2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kısslar ay ben yeni girebildim bugün...ya tatlım hamiş e misafirliğe gidilmeski çok ayıp

valla ben lojmanda oturuorum 8 daıreyız.en buyugunun cocuğu 2.5 yasında.dıgerlerı desen yenı yuruola falan.hıç yerınde durmuolar.kadınlar da cok rahat saolsunlar.sende nefes alıoruz deyıp deyıp solugu bende alıolar.cocuklar ellerınde ıkramlarla her yerde.onlar gıdınce zar zor tekrrar temızlık yapıorum.kendı evımın gunluk işini yapmaya bile halim yok ama bişey denmio tabi.yarın onur gun allah ızın verırse bizim de olacak yavrularımız ama hıcbırımızın boyle rahat daranacagını sanmıorum.velhasıl sen istemesende (ki ben hiç gıtmıorum bulantılarımdan oturu) gelıolardelikafadulden

AYIP YA ev hali çalışıyoruz bide hamileleik zaten hemen uykum geliyor nasıl hizmet etçem onlara ya. hazır bişiyler alırım o problem değil ama halim yok ki çok kızdım ama napalım

Dediğin gibi canım hadi hazır birşeyler alır yaparsın ama tek onunlada olmuyor ki..
Evin temiz olması lazım. Sadece haftasonları temizlik yapardık eşimle. Artık detaylı bir temizlikte yapamıyoruz. Evin durumu kötü. İnsanlarda hiç anlayış yok...

Evet canım. Benimde kimseyi göresim yok valla. Zaten çalışıyoruz yorgunluktan eve nasıl gittiğimi bilmiyorum ben :1closedeyes:

aynen bende nasıl uykum var ağlayasım geliyor misafirleri düşündülçe hepside orta yaşlı 2 tanesi yaşlı teyze eşimin uzaktan akrabaları bebek için hayırlı olsuna geliceklermiş çokta otururlar

6 kere söylemişler bıkmamışlar mı oda biraz yüzsüzlük yani mesajı bir an önce çekin bence

Canım altı haftasonu için 6 kere yalan söylenmesine rağmen insan nasıl anlamaz yaaa benim aklım hiç almıyor. Yarın attırıcam mesajı. Eminim 3-5 hafta sonra yine ararlar ve nasıl iyi olmadı mı Dilek daha çağırmadınız ya bizi derler. Hiiiiiiiç şüphem yok.

aynen bende nasıl uykum var ağlayasım geliyor misafirleri düşündülçe hepside orta yaşlı 2 tanesi yaşlı teyze eşimin uzaktan akrabaları bebek için hayırlı olsuna geliceklermiş çokta otururlar

Alla alla sen daha yeni hamilesin. Benim bildiğim çocuk doğunca gelinir ama adetler değişik olabilir tabi. Canım sen stres yapma bence düşümede çok fazla. Eşin zaten yardım eder sana. Ordan oraya deli gibi koşturma hizmet etcem diye.

Yaaa bebek doğmuşmu ki bunlar hayırlı olsuna geliyor. Bu nasıl mantıktır yaaa.
Zaten bayanların hiç işi gücü yok sadece misafirliğe gidip , onu bunu çekiştirsinler.
Keşke geri çevirseydin çok rahatsızım diye. Birde bugün cuma gecesi yaaa, tüm haftanın
yorgunluğu bu gece biniyor insanın omzuna....

ay tatlım bence ömrün boyunca çağırma böyle saygısızları....bi de sigara içti yanında bak daha da gıcık kaptım onlara....

aaa çivisi çıkmış kıss bunların...en şanslı ben ozmn.bana bi ablamlar geliyoo oda ben çağırınca izinsiz hayatta gelmezler sağolsunlar

fussilet sanslıymıssın cnm.ablana da su işimi yap desen zaten seve seve yapar.allah hepimizi kayırsın

misafir olayı bendede sıkıntı yaratıyor, temizlik derdi var,ay hayırlıyorum hamileliğimin 6.haftasıydı, yakın arkadaşlarımız gelmişti yatılı, gece 3 te yattık ama hayatımın en zor gecesi idi abartmıyorum.Allah tarafından bir güç verildi de nasıl dayandım hala şaşırıyorum.normalde onbirden önce sızarım sakince koltukta,eşim bir tane ama gelen misafir sigara yakarsa hemen öbür odaya alıyor çok titiz, ayıp falan demez,

eşin haklı cnm en doğal hakkın yani adı üstünde senin evin...ama insanlarımız çok saygısız olmuşşş

maalesef dünya tuhaf insanlarla dolu neyse ki bu şekilde gereksiz akrabalarım yok bide akraba ara sor derler böyle düşüncesiz akrabayı kim ne yapsın valla yazdıklarınız okuduktan sonra gıcık kaptım bahsettiğiniz insanlara klava: bu aymazlık, düşüncesizlik...milletin işi gücü yok kime gitsem diye düşünüyor heralde bu akşam değil misafir kendi kahrımı çekecek gücüm yok

benim de işyerinde 1-2 kaprisli var çıldırtıyolar beni konuşmuyom bende onlarla aaa hep idare ettim hamile benm kapris yapıolar bıktım yaaa.yaa gün sayıyom dolsa bebişimi kucağıma alsamda kurtulsam şu insanlardan diye bakıom dua edin bana arkadaşlar lütfen

insanları anlamak güç

evet ya offf

inşallah canım ben çıkıyorum görüşürüz kızıar bebişlere ve kenidinize iyi bakın nevestabircan kendini sakın yorma boşver

Merhaba hanımlar bakmayalı konular yığılmış ,,,, benim evde yok internet ofiste de ara ara bakıyorum .. Yani pazartesiye yetişemem hızınıza son konudan takip edeim bari ... Temizlik konusu beni mahvediyor ben yerinde duramayan karınca gibiydim şimdi kaplumbağa hızıyla bişey yapmaıyorum bir de uykum oluyor sürekli ... Allah tan eşimin pek misafir sevmemesi bu dönemde işime yarayacak :) Ayrıca ısrarcı tiplere uyuz olurum bir kişiye 3 ten fazla gelme dersen karşında ki anlamalı bence , kızlar sıkmayın canınızı net olun rahatsız olduğunuzu belirtin .... Herkese iyi akşamlar sağlıcakla kalın :)

daha şimdi ugurladım misafirimii nekadar yakın olsada dunya ınıp kalkıyorr.... ya bu hamilelikk insanıı tembeleştiriyoo galiba.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…