slm kısslar ay ben yeni girebildim bugün...ya tatlım hamiş e misafirliğe gidilmeski çok ayıp
AYIP YA ev hali çalışıyoruz bide hamileleik zaten hemen uykum geliyor nasıl hizmet etçem onlara ya. hazır bişiyler alırım o problem değil ama halim yok ki çok kızdım ama napalım
Evet canım. Benimde kimseyi göresim yok valla. Zaten çalışıyoruz yorgunluktan eve nasıl gittiğimi bilmiyorum ben :1closedeyes:
6 kere söylemişler bıkmamışlar mı oda biraz yüzsüzlük yani mesajı bir an önce çekin bence
aynen bende nasıl uykum var ağlayasım geliyor misafirleri düşündülçe hepside orta yaşlı 2 tanesi yaşlı teyze eşimin uzaktan akrabaları bebek için hayırlı olsuna geliceklermiş çokta otururlar
aynen bende nasıl uykum var ağlayasım geliyor misafirleri düşündülçe hepside orta yaşlı 2 tanesi yaşlı teyze eşimin uzaktan akrabaları bebek için hayırlı olsuna geliceklermiş çokta otururlar
İnsanlar ayıp mayıp bilmiyor ki ?Hele hele bizim başımızda var bir tane. Beni resmen deli ediyorlar. Hamileliğimden önce okey oynamıştık kahvaltısına biz yenildik. Abartmıyorum
6 kez aramışlardır bu haftasonu gelelim diye, biz yalan söylemekten bıktık onlar daha anlayamadı yada yüzsüzlüklerinden bilemiyorum artık. Ve hamileliğimin çok zor geçtiğini de biliyorlar, zaten hamile olmama rağmen yanımda sigara içmişti misafir diye birşey diyememiştim 1 ay önce falan. Ama karar verdim eşime yarın msj attırıcam. Dilek şu aralar çok zor zamanlar geçiriyor , şu zor zamanları atlatınca biz sizi çağıralım kahvaltıya yazdırcam. Çünkü deli oldum artık onlara.
valla ben lojmanda oturuorum 8 daıreyız.en buyugunun cocuğu 2.5 yasında.dıgerlerı desen yenı yuruola falan.hıç yerınde durmuolar.kadınlar da cok rahat saolsunlar.sende nefes alıoruz deyıp deyıp solugu bende alıolar.cocuklar ellerınde ıkramlarla her yerde.onlar gıdınce zar zor tekrrar temızlık yapıorum.kendı evımın gunluk işini yapmaya bile halim yok ama bişey denmio tabi.yarın onur gun allah ızın verırse bizim de olacak yavrularımız ama hıcbırımızın boyle rahat daranacagını sanmıorum.velhasıl sen istemesende (ki ben hiç gıtmıorum bulantılarımdan oturu) gelıolardelikafadulden
fussilet sanslıymıssın cnm.ablana da su işimi yap desen zaten seve seve yapar.allah hepimizi kayırsın
misafir olayı bendede sıkıntı yaratıyor, temizlik derdi var,ay hayırlıyorum hamileliğimin 6.haftasıydı, yakın arkadaşlarımız gelmişti yatılı, gece 3 te yattık ama hayatımın en zor gecesi idi abartmıyorum.Allah tarafından bir güç verildi de nasıl dayandım hala şaşırıyorum.normalde onbirden önce sızarım sakince koltukta,eşim bir tane ama gelen misafir sigara yakarsa hemen öbür odaya alıyor çok titiz, ayıp falan demez,
Canım altı haftasonu için 6 kere yalan söylenmesine rağmen insan nasıl anlamaz yaaa benim aklım hiç almıyor. Yarın attırıcam mesajı. Eminim 3-5 hafta sonra yine ararlar ve nasıl iyi olmadı mı Dilek daha çağırmadınız ya bizi derler. Hiiiiiiiç şüphem yok.
Yaaa bebek doğmuşmu ki bunlar hayırlı olsuna geliyor. Bu nasıl mantıktır yaaa.
Zaten bayanların hiç işi gücü yok sadece misafirliğe gidip , onu bunu çekiştirsinler.
Keşke geri çevirseydin çok rahatsızım diye. Birde bugün cuma gecesi yaaa, tüm haftanın
yorgunluğu bu gece biniyor insanın omzuna....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?