ayyy canlarım benim hepinize hayırlı ugurlu olsun allaha analı babalı büyütsün bebeişlerinizi .eee darısı bize artık bende bi hamile kalsaydım .çooookkkkk istiyorum çooooooookkkkk
evet canım ama eğer ağır geçerse bulan-tatlicadiarzu-tım falan olursa kesinlikle ev kadını olmaya özenirim gibime geliyor şükür şu an bişiy yok hatta nerdeyse testten şüphelenmeye başlıcam ama bilmeyen bir iki tanıdık bebek mi geliyor gibi yorumlarda bulundular fark edemediğim bi değişiklik var heralde bende
amin canım çok üzüldüm rüya bile olsabende çok etkileniyorum
herkese günaydın nasılsınız kızlar bende hamile kaldığımda beri sabaha karşı hep aynı saatte uyanıp bir daha uyuyamıyorum
ev hanımları şanslı ama kendini çok dinleme eğilimi oluo :)
evdede iş bitmioki valla annem geldi süpürdü ama ben b ütü yapamadım hiç iş bitmio yemek ti filan bi de eltisi ile aynı yerde oturan varmıbil miorum bizim ki aile apartmanı eltilerim var kimse demioki zeynep ya bi isteğin varmı canının çektiği bişi varmı yook malesef ama napalım anacığım var :)
ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler bende az önce ablamı aradım onun yaptığı güzel bişiy var onu çekti canım yarın yapsana dedim tamam dedi güzel böyle ya :dance:
valla annem olmasa naparım bilemiorum :) ben istanbulda avrupa yakasında anadolu yakasına gelin geldim ardımdan annem 1sene sonra buraya taşındı hamile filan olursan zor geçer yanında olayım dedi şimdi 10 dk mesafede altilerimde ondan biraz bana bakmıo anası nasılsa var bizim anamız bile yoktu diye :)
ne kadar şanslısın canım benim anneciğim 10 saatlik uzaklıkta...yanımda olsaydı nasıl bakardı bana canım anneciğim(((sağolsun eşimde annemi aratmıyo allah razı olsun ondan ...:CüvCüv:
seninki iyiymiş benimki ben başım ağrıo desem hemen annene götüreyim seni dio orda kal dio sinir edio beni beceremem deyip işin için den çıkıo :) allah dağına göre kış verio bence canım:içelim:
çok haklısın canım allah yardımcımız olsun :) ben hamur işi falan yemeyip bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum ilk 3 aydan sonra...sen neler düşünüyorsun canım
valla ben 49 kilo ile başladım şu an hala 49 kiloyum dolayısıyla 20 . haftaya kadar sağlıklı bi şeklde en fazla 3 ila 5 kilo araında kilo almayı planlıorum zaten genelde sonaylarda çok kilo alınıo ne kadar az kilo sağlıklı kilo alırsam okdar iyi çatlağım selülitim çok fazla olmaz :) hamurişi zaten normaldede yemem pek aram yok ekmek zaten sadece sabah yiyorum sık sık yiyip 7 den sonra yemeyi düşünmüorum bakalım inşllah yaparım anneme diorum anne sakın çok yersem beni frenleyin diye yedirtmeyin diye :) annem bana hamileyken 30 kilo almış :) o yüzden dikkat delikafadulden
kızlar fazla kilo almamak için ne yapmayı düüşünüosunuz ?
kızlar kullandığımız bilgisayarların bebeklerimze zararı varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?