kızlar teşekkür ederim sayenizde benim de bir takvimim var artık... güzel bir şeymiş ilk defa ilerleyen bir takvim görmek. Düşük konusunda da edaya kayılıyorum. Çok kafanıza takmayın. Rahmetli ananem damdan atlamış 9. çocuğu da düşsün artık diye olmamış.. öte yandan ablam aylarca yatmıştı yine düşük yapmıştı. Bu nedenle herşeyi abartmadcan doğal haline bırakın. Ömrü varsa bu dünyada zaten gitmez gidemez de...Tabi bunu demekle hi. deikket etmeyin de demiyorum. Bildiklerinizi yapın gerisini bırakın Allaha. Ya bir arkadaşım da tutturdu normal wc ye gitme diye... bende düşündüm ve dedim ki "bundan 50 yıl önce alafranga mı vardı?"
Günaydın kızlar kıdemli olduk diyorsunuz konuştuğunuz şeylere bakın yaa. Bu sayfa benim buğün içimi karartı. Lütfen arkadaşlar şu düşük meselesini bu kadar kafaya takmayın. Ben 19. haftada kızımı kaybettim. Düşeceği varsa düşer siz tedbirinizi alın takdiri rabbime bırakın. pozitif düşünce diye bişey duymuşsunuzdur sanırım. Ben bunu hayatımda uygulamaya başladım ve çok işe yarıyor. Bir örnek vereyim konumuzla alakalı. Benim 1 oğlum var 7 yaşında8 ay korunmasız ilişki sonrası gebelik oluştu. Düşürdüğüm bebeğimide 1 yıldan fazla uğraştık tutturmak için. Sonra ben dedimki ben hiç sorun yaşamadan bebek sahibi olacağım ben çok rahat gebe kalabilirim (tabi bunları söylerkende hep rabbim isterse dedim). bunun gibi hep kendimi şartlandırdım. Mayıs gibi korunmayı bırakacaktık ama aralık ayında 1 kere korunmadık oda gebelik için hiç uygun bir pozisyon değildi ve sonuç burdayım.
Demek istediğim düşüncelerimizi doğru yönlendiremezsek kaybeden biz oluruz bu sadece gebelikle ilgili değil hayatın her aşamasında geçerli. Lütfen şu mücizeyi yaşadığınız günleri kaybetme korkusuyla değilde; ne kadar özeel insanlar olduğumuzu düşünerek geçirelim. Ben kıdemli sayılırım yaşımda 34, yaşıma hürmeten bir abla taavsiyesi olarak kabul edin....
Canım ne kadar ilginç bir gün önce aynı rüyayı ben gördüm hiç bir farkı yok rüyalarımızın...CADIARZU
Seni çok iyi anlıyorum canım insanın psikolojisi çok bozuluyor. Dün bütün gün kötüydüm.
Her tuvalete girişimde rüyam aklıma geldi berbat bir duyguydu. Hiç endişelenme tatlım bunlar sadece biliçaltımızdaki korkular, bizim meleklerimiz içimizde sadece zamanlarının dolmasını bekliyorlar. hihoyyyt
Gunaydin arkadaslar en erkenciniz benim galiba cunku dun aksam hic uyuyamadim. Cok moralim bozuk. Gece 12 de once kahverengi lekelenme sonrada kanamam oldu. Hemen doktorumu aradik. Progestan verdi. Tuvalet disinda ayaga kalkma dedi. Sabah baktim kahverengi akinti devam ediyor. Bu ne demekki. Geriside gelirse diye cok korkuyorum. Sanirim bikac arkadas daha vardi progestan kullanan ne kadar kullanmak gerekiyo onu soylemedi doktor. Sanirim tekrara arayip soracagim.
canım tam bi bilgim yok ama 9 ay sürmez heralde akıntının olmamasında bi problem olcağını zannetmiyorum
Günaydın Kızlar ,
Nasılsınız ? Ben artık mide bulantısı olarak gayet iyiyim.:teytey: Umarım herşey yolundadır.
Geceleri midem çok rahatsız ediyor ve çıkarıyorum ama gün içinde iyiyim artık.
Benim sizlere bir sorum olacak. Önceden akıntım çok fazla oluyordu. Dün geceden beri akıntım nerdeyse bitti denebilir.Acaba bu normal mi? Yoksa bu yoğun akıntının dokuz ay boyunca devam etmesi mi gerekiyor? Bu nedenle kafam çok karışık. :uhm: Teşekkürler cevaplarınız için....
İyi bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle....a.s.a.s.a.s.[/QU
canım ilk zamanlarda benimde epey vardı akıntı.3-4 gündür azaldı çok şükür..hayır yani sorun değil ben kanamam geldi sanım ödüm patlıyordu.Allah korusunkaydirigubbakcemile5
Günaydın Kızlar ,
Nasılsınız ? Ben artık mide bulantısı olarak gayet iyiyim.:teytey: Umarım herşey yolundadır.
Geceleri midem çok rahatsız ediyor ve çıkarıyorum ama gün içinde iyiyim artık.
Benim sizlere bir sorum olacak. Önceden akıntım çok fazla oluyordu. Dün geceden beri akıntım nerdeyse bitti denebilir.Acaba bu normal mi? Yoksa bu yoğun akıntının dokuz ay boyunca devam etmesi mi gerekiyor? Bu nedenle kafam çok karışık. :uhm: Teşekkürler cevaplarınız için....
İyi bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle....a.s.a.s.a.s.
Gunaydin arkadaslar en erkenciniz benim galiba cunku dun aksam hic uyuyamadim. Cok moralim bozuk. Gece 12 de once kahverengi lekelenme sonrada kanamam oldu. Hemen doktorumu aradik. Progestan verdi. Tuvalet disinda ayaga kalkma dedi. Sabah baktim kahverengi akinti devam ediyor. Bu ne demekki. Geriside gelirse diye cok korkuyorum. Sanirim bikac arkadas daha vardi progestan kullanan ne kadar kullanmak gerekiyo onu soylemedi doktor. Sanirim tekrara arayip soracagim.
canım ilk dönemler akıntının cok olup sonra azalması normal bir problem yok yani .hormonlar alısıyor hamileliğe.bende izmirdeyim eğer heyet raporu alabilirsem ailemin yanındA kalıcam.esim bugün gitti.yani ayrı kalıcaz hamilelik sürecinde.riskli gebelik gecirdiğim için gorev yaptığım şehre gitmiycem.bebişlerimiz sağlıkla doğsunda herseye katlanıcaz.ben ege de fuat akercana gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?