ben farkettim ki midem boş kalınca bulanmaya başlıyor
zencefili sor canım zararlı mı diye
merhaba kızlar benim nette sorun vardı anca buluştum size...nasılsınız bakalım
İyiyiz cnm. seni sormalı?
hamdolsun canım.ben çok ağır bi grip geçiriyorum aslında ama.şükür ilaç almadım hiç geçmesini bekliyom ne yapim.bebişim için meyve filan yiyom...sizde ne var ne yok????
Geçmiş olsun cnm bnm. Bendede bulantı yoktu sabah ama şimdi yine başladı. Akşamada doktorumuza gidicez. İnş. bebişimi görücem tekrar hihoyyyt[/QUOTE
çok sağol cnm.sende dikkat et kendine.ne güzel yaa bizim 10 günümüz var daha dr gitmek için çok merak ediyom bebeişimiiii:ecrin_bebek:
Geçmiş olsun cnm bnm. Bendede bulantı yoktu sabah ama şimdi yine başladı. Akşamada doktorumuza gidicez. İnş. bebişimi görücem tekrar hihoyyyt[/QUOTE
çok sağol cnm.sende dikkat et kendine.ne güzel yaa bizim 10 günümüz var daha dr gitmek için çok merak ediyom bebeişimiiii:ecrin_bebek:
valla bende cumartesi gidicektim ama. Öne aldım bugün için. Dayanamadım 2 gün daha
valla bende cumartesi gidicektim ama. Öne aldım bugün için. Dayanamadım 2 gün daha
sor bakem aşı filan varmı tahlil filan haberim olsun
sor bakem aşı filan varmı tahlil filan haberim olsun
Benim doktorun bana verdiği kart var üzerinde testlerin zamanları yazıyor. İkili tarama testi 13. haftada yapılcak benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?