2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar... allah allaaah benim takvim 48.haftada gösteriyor beni:))))) baştan mı yapacam şimdi:)

kızlar teşekkür ederim sayenizde benim de bir takvimim var artık... güzel bir şeymiş ilk defa ilerleyen bir takvim görmek. Düşük konusunda da edaya kayılıyorum. Çok kafanıza takmayın. Rahmetli ananem damdan atlamış 9. çocuğu da düşsün artık diye olmamış.. öte yandan ablam aylarca yatmıştı yine düşük yapmıştı. Bu nedenle herşeyi abartmadcan doğal haline bırakın. Ömrü varsa bu dünyada zaten gitmez gidemez de...Tabi bunu demekle hi. deikket etmeyin de demiyorum. Bildiklerinizi yapın gerisini bırakın Allaha. Ya bir arkadaşım da tutturdu normal wc ye gitme diye... bende düşündüm ve dedim ki "bundan 50 yıl önce alafranga mı vardı?"

ya bende takvim istiom kim yapcek banaaaa???senağlama

merhaba kızlar bende varım 8 hafta 6 günlük hamileyim (sat 02 aralık 2008)
nasıl gidiyor aşerdiğiniz oluyor mu
mesela ben ekşi çok seviyorum bazende tatlı isitiyorum ama ağırlıklı olarak ekşi
ve karnım arada bir sızlıyor göğüslerim şiş üstüne yatamıyorum bende haberle bu kadar ya sizzz???

Yeni Doğacak Bebek İçin Okunabilecek Dualar

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
- Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
- Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
- İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur. (bunu okuyalım şimdiden inşallah)
- 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
- Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
- Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
- Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
- Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
- Bol bol Yasin okunur.
- Terfice, tüncina hatimleri okunur...

Doğru söylüyorsun Edacım. Pozitif olmak lazım. Herşey Allahın takdiri.

Evet cnm şimdi iyiyim zaten geçti. Sabah sabah kötü oldum öyle birşey görünce. Allah korusun bebişlerimizi , hepsi Allaha emanet :Saruboceq::Saruboceq:

kıslar nasılsınız bebişler nasıl?bu saate kadar sayfaları ancak okudum.ay ne çok şey yazmışsınız..siz yazışırken ben yatıyorum uff yaaa..şu düşük tehlikem hayırlısıyla bi geçsede bende aranıza katılabilsemm..
kıslar bu arada imzamı değiştirdim,ama 5+6 yım ama burda 6+4 gösteriyooo.ah canlarım bi el atıverinde düzelsin..veya zahmet olmazsa değişik bi imza yapıınn noluuurrr.sat 22 aralık yardımcı olurmusunuz bacılaaar heee...şimdiden çooooooookk teşekkür ederimmm.öpüldünüz eylül ayının eeeennn güzel anneleriiiiiiiiiiiiiii.........

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar en erkenciniz benim galiba cunku dun aksam hic uyuyamadim. Cok moralim bozuk. Gece 12 de once kahverengi lekelenme sonrada kanamam oldu. Hemen doktorumu aradik. Progestan verdi. Tuvalet disinda ayaga kalkma dedi. Sabah baktim kahverengi akinti devam ediyor. Bu ne demekki. Geriside gelirse diye cok korkuyorum. Sanirim bikac arkadas daha vardi progestan kullanan ne kadar kullanmak gerekiyo onu soylemedi doktor. Sanirim tekrara arayip soracagim.

Canım çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın..:Saruboceq:

Günaydın Kızlar ,
Nasılsınız ? Ben artık mide bulantısı olarak gayet iyiyim.:teytey: Umarım herşey yolundadır.
Geceleri midem çok rahatsız ediyor ve çıkarıyorum ama gün içinde iyiyim artık.
Benim sizlere bir sorum olacak. Önceden akıntım çok fazla oluyordu. Dün geceden beri akıntım nerdeyse bitti denebilir.Acaba bu normal mi? Yoksa bu yoğun akıntının dokuz ay boyunca devam etmesi mi gerekiyor? Bu nedenle kafam çok karışık. :uhm: Teşekkürler cevaplarınız için....
İyi bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle....a.s.a.s.a.s.

hepinize iii pazarlar kızlar
uzun zamandır giremıyordum
daha önce sölemıştım dr progestan vermıştı ne ıgrenç bişeymış ya uyutup duruyo kafamı kaldıramıyom valla
biraz geçmişi okudum ama ...hepsi bıtmek bılmıyo ne cok konuşmusunuz:)
yenı arkadaslar gelmış hayırlıs olsun allah tez zamanda kucagımıza almayı nasip etsin lıste çogalmış ne güzel
benım kocam gitti bugun yalnız kaldım en erken 15 gun sonra gelebılcek 5 aylık kursu var gitti aşkım böle bı zamanda napcam bılmıyorum.kımsem yok burda valla kıskanıyorum sizi annenızın yanınızdasınız ne guzel yemekler gelıp gıdıyo kıymetını bılın kızlar.ailem ızmırde yalnız kalmaktansa ızmıre gıtsem ailemın yanına suan hem tehlıkelı bı dönemdeyım hemde kayınvalıdemlerde ıspartada şimdı ızmıre gıdınce orayada gıtmek gerekıyo cagırıyolar ben kış günü napcam orda hamış hamış
hiç biyere gıtmıyorum burdayım ama moralım çoook bozuk senağlamasenağlamasenağlama

canım ilk dönemler akıntının cok olup sonra azalması normal bir problem yok yani .hormonlar alısıyor hamileliğe.bende izmirdeyim eğer heyet raporu alabilirsem ailemin yanındA kalıcam.esim bugün gitti.yani ayrı kalıcaz hamilelik sürecinde.riskli gebelik gecirdiğim için gorev yaptığım şehre gitmiycem.bebişlerimiz sağlıkla doğsunda herseye katlanıcaz.ben ege de fuat akercana gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun canım.

cok gecmiş olsun canım.bende kullanıyorum ama benim daha önce kaybım oldugu için önlem amaclı veerdi doktor ve sürekli kullanıcam.senin riskli dönemin bitince bırakmanı ister sanırım doktor.sürekli dinlen güzelim.acil şifalar.

Hayırlı pazarlar kızlar. Dün ve buğün bulantılar beni mahvetti. Babamları aradım bakıma ihtiyacım var gelin diye kısmetse 1 haftaya yanımda olacaklar ondan somnra hayatıma renk gelecek allahın izniylee. Şu bir haftayı da geçirsem sonra hayat benim için daha kolay olacak. Keyfim yok pek kalamayacağım. Hepinize Rabbim kolaylık versin....

Canım öncelikle sağlıklı bir hamilelik dilerim. İkinci olarakta Allah en kısa sürede eşine kavuştursun inşallah. Sağol cevabın için, içimi rahatlattın. Bu zor günlerde eşinin yanında olmaması gerçekten çok zor olmalı senin için. Çünkü insan en çok onun desteğini arıyor yanında.Ama en azından ailen var galiba yanında. Ben İzmirin ilçesinde oturuyorum , açıkçası burda çokta alternatifim yok doktor bakımından. Şu an gittiğim doktordan da çok memnun değilim şubatın sonunda ikili tarama testi ve ense kalınlığı ölçümü için gidicem. Bugüne kadar benden smear testi dışında hiç test istemedi. Sorduğumda ise gerek yok dedi. Anlayamadım yani....Ayrıca ultrason makineside eski galiba bu nedenle bebişimin kalp atışını daha duyamadım. Sadece gösteriyor. Eğer yine memnun kalmazsam İzmir'i düşünüyoruz. İyi bir doktor var mı bildiğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…