isim muhabbeti yapıyorduk canım sen bişiy düşünüyor musun
pushıng mozijiku 2'lı test ıcın ne zaman gıdıceksınız doktora?gıdınce cınsıyetını de sorsanıza bakalım o haftada soylucekler mı.ben de subatın 15ınden sonra gıdıcem bakalım bı yorum yapıcak mı dohtur:Saruboceq:
kızlar agustos annelerının cogu erkek hıssedıomus.bazıları ogrenmıs cınsıyetını erkekmıs.bu sene erkek senesı mı acaba.sız ne dusunuomusunuz meleklerınızın cınsıyetlerı hakkında???
Saol cnm pek bir problemimiz yok bulantılar dışında. Sen nasılsın? Bebişin nasıl?
2 .kordondaymış merkezı yerde ben hıç hatırlamıyorum burayı yenımı acıldı acaba bıde 2 sene alsncakta calıştım
canımcım son bı soru daha sorcam hangı kurumlarla anlaşması var yazmıyo galıba yada ben göremedım ben dogumuda aynı yerde yapmak ıstıyorum anlaşması yoksa pek bana uymaz dogum için
canım bız bıraz bulantı yasamaya başladık hıc olmamıstı sımdılerde başladık işde inş. kımse yaşamaz sızde yawf gördüğün resım yeşilli ise orada gercekten göbişim kocaman ama oncekı sayfalarda pembe var normal halım o canım bu gun acayıp şiştım ya PETİBÖRCÜÜMM benım sanırım ağustos ayında pipi patlaması var erkek erkek erkek hep yanı sanırım benımkıde cok kız ıstememe ragmen erkek olucak herlez bana senın oğlun olucak dıyo bakalım hayırlısı YARIN gıdıcem dr. ıkılı sonuclarımı alıcam hemde cınsıyet sorucam bakalım hadı coooook öptuma.s. sizi ve bebişleri
evet erkeklerın daha erken ogrenıldıgını ben de duymustum canım.doktor secemıosa buyuk ıhtımalle kızdır dıolar.benım onceden ayva gobegım vardı sımdı yanlarım dolmaya baslayınca kızmıs gıbı gelıo ama ruyalarımda sureklı erkek bebk goruyorum hatta aksam bı ruya gordum annemlerdeyım.kucagımda bebegım var yıne erkek.sarısın bı bebek ama ırıce.hatta zor kaldırıyorum kucagıma falan.uyuyudum uyandım ruyaya hep kaldıgım yerden devam ettım.cok garıp
canım bız bıraz bulantı yasamaya başladık hıc olmamıstı sımdılerde başladık işde inş. kımse yaşamaz sızde yawf gördüğün resım yeşilli ise orada gercekten göbişim kocaman ama oncekı sayfalarda pembe var normal halım o canım bu gun acayıp şiştım ya PETİBÖRCÜÜMM benım sanırım ağustos ayında pipi patlaması var erkek erkek erkek hep yanı sanırım benımkıde cok kız ıstememe ragmen erkek olucak herlez bana senın oğlun olucak dıyo bakalım hayırlısı YARIN gıdıcem dr. ıkılı sonuclarımı alıcam hemde cınsıyet sorucam bakalım hadı coooook öptuma.s. sizi ve bebişleri
Mozijiku canım nbr doktora gittinmi
sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün ya varya çok komik delikafadulden benimki kara kuru bişi olur herhalde ben esmerim eşim beyaz ela gözlü ama bilmiorum isim konusunu sordum kimse cevap vermedi sen ne düşünüosun canım
Hayırlısı olsun cnm şimdiden. İyi bak bebişine a.s.
Tatlım gittik 2 gün önce. el kol bacak oynatıyodu bebişim maşallahherşey yolunda şükür. Sen nasılsın? Kaç haftalık oldunuz? Sen gördünmü bebişi?
canım benım eger 9 haftalıkken kol bacak oynatıyosa kesın erkekdır keşke kızım olsa bnm hamislıkden oncede ben şişko olduğum için gören bazıları kız göbeği diyo ama içlerinden erkek geçiyo herkezın yarın bellı oluca artık
Hayırlısı olsun cnm şimdiden. İyi bak bebişine a.s.
Tatlım gittik 2 gün önce. el kol bacak oynatıyodu bebişim maşallahherşey yolunda şükür. Sen nasılsın? Kaç haftalık oldunuz? Sen gördünmü bebişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?