2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize iyi pazarlar kızlar. Nasılsınız?

Cnm benim. Allah bebişini sana bağışlasın. Geçmiş olsun. Bol bol dinlen cnma.s.

Oleyyyyyy çok sevindim cnm. Darısı benim başıma artık. Dün tam anlamıyla kabus gibiydi benim için çıkartma yapmakla geçti. Bu arada benim akıntım azaldı cnm. Yani 2-3 günde bir oluyor gibi. Bu hafta gidicem doktora mutlaka sorucam bunuda.

Ayy cnm kıyamam sana . Şu zamanda insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor. Helede eşinden çok ilgi bekliyor. Belki ailen gelir yanına canım.

Selam cnm. 1 hafta sonra benim ailemde geliyor yanıma. Bende senin gibi rahatlıycam gerçekten.

Amin canım inşallah seninkide en kısa sürede biter. Yani benimkinin tam olarak bittiği söylenemez ama sanki daha rahatım. Akşam yemeklerimi genellikle 4 saat sonra falan çıkarıyorum. Ama o çıkarma beni acayip rahatlatıyor. Üç ayı doldurmamıza az kaldı tatlım.
Biraz daha sabredelim bitecek bugünlerde hayırlısıyla inşallah.
Sen doktoruna sorduğunda banada haber ver canım.Umarım sorun yoktur bu normal bir durumdur.

Tamam hayatım mutlaka yazarım zaten buraya neden böyle olduğunu. Bu hafta geçmek bilmez şimdi bana. Biran önce kuzumu görmek istiyorum.

Sagol canim. Telasimdan sana cevap yazamadim. Mide agrisi yanma problemimi doktora sordum. Bir ilac verdi. Surup seklinde yemeklerden sonra bir olcek mutlaka kullan bebege hicbir zarari yok dedi. Aksine kullanmazsan bu sikayetlerin hamilelik boyunca da surebilir dedi. Sanirim seninde gastrit problemin vardi bunu doktoruna mutlaka soyle uygun bir tedavi verecektir.

Ayy inş. banada bir ilaç verir gidince. Evet bendede gastrit var midem berbat halde.

Selam kızlar bende çok kötüyüm ya ne zaman geçicek bu doktor normaldir daha sürer dedi ama bıktım artık midem bulanıyor yemek bile yiyemiyorum yediklerimi çıkarıyorum bebişe feda olsun tabiii ama çok halsiziiim

selam kızlar, ben aşerme olayına pek inanmıyorum. Yani;insann canı her zaman bir şeyler ister; hamile değilken de kimi zaman gecenin bir yarısı kalkıp canım börek isterdi, ya da ekşi tatlı her neyse... bu nedenle bu düşüncenin eskiden kalma bir inanış olduğunu düşünmeye başladım. Bir de bunun temelinde leke bırakır düşüncesi yatsa da hamilelelik lekelerinin aşermeden değil de doğal olarak hormon değişimi sonucu bazı gebelerde görüldüğü bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Siz ne düşünüyorsunuz? psikolojik mi dersiniz?

Sagol canim yataktan kalkmiyorum zaten. Kanamam durdu su anda ama hala korkuyorum. Haftaici kontrole gitmem daha dogru olacak galiba. Bebegimin iyi oldugundan emin olmak istiyorum cunku.

kesinlikle katılıyorum canım... bizimkiler tutturmuş ciğer yemeciğerse en faydalı şey nedenmiş leke olrmuş bebekte inatlarına yedimm .. çok saçma geliyor böyle şeyler bana.. aşermede aynen bizim aklımızdan geçen şeyler....herzaman geçerdi...cokacimcoook

Sagol canim yataktan kalkmiyorum zaten. Kanamam durdu su anda ama hala korkuyorum. Haftaici kontrole gitmem daha dogru olacak galiba. Bebegimin iyi oldugundan emin olmak istiyorum cunku.

canım geçmiş olsunn dikkaat et kendine canım..

merhaba arkdaşalar bende allahın izniyle eylül annesi olcam sat 23 aralık,5+5 oldum kesiyigörüdm ama için göemedik daha o yüzden tedirginim görcemmi görmicemmi diye haftaya c.tesi gitcem benimde bu ikincisi ilknde düşüke sonuçlanmıştı bu inşaaalah öyle olmaz.göğüslerimin dışında hiç bir belirti yok o da beni tedirgin ediyor yani olsa herşey yolunda gidiyor diyicem ama.herkese hayırlı evlat nasp etsin allahım.

canım hosgeldin aramıza hersey yolunda gider ve bebişlerimizi kucagımıza alırız insallh:ecrin_bebek:

dilekcim benim doktorumun iyi oldugunu söylüyorlar .bende baska bir doktor bilmiyorum canım.ama öğrenirsem haber veriirim sana canım.
kızlar yarın doktora gidiyorum.bebişimin kalp atışlarını duyarım inşallah.

slm kızlar naber.bikaç gündür giremiyordum.hamilelik nasıl gidiyor.benimki pek iyi gitmiyor.kendimi okadar yorgun ve halsiz hisssediyorumki.uyuyorum hep.kolumu kaldırcak dermanım olmuyo...napcam ben böle bilemiyorum...ölcek gibi oluyorum sanki ((

canım bende öleyim yalnız değilsin
ama 3 aya kadar yorgunluk halsızlık olurmuş hatta bugun bi arkadasımla:CüvCüv::CüvCüv: görüştüm o söledi benden kıdemli bu konularda bebek büyüdüğü için annenın enerjısını alırmış ondan halsızsin dedi 3 aylık olunca eskısı gibi dınç oluyosun dedi bakalım bir ay daha sıkcaz dişimizi:CüvCüv::CüvCüv:

canımcım ben daha önce yazmıştım ama benı ve ogluşumu yazmamışın amayerimseniben
ya hep erkek gibi geliyo bana herkeste şimdiden erkek diyo kız olursa büyük süpriz olck
tabi sağlıklı eli ayagı düzgün olsunda erkek kız farketmez
:CüvCüv:erkek -59 kılo:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…