2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bebek odası yapcakmısınız yoksa yanınızamı alcaksınız ben 1 yaşına kadar yanımda dursunda sonra ayırim diyorum sizce:?

kısmetse bi aksilik olmazssa bebek odası yapmayı istiyorum
ancak tabi 1 yaşına kadar tabi duruma göre yatak odamda uyutucam
gece zırt pırt uyanıp meme isterse odamızda kalsın
yok değilse gece 2 defa tek acıkınca uyanıyorsa, 5 . ayından sonra odasında uyusun derim

yanlışmıyım acaba ?:uhm:

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum
kocişin gömleğini ütüliimde anama gideyim kalmaya
görüşürüz öptüm hepinizi a.s.

güle güle kızlar bende 1 saat sonra hamiş pantolonu almaya çıkıcam kısmetse kendinize dikkat edin hanımlar....

Günaydın kızlar kıdemli olduk diyorsunuz konuştuğunuz şeylere bakın yaa. Bu sayfa benim buğün içimi karartı. Lütfen arkadaşlar şu düşük meselesini bu kadar kafaya takmayın. Ben 19. haftada kızımı kaybettim. Düşeceği varsa düşer siz tedbirinizi alın takdiri rabbime bırakın. pozitif düşünce diye bişey duymuşsunuzdur sanırım. Ben bunu hayatımda uygulamaya başladım ve çok işe yarıyor. Bir örnek vereyim konumuzla alakalı. Benim 1 oğlum var 7 yaşında8 ay korunmasız ilişki sonrası gebelik oluştu. Düşürdüğüm bebeğimide 1 yıldan fazla uğraştık tutturmak için. Sonra ben dedimki ben hiç sorun yaşamadan bebek sahibi olacağım ben çok rahat gebe kalabilirim (tabi bunları söylerkende hep rabbim isterse dedim). bunun gibi hep kendimi şartlandırdım. Mayıs gibi korunmayı bırakacaktık ama aralık ayında 1 kere korunmadık oda gebelik için hiç uygun bir pozisyon değildi ve sonuç burdayım.
Demek istediğim düşüncelerimizi doğru yönlendiremezsek kaybeden biz oluruz bu sadece gebelikle ilgili değil hayatın her aşamasında geçerli. Lütfen şu mücizeyi yaşadığınız günleri kaybetme korkusuyla değilde; ne kadar özeel insanlar olduğumuzu düşünerek geçirelim. Ben kıdemli sayılırım yaşımda 34, yaşıma hürmeten bir abla taavsiyesi olarak kabul edin....

haklısın abla...Rabbim yeterki "Ol" desin.

ben çıkıyorum kızlar iyi haftasonları herkes kendisine ve bebişine iyi baksın iyi tatiller

ne yemeği bu hem annen hem kayınvaliden yapıo kız :)

Canım Egeye özgü bir yemek bu, isim vermek istemiyorum canı çeken olur diye. Genellikle düğünlerde falan yapılır. Tabi annem farklı bir yemek , kayınvalidem farklı bir yemek yaptı. Ben her ikisini de yedim dün akşam ama saat 23:00'te çıkardım. Herhalde 5 saatte bir kısmını hazmetmişimdir zaten...

Gözünaydın canım, Allah tamamına erdirsin inşallah. :lepi:
Benim bulnatılarım tam bir ay sürdü. Bugün nedense gayet iyi midem. Aslında bu beni korkutuyorda ... O kadar alıştım ki bir aydır midem ağzımda gezmeye:))) Şimdi acaba ters giden birşeyler mi var diye düşünüyorum. Ama 3 ayı doldurmama da az kaldı belkide o nedenledir.

Elbette isteriz canım . İstediğin konuda burda bize danışabilirsin. Herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır. a.s.

Canım ne kadar ilginç bir gün önce aynı rüyayı ben gördüm hiç bir farkı yok rüyalarımızın...CADIARZU
Seni çok iyi anlıyorum canım insanın psikolojisi çok bozuluyor. Dün bütün gün kötüydüm.
Her tuvalete girişimde rüyam aklıma geldi berbat bir duyguydu. Hiç endişelenme tatlım bunlar sadece biliçaltımızdaki korkular, bizim meleklerimiz içimizde sadece zamanlarının dolmasını bekliyorlar. hihoyyyt

Slm kızlar uzun zamandır görüşemiyoruz iş yerinde nette bir problem var hala çözülemedi ara ara anneme geldiğim zaman yazıcam size pazartesi doktora gittim herşey yolunda çok şükür 3 gündür mide bulantılarım var 9+2 günlük oldum bile zaman ne çabuk geçiyor inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz:)

eda arkadaşın dediği gibi kızlar pozitif düşünmek gerekiyor.ben daha önceki gebeliğimde paranoyak derecesinde korkuyordum bebeğime birsey olacak diye herseye dikkat ederdim.ama kısmet 22. haftada kaybettim kızımı.şimdi risklerimi biliyorum ama buna ragmen daha rahatım.hayat insana cok sey öğretiyor.biz tedbirimizi alalım elbette ama taktiri allaha bırakalım kızlar.pozitif olalım.hersey iyi olacak inşallah.

kızlar size iyi günler dilerim pazartesi görüşmek üzere hepiniz sağlıkla kalın kendinize iyi bakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…