pushıng bız senle hemen hemen aynıyız.gobuş bellı olmaya basladı mı?agustos annelerıne baktım da gobek sov yapıolar.11 haftalıkken falan koymaya baslayanlar var.kocaman olmus massallah gobuslerı
AYY AMAN MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN ben 9 hafta 4 günlük oldum daha doktora gitmedim doktor 10. haftadan sonra gel demişti sanırım salı günü gidicem umarım herşey yolundadır sanada sorayım tatlım SEN KARNINDA BEBİŞİN HAREKETLERİNİ HİSSEDİYONMU
erkekler kızlara gore daha guclu ya.belkı ondan daha cabuk hareketlenıolardır kızlar:uhm:tahmın sadece
bşde bişi dicem kızlar ozellikle 10 haftayı biitiren arkadaşlar karnınıza baktığınız zaman kalp atışı inip çıkmaları görebiliomusunuz ? nen baksam hep böle innip inip çıkıo bebişin kalp atışı gibi :)
Canım onları bende gördüm ama onlar hep kilolu bayanlar zaten hamile kalmadan öncede
göbekleri mutlaka vardır. Ben 53 kiloyum ve 11. haftanın içinde olmama rağmen hala göbeğim çıkmış değil. Sadece birazcık şişlik var onunda bebekten kaynaklandığını düşünmüyorum , muhtemelen gaz falandır.
arkadaşlar karnımızda atan kendi kalbimiz ordan geçen atar damar var sen onu hissediyorsun canım böyle bişey imkansız canım....
Canım ben 6 martta gidicem testi yaptırmaya. 13 hafta bitmiş olucak. Belki görür doktor dediğin gibi.
Canım ikili testler için geç kalma sakın. Bence 13. haftanın dolmasını bekleme. Çünkü ultrson cihazları bebeğin boyu ve gelişimine göre bir tahmin yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Sen 13. hafta doldu dersin, bebeğin gelişimi iyidir daha fazla çıkar sonra test yaptıramazsın. Biliyorsun test 11-14 haftalar arasında yapılıyor. Bizde iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorduk, benim hesaplarıma göre 12+3 olacağım. Ama geç mi kalırım acaba diye önümüzdeki haftada gidebiliriz.
evet canım kesinlikle katılıyorum daha çok erken hissetmek için helede kalp atışını yani
Canım ikili testler için geç kalma sakın. Bence 13. haftanın dolmasını bekleme. Çünkü ultrson cihazları bebeğin boyu ve gelişimine göre bir tahmin yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Sen 13. hafta doldu dersin, bebeğin gelişimi iyidir daha fazla çıkar sonra test yaptıramazsın. Biliyorsun test 11-14 haftalar arasında yapılıyor. Bizde iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorduk, benim hesaplarıma göre 12+3 olacağım. Ama geç mi kalırım acaba diye önümüzdeki haftada gidebiliriz.
dilekçim bencede en iyisi 11+5 ken falan gitmek zaten o zaman doktor duruma göre 3 -5 gün sonra gel der ne olur ne olmaz.. amanda aman maşallah test zamanınız bile iyice yaklaştı hadi hayırlısı umarım herşey yolunda gider herkez için amin...
kızlar bunalmaya başladım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?