırklarıma KADAR ÜTÜLEDİĞİM İÇİN VE farklı katladığım için yapamaz rulo şeklinde katlıorum mesela napsam ?

ayyy canlarım benim hepinize hayırlı ugurlu olsun allaha analı babalı büyütsün bebeişlerinizi .eee darısı bize artık bende bi hamile kalsaydım .çooookkkkk istiyorum çooooooookkkkk

ayyy canlarım benim hepinize hayırlı ugurlu olsun allaha analı babalı büyütsün bebeişlerinizi .eee darısı bize artık bende bi hamile kalsaydım .çooookkkkk istiyorum çooooooookkkkk

Saol cnm. Kalırsın kıs sende hayırlısıyla. Ne kadardır istiyorsunuz?

pushing sakızı bulamadan
bütün ettiğim kahvaltı boşa gitti, ne var ne yok çıktı valla
fenayım şuan, biraz uzanıcam
sonra görüşürüz canlarım

boşver ya o kadar detaylı ütüleme valla ben eve gidince yemek yapıp, mutfağı toplayıp çamaşırları katlasam bana yeter.. bugün kendimi daha halsiz hissediyorum gözlerim kapanıyor :1closedeyes:

boşver ya o kadar detaylı ütüleme valla ben eve gidince yemek yapıp, mutfağı toplayıp çamaşırları katlasam bana yeter.. bugün kendimi daha halsiz hissediyorum gözlerim kapanıyor :1closedeyes:

bende katılıyom sana.işten çıkınca zor atıom kendimi eve hiç öyle eskisi gibi iş te yapamıom şu an hep uzanmak istiyo cnm..ev hanımları şanslı bu konuda ama bide diom evde otursam hiiiç zmn geçmicek banakaydirigubbakcemile3

pushing sakızı bulamadan
bütün ettiğim kahvaltı boşa gitti, ne var ne yok çıktı valla
fenayım şuan, biraz uzanıcam
sonra görüşürüz canlarım

şekerim sabah kalktığında midendeki sarı suyu atarsan rahat edeersin belki bi dene olurmu ama hiç bişi yemeden biraz hez bi su iç ondan sonra çıkar sonra kahvaltını yap geçer inşallah neyse sen biraz dinlen :) inşallah bir an önce şu mide bulantıları geçer :)

kızlar yarın dra gidiyorum yine o gün ultrasonuma girememişti dr um ameliyattaydı içime sinmemişti sağolsun aradım yarın gelin dedi....meleğimi göreceğim yine yaşasın :)))kurban olsun annesi ona ....

Canımmm Allah her isteyene nasip etsin , yüzlerini güldürsün inşallah. Hiç sıkılma herşeyin bir zamanı vardır , bebişin o zamanı bekliyordur anneciğine kavuşmak için.kaydirigubbakcemile5

evet canım ama eğer ağır geçerse bulan-tatlicadiarzu-tım falan olursa kesinlikle ev kadını olmaya özenirim gibime geliyor şükür şu an bişiy yok hatta nerdeyse testten şüphelenmeye başlıcam ama bilmeyen bir iki tanıdık bebek mi geliyor gibi yorumlarda bulundular fark edemediğim bi değişiklik var heralde bende

merhabalar bulantılı, karın ağrılı,hassas memeli güzel bayanlar(ben farklıyım sankide :)) kaydirigubbakcemile3 .... hepiniz iyisinizdir inş.. hayırlı cumalar olsun hepimize...

ev hanımları şanslı ama kendini çok dinleme eğilimi oluo :)
evdede iş bitmioki valla annem geldi süpürdü ama ben b ütü yapamadım hiç iş bitmio yemek ti filan bi de eltisi ile aynı yerde oturan varmıbil miorum bizim ki aile apartmanı eltilerim var kimse demioki zeynep ya bi isteğin varmı canının çektiği bişi varmı yook malesef ama napalım anacığım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…