2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar agustos annelerının cogu erkek hıssedıomus.bazıları ogrenmıs cınsıyetını erkekmıs.bu sene erkek senesı mı acaba? gerci cogu kımse kız hıssedıo bizimkilerden ama

Son düzenleme:
Bana kız gibi geliyo gören kızın olcak diyo. Bakalım hayırlısı. Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter bana

Canım ben 6 martta gidicem testi yaptırmaya. 13 hafta bitmiş olucak. Belki görür doktor dediğin gibi.

kızlar agustos annelerının cogu erkek hıssedıomus.bazıları ogrenmıs cınsıyetını erkekmıs.bu sene erkek senesı mı acaba.sız ne dusunuomusunuz meleklerınızın cınsıyetlerı hakkında???

Bende erkek hissediyorum ama nasip tabi canım

Teyzemin kızı 11. Haftada öğrendi doktor tam değil ama %90 erkek dmeişti sonra 10 gün sonra tekrar gitti erkekmiş gerçektende. Erkek çocuklarının daha erken belli oluyormuş

bir tanıdığımızında bebek göstermemişti 5. Ayda anca öğrenmişlerdi

Saol cnm pek bir problemimiz yok bulantılar dışında. Sen nasılsın? Bebişin nasıl?

canım bız bıraz bulantı yasamaya başladık hıc olmamıstı sımdılerde başladık işde inş. kımse yaşamaz sızde yawf gördüğün resım yeşilli ise orada gercekten göbişim kocaman ama oncekı sayfalarda pembe var normal halım o canım bu gun acayıp şiştım ya PETİBÖRCÜÜMM benım sanırım ağustos ayında pipi patlaması var erkek erkek erkek hep yanı sanırım benımkıde cok kız ıstememe ragmen erkek olucak herlez bana senın oğlun olucak dıyo bakalım hayırlısı YARIN gıdıcem dr. ıkılı sonuclarımı alıcam hemde cınsıyet sorucam bakalım hadı coooook öptuma.s. sizi ve bebişleri

evet erkeklerın daha erken ogrenıldıgını ben de duymustum canım.doktor secemıosa buyuk ıhtımalle kızdır dıolar.benım onceden ayva gobegım vardı sımdı yanlarım dolmaya baslayınca kızmıs gıbı gelıo ama ruyalarımda sureklı erkek bebk goruyorum hatta aksam bı ruya gordum annemlerdeyım.kucagımda bebegım var yıne erkek.sarısın bı bebek ama ırıce.hatta zor kaldırıyorum kucagıma falan.uyuyudum uyandım ruyaya hep kaldıgım yerden devam ettım.cok garıp

Canım benim anladığım kadarıyla orda doğum yapılmıyor. Hani dedim yaa bir arkadaşın tavsiyesi ile gidiyoruz diye. O yakın zamanda doğum yapacak. Hastaneyi kendin seçiyormuşsun. İşte ne bileyim SSK ile anlaşmalı özel bir hastane seçebilirsin mesela.
Eğer kontrollerimi yapan İbrahim Bey girsin ameliyatıma dersen de 1.250TL ameliyat parası alıyormuş. Bende şimdilik bu kadar biliyorum.

comely ben pembelı resmını de gordum.ama senın gobus kız gıbı

Kızlar bende rüyamda kız bebek gördüm doktor ultrasonla bakıyomuş güya böle uzun saçlı yeşil cam gibi parlak gözlü bi kız çocuğuydu kulakları biraz kepçe gibiydi doktor ultrasondan öle gözükür dedi ben soruyom cinsiyeti değişmez dimi diyom yok değişmez diyo bi uyandım rüyaymış

hamileliğin boyunca bir kez bebeğini rüyandan görürmüşsün bana her hamile anlatttı hep hamileyken görmüşler bebeklerini ve aynısı olmuş
ama belli olmaz tabi psikolojikte olabiliyor

Hayırlısı olsun cnm şimdiden. İyi bak bebişine a.s.

Mozijiku canım nbr doktora gittinmi

Tatlım gittik 2 gün önce. el kol bacak oynatıyodu bebişim maşallah herşey yolunda şükür. Sen nasılsın? Kaç haftalık oldunuz? Sen gördünmü bebişi?

Canım kız olursa Eylül , erkek olursa Kaan düşünüyoruz.Tabi bunların yanına bir isim daha ekleriz. İki isimli istiyoruz çünkü.

eylül güzel seçim kızlar
evet erkekler daha rahat görülüyor ultrasonda ama sağlıklı ve hayırlı olsun kız erkek farketmez ben rüyamda hiç görmedim bakalım kısmet

canım benım eger 9 haftalıkken kol bacak oynatıyosa kesın erkekdır keşke kızım olsa bnm hamislıkden oncede ben şişko olduğum için gören bazıları kız göbeği diyo ama içlerinden erkek geçiyo herkezın yarın bellı oluca artık

valla benim içimden geçende erkek . Neden böyle diyorlarki erken hareketlenince erkektir derler ya?

AYY AMAN MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN ben 9 hafta 4 günlük oldum daha doktora gitmedim doktor 10. haftadan sonra gel demişti sanırım salı günü gidicem umarım herşey yolundadır sanada sorayım tatlım SEN KARNINDA BEBİŞİN HAREKETLERİNİ HİSSEDİYONMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…