Benim doktorun bana verdiği kart var üzerinde testlerin zamanları yazıyor. İkili tarama testi 13. haftada yapılcak benim.
yaaaa....o zmn ben gittiğimde 10.hafta sonu olucak hastaneye çağırır beni ben özele gidiyom ama ayrıca doğum evinde dr luk yapıyo benm dr um.tahliller için oraya yönlendirir sanırım....hiç te sevmem hastaneleri
kızlar pazar gitmek çok iyi geldi kendimi daha iyi hissediyorum...
Merhaba hanımlar ben çok sık giremiyorum , bende de acayip halsizlik var ama yürüyünce rahatlıyorum . Bir de ben sebze yiyemez oldum kusmuyorum ama canım hiç istemiyor , sürekli protein içeren şeyler yemek istiyorum süt , yumurta , peynir , et gibi ...
pazartesi 2. sömestr açılıyor ve bizim maraton başlıyor.. Çokta alıştım evde yan gelip yatmaya.. 15 tatile çıkmadan bebeşime bişeyler örerim diye bir sürü ip almıştım..hiç bişey öremedimbulantılar elektirik çarpmış gibi yapıyor insanı...bir an önce hayırlısıyla şu 3 ayımızı bitirsek...
kızlarr hepinise merhaba nasılsınız ?
evet tatlım bende 1-2 hatim okurum dedim ama bulantılardan ne gezer gebiş gebiş erken den yatıom akşamları
annem ile ablam bişiyler örmeye başladılar sanırım bana gerek kalmadı bende üds ye hazırlanıyordum ama nerde akşamları gözüm yatmakta hiç bşiy yapamıyorum
bizimkiler hiç bişey yapmıyor...sanki kimsenin umrunda değil hamileliğim.....senağlamasenağlama
bizimkiler hiç bişey yapmıyor...sanki kimsenin umrunda değil hamileliğim.....senağlamasenağlama
canım benim daha yeni olduğu içindir belki üzülme kimse umursamasada biz umursuyoruz çünkü hepmiz aynı dönemden geçiyoruz bu paylaşım çok hoşuma gidiyor en yakın arkadaşlarımdan bile daha yakın hissediyorum sizleri :1hug:
canım benim daha yeni olduğu içindir belki üzülme kimse umursamasada biz umursuyoruz çünkü hepmiz aynı dönemden geçiyoruz bu paylaşım çok hoşuma gidiyor en yakın arkadaşlarımdan bile daha yakın hissediyorum sizleri :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?