kızlar ya bebek odası yapcakmısınız yoksa yanınızamı alcaksınız ben 1 yaşına kadar yanımda dursunda sonra ayırim diyorum sizce:?
öyle deme , karın ağrısından koltukta uzandım
uyuya kalmışım, paşazade internet başından kafasını kaldırıpda bakmamış bile
benim uyuduğumu görüp üstüme bişey örtmesi gerektiklava:
yok anam yok, biz olsak öyle mi olur
bende 10 gibi kocam accık koltukta kestiriim deyince
uyudu ve üstüne bişi örtmedimdelikafadulden
nasıl bişeymiş üşümek anlasın :hooray:[/QUO
ya canlarım bu bi süreç bu günler gelcek geçecek ona göre davranalım bence...sonra sıkılınca çocuk la bizi kim gezmeye çıkarcak...onlar olmasaydı bebişimiz nasıl olurdu...(((ay ne pozitifim bugün ben yaaa)
hadii yaa iyi o zaman, şükredeyim halime
bende 7+6 yım senle aynıyız kaydirigubbakcemile5
benim ilk bebeğim olcak kısmetse , ya senin?
Günaydın kızlar kıdemli olduk diyorsunuz konuştuğunuz şeylere bakın yaa. Bu sayfa benim buğün içimi karartı. Lütfen arkadaşlar şu düşük meselesini bu kadar kafaya takmayın. Ben 19. haftada kızımı kaybettim. Düşeceği varsa düşer siz tedbirinizi alın takdiri rabbime bırakın. pozitif düşünce diye bişey duymuşsunuzdur sanırım. Ben bunu hayatımda uygulamaya başladım ve çok işe yarıyor. Bir örnek vereyim konumuzla alakalı. Benim 1 oğlum var 7 yaşında8 ay korunmasız ilişki sonrası gebelik oluştu. Düşürdüğüm bebeğimide 1 yıldan fazla uğraştık tutturmak için. Sonra ben dedimki ben hiç sorun yaşamadan bebek sahibi olacağım ben çok rahat gebe kalabilirim (tabi bunları söylerkende hep rabbim isterse dedim). bunun gibi hep kendimi şartlandırdım. Mayıs gibi korunmayı bırakacaktık ama aralık ayında 1 kere korunmadık oda gebelik için hiç uygun bir pozisyon değildi ve sonuç burdayım.
Demek istediğim düşüncelerimizi doğru yönlendiremezsek kaybeden biz oluruz bu sadece gebelikle ilgili değil hayatın her aşamasında geçerli. Lütfen şu mücizeyi yaşadığınız günleri kaybetme korkusuyla değilde; ne kadar özeel insanlar olduğumuzu düşünerek geçirelim. Ben kıdemli sayılırım yaşımda 34, yaşıma hürmeten bir abla taavsiyesi olarak kabul edin....
ne yemeği bu hem annen hem kayınvaliden yapıo kız :)
kısslar selam nasılsınızzz az önce doktordan geldiiim bebişimi gördüm kalp atışlarınıda:sm_cool:fotosunuda aldımgamyoncuiremsu çok mutluyum nihayet yani özgeciğim haklıymışsın doktoru değiştirmek lazımmış çok uzun baktı ultrasonda herşey normal dedi yalnız sol yumurtalığımda kist varmış polikistik over 5 cm geçmediği sürece bişii olmaz dedi takip altında tutarız dedi ona biraz üzüldümsenağlama bi de benim hiç ama hiç bulantım yoktu 6+2 den itibaren çok fazla mide bulantım olmaya başladı genelde öğlen ve akşam yemeklerden önce oluo çok kötü iki gündür çok ii beslenemiorum bugün limonlu suyu deneyeceğim bakalımyerimseniben
bende sizlerin grubuna gelmek istiyorum sohbet etmeyi birseyler sorup ögrenmeyi cok severim ve yeni hamilaeyimm sizlerin önerisine ihtiyacim var cunku ben yurdisina yeni geldim evlendimm suan hamiyleyim ve yalnizim benimle arkadas olup sohbet etmek istermisiniz
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Ben bu sabah hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım. Rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm senağlama Tuvalete gitmemle kan boşalması bir oldu. Bir baktım önce küçük bir parça düştü. Sonrada büyük. Düşen büyük parçaya eğilip baktım. Minicik bir bebek parmak kadar :çok üzgünüm: Çok güzeldi aynı bana benziyordu. Sonrada hemen uyandım. Ama etkisindeyim hala. Çok merak ediyorum bebeğimi kızlar ya. Çok korkuyorum onu kaybetmekten :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?