2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçtım herkeze güzel sağlıklı mutlu hafta sonları bu hafta nöbetim yok 2 gün tatil evde bilgisayar yok malesef 2 gün uzak kalıcam sizden sağlıkla kalın kızlar.....

sizin yine hafta sonunuz var ne güzel ben hergün çalışıyorum pazar günü bile dükkanı açmak zorundayım((

kadın olmak zor arkadaşlar eşler ne kadar yardım ederse etsin (ki benim eşim gerçekten çok yardımcıdır) yinede bizim yapmamız gibi olmuyor kadın eli derler ya işte mesele bu sanırım

kadın olmak zor arkadaşlar eşler ne kadar yardım ederse etsin (ki benim eşim gerçekten çok yardımcıdır) yinede bizim yapmamız gibi olmuyor kadın eli derler ya işte mesele bu sanırım

Valla ben her işimi kendim yapmak zorundayım. Eşim hiç anlamıyor yemekti temizlikti..

Ben şu ara kimseyi kabul etmiyorum, pek kimseye de gitmemeye çalışıyorum.
Zaten halim yok. Ayrıca ne zaman çıkaracağımda hiç belli olmuyor...

tatlım bende senin gibi yapıom mümkün mertebe gitmiyorum çok yakınlarıma gidiom sadece akşamları hemencecik uykum geliyo...

Ben şu ara kimseyi kabul etmiyorum, pek kimseye de gitmemeye çalışıyorum.
Zaten halim yok. Ayrıca ne zaman çıkaracağımda hiç belli olmuyor...

Evet canım. Benimde kimseyi göresim yok valla. Zaten çalışıyoruz yorgunluktan eve nasıl gittiğimi bilmiyorum ben :1closedeyes:

slm kısslar ay ben yeni girebildim bugün...ya tatlım hamiş e misafirliğe gidilmeski çok ayıp

İnsanlar ayıp mayıp bilmiyor ki ?Hele hele bizim başımızda var bir tane. Beni resmen deli ediyorlar. Hamileliğimden önce okey oynamıştık kahvaltısına biz yenildik. Abartmıyorum
6 kez aramışlardır bu haftasonu gelelim diye, biz yalan söylemekten bıktık onlar daha anlayamadı yada yüzsüzlüklerinden bilemiyorum artık. Ve hamileliğimin çok zor geçtiğini de biliyorlar, zaten hamile olmama rağmen yanımda sigara içmişti misafir diye birşey diyememiştim 1 ay önce falan. Ama karar verdim eşime yarın msj attırıcam. Dilek şu aralar çok zor zamanlar geçiriyor , şu zor zamanları atlatınca biz sizi çağıralım kahvaltıya yazdırcam. Çünkü deli oldum artık onlara.

AYIP YA ev hali çalışıyoruz bide hamileleik zaten hemen uykum geliyor nasıl hizmet etçem onlara ya. hazır bişiyler alırım o problem değil ama halim yok ki çok kızdım ama napalım

6 kere söylemişler bıkmamışlar mı oda biraz yüzsüzlük yani mesajı bir an önce çekin bence

klava:klava:klava: bu insanlar ne kadar kaba ya anlamıyorum ben.

AYIP YA ev hali çalışıyoruz bide hamileleik zaten hemen uykum geliyor nasıl hizmet etçem onlara ya. hazır bişiyler alırım o problem değil ama halim yok ki çok kızdım ama napalım

klava:klava:klava: bir sopada sizinkilere. Keşke uygun bir dille geri çevirseydiniz canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…