Gunaydin arkadaslar en erkenciniz benim galiba cunku dun aksam hic uyuyamadim. Cok moralim bozuk. Gece 12 de once kahverengi lekelenme sonrada kanamam oldu. Hemen doktorumu aradik. Progestan verdi. Tuvalet disinda ayaga kalkma dedi. Sabah baktim kahverengi akinti devam ediyor. Bu ne demekki. Geriside gelirse diye cok korkuyorum. Sanirim bikac arkadas daha vardi progestan kullanan ne kadar kullanmak gerekiyo onu soylemedi doktor. Sanirim tekrara arayip soracagim.
Günaydın Kızlar ,
Nasılsınız ? Ben artık mide bulantısı olarak gayet iyiyim.:teytey: Umarım herşey yolundadır.
Geceleri midem çok rahatsız ediyor ve çıkarıyorum ama gün içinde iyiyim artık.
Benim sizlere bir sorum olacak. Önceden akıntım çok fazla oluyordu. Dün geceden beri akıntım nerdeyse bitti denebilir.Acaba bu normal mi? Yoksa bu yoğun akıntının dokuz ay boyunca devam etmesi mi gerekiyor? Bu nedenle kafam çok karışık. :uhm: Teşekkürler cevaplarınız için....
İyi bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle....a.s.a.s.a.s.
hepinize iii pazarlar kızlar
uzun zamandır giremıyordum
daha önce sölemıştım dr progestan vermıştı ne ıgrenç bişeymış ya uyutup duruyo kafamı kaldıramıyom valla
biraz geçmişi okudum ama ...hepsi bıtmek bılmıyo ne cok konuşmusunuz:)
yenı arkadaslar gelmış hayırlıs olsun allah tez zamanda kucagımıza almayı nasip etsin lıste çogalmış ne güzel
benım kocam gitti bugun yalnız kaldım en erken 15 gun sonra gelebılcek 5 aylık kursu var gitti aşkım böle bı zamanda napcam bılmıyorum.kımsem yok burda valla kıskanıyorum sizi annenızın yanınızdasınız ne guzel yemekler gelıp gıdıyo kıymetını bılın kızlar.ailem ızmırde yalnız kalmaktansa ızmıre gıtsem ailemın yanına suan hem tehlıkelı bı dönemdeyım hemde kayınvalıdemlerde ıspartada şimdı ızmıre gıdınce orayada gıtmek gerekıyo cagırıyolar ben kış günü napcam orda hamış hamış
hiç biyere gıtmıyorum burdayım ama moralım çoook bozuk senağlamasenağlamasenağlama
Hayırlı pazarlar kızlar. Dün ve buğün bulantılar beni mahvetti. Babamları aradım bakıma ihtiyacım var gelin diye kısmetse 1 haftaya yanımda olacaklar ondan somnra hayatıma renk gelecek allahın izniylee. Şu bir haftayı da geçirsem sonra hayat benim için daha kolay olacak. Keyfim yok pek kalamayacağım. Hepinize Rabbim kolaylık versin....
Oleyyyyyy çok sevindim cnm. Darısı benim başıma artık. Dün tam anlamıyla kabus gibiydi benim için çıkartma yapmakla geçti. Bu arada benim akıntım azaldı cnm. Yani 2-3 günde bir oluyor gibi. Bu hafta gidicem doktora mutlaka sorucam bunuda.
Amin canım inşallah seninkide en kısa sürede biter. Yani benimkinin tam olarak bittiği söylenemez ama sanki daha rahatım. Akşam yemeklerimi genellikle 4 saat sonra falan çıkarıyorum. Ama o çıkarma beni acayip rahatlatıyor. Üç ayı doldurmamıza az kaldı tatlım.
Biraz daha sabredelim bitecek bugünlerde hayırlısıyla inşallah.
Sen doktoruna sorduğunda banada haber ver canım.Umarım sorun yoktur bu normal bir durumdur.
Özgecim sana özelden mesaj attım...
Canım çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın..:Saruboceq:
Hepinize iyi pazarlar kızlar. Nasılsınız?
Cnm benim. Allah bebişini sana bağışlasın. Geçmiş olsun. Bol bol dinlen cnma.s.
Oleyyyyyy çok sevindim cnm. Darısı benim başıma artık. Dün tam anlamıyla kabus gibiydi benim için çıkartma yapmakla geçti. Bu arada benim akıntım azaldı cnm. Yani 2-3 günde bir oluyor gibi. Bu hafta gidicem doktora mutlaka sorucam bunuda.
Sagol canim. Telasimdan sana cevap yazamadim. Mide agrisi yanma problemimi doktora sordum. Bir ilac verdi. Surup seklinde yemeklerden sonra bir olcek mutlaka kullan bebege hicbir zarari yok dedi. Aksine kullanmazsan bu sikayetlerin hamilelik boyunca da surebilir dedi. Sanirim seninde gastrit problemin vardi bunu doktoruna mutlaka soyle uygun bir tedavi verecektir.
cok gecmiş olsun canım.bende kullanıyorum ama benim daha önce kaybım oldugu için önlem amaclı veerdi doktor ve sürekli kullanıcam.senin riskli dönemin bitince bırakmanı ister sanırım doktor.sürekli dinlen güzelim.acil şifalar.
selam kızlar, ben aşerme olayına pek inanmıyorum. Yani;insann canı her zaman bir şeyler ister; hamile değilken de kimi zaman gecenin bir yarısı kalkıp canım börek isterdi, ya da ekşi tatlı her neyse... bu nedenle bu düşüncenin eskiden kalma bir inanış olduğunu düşünmeye başladım. Bir de bunun temelinde leke bırakır düşüncesi yatsa da hamilelelik lekelerinin aşermeden değil de doğal olarak hormon değişimi sonucu bazı gebelerde görüldüğü bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Siz ne düşünüyorsunuz? psikolojik mi dersiniz?
Sagol canim yataktan kalkmiyorum zaten. Kanamam durdu su anda ama hala korkuyorum. Haftaici kontrole gitmem daha dogru olacak galiba. Bebegimin iyi oldugundan emin olmak istiyorum cunku.
merhaba arkdaşalar bende allahın izniyle eylül annesi olcam sat 23 aralık,5+5 oldum kesiyigörüdm ama için göemedik daha o yüzden tedirginim görcemmi görmicemmi diye haftaya c.tesi gitcem benimde bu ikincisi ilknde düşüke sonuçlanmıştı bu inşaaalah öyle olmaz.göğüslerimin dışında hiç bir belirti yok o da beni tedirgin ediyor yani olsa herşey yolunda gidiyor diyicem ama.herkese hayırlı evlat nasp etsin allahım.
slm kızlar naber.bikaç gündür giremiyordum.hamilelik nasıl gidiyor.benimki pek iyi gitmiyor.kendimi okadar yorgun ve halsiz hisssediyorumki.uyuyorum hep.kolumu kaldırcak dermanım olmuyo...napcam ben böle bilemiyorum...ölcek gibi oluyorum sanki((
a.s.Merhaba arkadaşlar,
"2009 Eylül anneleri" diye bir başlık arıyorsanız muhtemelen hamileliğinizi 1-2 gün önce öğrendiniz. Ben pazar günü öğrendim ve aslında kısmetse Ağustos annesi olmama rağmen sizlerle de yaşadıklarımızı paylaşalım istiyorum çünkü tahmini doğum tarihim 30 ya da 31 Ağustos. E o da Eylül sayılır değil mi:dance:
Anne Adayımız......................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
11- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
12- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
13- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
14- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
15- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
16- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
17- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
18- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
19- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
20- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
21- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
22- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
23- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
24- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
25- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
26- Yasemin-66.........................7 Aralık...............................13 Eylül
27-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
28- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
29- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
30-emrelebisemre.....................7 Aralık................................14 Eylül
31- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
32- sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
33- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
34- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
35- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
36- özge_844..........................12 Aralık.................................15 Eylül
37- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
38- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
39- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
40- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
41-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
42-guluncani...........................14 Aralık...............................20 Eylül
43-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
44- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
45- icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
46- süm-er...........................................................................23 Eylül
47- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
48- salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
49- mehtap gülü...................................................................24 Eylül
50-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
51-rapunzell_85........................20 Aralık...............................26 Eylül
52- _SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
53- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
54- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
55-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
56- Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim
[ENTER]EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ [/CENTER]
A. adayı.....................ocak...............Cins Tah
1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-rapunzell_82.............63......................K ız
6-desire1983.................68..................... .Kız
7-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
8-emrelebisemre.........72.......................Kız
9-bengiii......................49................... ...Kız
10-flower_85..................64..................... ..Kız
11-burko......................76..................... ...Kız
12-asos1980.................64....................... .Erkek
13-dilekakal................53....................... .Kız
13-yasemin-66.............58..........................Kız
14-gamma....................65..........................Kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?