2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pazar gitmek çok iyi geldi kendimi daha iyi hissediyorum...

pazartesi 2. sömestr açılıyor ve bizim maraton başlıyor.. Çokta alıştım evde yan gelip yatmaya.. 15 tatile çıkmadan bebeşime bişeyler örerim diye bir sürü ip almıştım..hiç bişey öremedim bulantılar elektirik çarpmış gibi yapıyor insanı...bir an önce hayırlısıyla şu 3 ayımızı bitirsek...

Merhaba hanımlar ben çok sık giremiyorum , bende de acayip halsizlik var ama yürüyünce rahatlıyorum . Bir de ben sebze yiyemez oldum kusmuyorum ama canım hiç istemiyor , sürekli protein içeren şeyler yemek istiyorum süt , yumurta , peynir , et gibi ...

ooo cnm ne güzel işte aman maşallah diyelim. Ben hala bu saydığın proteinleri yiyyemiyorum adam akıllı bulantılardan. Keyfini çıkar derim

evet tatlım bende 1-2 hatim okurum dedim ama bulantılardan ne gezer gebiş gebiş erken den yatıom akşamları

evet tatlım bende 1-2 hatim okurum dedim ama bulantılardan ne gezer gebiş gebiş erken den yatıom akşamları

ne güzel olurdu.. :ecrin_bebek: ama bizim yaramazlar rahat vermiyolarki....ilerleyen zamanda inşallah istediğimiz herşeyi yaparız..kafamçokkarıştı

annem ile ablam bişiyler örmeye başladılar sanırım bana gerek kalmadı bende üds ye hazırlanıyordum ama nerde akşamları gözüm yatmakta hiç bşiy yapamıyorum

iyiyim bende kıslarr :)) karnımda kasıklarıma doğru iğne batması gibi bişiler oluyo arada sizlerde de olmuşmuydu? bide meraktan aradım dr. randevuyu erkene aldım inşallah kalp atışlarını duyarız cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum :))

annem ile ablam bişiyler örmeye başladılar sanırım bana gerek kalmadı bende üds ye hazırlanıyordum ama nerde akşamları gözüm yatmakta hiç bşiy yapamıyorum

bizimkiler hiç bişey yapmıyor...sanki kimsenin umrunda değil hamileliğim.....senağlamasenağlama

bizimkiler hiç bişey yapmıyor...sanki kimsenin umrunda değil hamileliğim.....senağlamasenağlama

olurmu hayatım hiç bazı aileler erkenden bişi örmez uğursuzluk olur diye belki öyle inanıyorlardır annenler.5.-6.dan sonra alışveriş başlar onlar için yaa üzülme sen

canım benim daha yeni olduğu içindir belki üzülme kimse umursamasada biz umursuyoruz çünkü hepmiz aynı dönemden geçiyoruz bu paylaşım çok hoşuma gidiyor en yakın arkadaşlarımdan bile daha yakın hissediyorum sizleri :1hug:

aynen vallahi

kesinlikle katılıyorum sana, etrafımda henüz bilmeyen o kadar çok insan varki ,söyleme gereği bile duymuyorum bizi bizden ii kimse anlayamaz sanırım :) :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…