hıı bende yeni bir konu ortaya atıldı o konuşulacaktı sandım ben saat sayıyorum doktora gidecem ve eylül ayının son annesi olarak (30 eylül ya muhtemel doğumgünü bebişimin) bebişimi görecem Allahın izniyle
amin cnm.inş.sağsalim alırız kucağımıza bizimde muhtemel tarih 13 eylül ama.benim 8 eylül babasının da 9 eylül doğum günlerimiz,diyorum bi süpriz yapıp bu tarihlere kayarmı acaba doğumu????:CüvCüv:
sakız evet pat pat sakız çiğne çevrende kimse yoksa taii :) delikafadulden
hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle allaha emanet ol :) hakkında hayırlısı olsun :)Şeniz
bi bakıniim sakızım varmı evde, denemesi bedava
hazır evde kimseciklerde yok, hoş birileri olsa ne yazar, hamilelere herşey serbest delikafadulden şakkıdı
fatoşgül canım yarına gider görürsün inşallah doktorun ordaysa
bende geçen hafta cuma görmüştüm bebişimi ama acayip ufaktı sadece kalp atışına yoğunlaştım, merak ediyorum , nasıl acaba büyüdümü diye
evde bi bakina neyim olaydı da istediğimiz zaman görseydik bebişleri :)) ne güzel olurdu bee kaydirigubbakcemile3
amin cnm.inş.sağsalim alırız kucağımıza bizimde muhtemel tarih 13 eylül ama.benim 8 eylül babasının da 9 eylül doğum günlerimiz,diyorum bi süpriz yapıp bu tarihlere kayarmı acaba doğumu????:CüvCüv:
ayyy canlarım benim hepinize hayırlı ugurlu olsun allaha analı babalı büyütsün bebeişlerinizi .eee darısı bize artık bende bi hamile kalsaydım .çooookkkkk istiyorum çooooooookkkkk
kızlar evde bir sürü ütü var beni beklio hiç canım yapmak istemio napsam kadın tutsam benim gibi yapamıo ben çamşırları çorap ve iç çamışırklarıma KADAR ÜTÜLEDİĞİM İÇİN VE farklı katladığım için yapamaz rulo şeklinde katlıorum meselanapsam ?
10 eylül olsa bence daha hoş olur sıra sıra kutlarsınız kaydirigubbakcemile3
boşver ya o kadar detaylı ütüleme valla ben eve gidince yemek yapıp, mutfağı toplayıp çamaşırları katlasam bana yeter.. bugün kendimi daha halsiz hissediyorum gözlerim kapanıyor :1closedeyes:
pushing sakızı bulamadan
bütün ettiğim kahvaltı boşa gitti, ne var ne yok çıktı valla
fenayım şuan, biraz uzanıcam
sonra görüşürüz canlarım
ayyy canlarım benim hepinize hayırlı ugurlu olsun allaha analı babalı büyütsün bebeişlerinizi .eee darısı bize artık bende bi hamile kalsaydım .çooookkkkk istiyorum çooooooookkkkk
bende katılıyom sana.işten çıkınca zor atıom kendimi eve hiç öyle eskisi gibi iş te yapamıom şu an hep uzanmak istiyo cnm..ev hanımları şanslı bu konuda ama bide diom evde otursam hiiiç zmn geçmicek banakaydirigubbakcemile3
ev hanımları şanslı ama kendini çok dinleme eğilimi oluo :)
bende katılıyom sana.işten çıkınca zor atıom kendimi eve hiç öyle eskisi gibi iş te yapamıom şu an hep uzanmak istiyo cnm..ev hanımları şanslı bu konuda ama bide diom evde otursam hiiiç zmn geçmicek banakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?