kızlar bunalmaya başladım gene
Ofisindekiler seni baymaya başladılar herhalde yine.
dilek ama bu gün yine iyiydi sevmediğim kız gelmedi işe ne huzurlu gündü herkes aynı şeyi söylüyo iş yerinde
O zaman tek rahatsız olan sen değilsin canım. Patronla konuşun kızın çaresine baksın.
biricik elemanı küçüklüğünden tanımış onu. toz kondurmaz ona. ondan zaten böyle
Hımmm anladım , o zaman yapabileceğiniz birşey yok tabi. Başa gelen çekilir.
Allah kolaylık versin.
sağol tatlım.
ay nasıl uykum geldi
akşam misafir gelcek yandım bu akşam
Ayy misafir ağırlamakta zor ya şu halimizle dimi? Zaten bulantıdan kafayı yedik :bbo:
kadın olmak zor arkadaşlar eşler ne kadar yardım ederse etsin (ki benim eşim gerçekten çok yardımcıdır) yinede bizim yapmamız gibi olmuyor kadın eli derler ya işte mesele bu sanırım
slm kısslar ay ben yeni girebildim bugün...ya tatlım hamiş e misafirliğe gidilmeski çok ayıp
Ayy misafir ağırlamakta zor ya şu halimizle dimi? Zaten bulantıdan kafayı yedik :bbo:
Ben şu ara kimseyi kabul etmiyorum, pek kimseye de gitmemeye çalışıyorum.
Zaten halim yok. Ayrıca ne zaman çıkaracağımda hiç belli olmuyor...
Ben şu ara kimseyi kabul etmiyorum, pek kimseye de gitmemeye çalışıyorum.
Zaten halim yok. Ayrıca ne zaman çıkaracağımda hiç belli olmuyor...
slm kısslar ay ben yeni girebildim bugün...ya tatlım hamiş e misafirliğe gidilmeski çok ayıp
İnsanlar ayıp mayıp bilmiyor ki ?Hele hele bizim başımızda var bir tane. Beni resmen deli ediyorlar. Hamileliğimden önce okey oynamıştık kahvaltısına biz yenildik. Abartmıyorum
6 kez aramışlardır bu haftasonu gelelim diye, biz yalan söylemekten bıktık onlar daha anlayamadı yada yüzsüzlüklerinden bilemiyorum artık. Ve hamileliğimin çok zor geçtiğini de biliyorlar, zaten hamile olmama rağmen yanımda sigara içmişti misafir diye birşey diyememiştim 1 ay önce falan. Ama karar verdim eşime yarın msj attırıcam. Dilek şu aralar çok zor zamanlar geçiriyor , şu zor zamanları atlatınca biz sizi çağıralım kahvaltıya yazdırcam. Çünkü deli oldum artık onlara.
İnsanlar ayıp mayıp bilmiyor ki ?Hele hele bizim başımızda var bir tane. Beni resmen deli ediyorlar. Hamileliğimden önce okey oynamıştık kahvaltısına biz yenildik. Abartmıyorum
6 kez aramışlardır bu haftasonu gelelim diye, biz yalan söylemekten bıktık onlar daha anlayamadı yada yüzsüzlüklerinden bilemiyorum artık. Ve hamileliğimin çok zor geçtiğini de biliyorlar, zaten hamile olmama rağmen yanımda sigara içmişti misafir diye birşey diyememiştim 1 ay önce falan. Ama karar verdim eşime yarın msj attırıcam. Dilek şu aralar çok zor zamanlar geçiriyor , şu zor zamanları atlatınca biz sizi çağıralım kahvaltıya yazdırcam. Çünkü deli oldum artık onlara.
AYIP YA ev hali çalışıyoruz bide hamileleik zaten hemen uykum geliyor nasıl hizmet etçem onlara ya. hazır bişiyler alırım o problem değil ama halim yok ki çok kızdım ama napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?