2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tamam tatlım sanada iyi akşamlar

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben idare ederim.sabah gene bulantı ve kusmam oldu bunun dışında ara ara kasık agrılarım oluyor ... bu arada dün miniğimin kalp atışlarını duyduk :) nasıl güzel bi duygu içinde bi canlının oldugunu bilmek :) rabbim yavrularımız sana emanet....sen onları koru....

gözün aydın canım duymuşsun,bende biraz önce geldım doktordan şükür ben duydum kalp atışını ya bunlar pıt pıt falan atmıyo kalplerı resmen gümlüyo nekedar hızlı atıyolar öle ya duyunca çok heyecanlandım.çok güzel bı duyguymuş.

konuları tam anlayamadım ama galıba ıstenmeyen mısafırler gelıyo kızlar onlar arsızsa sız onlardan arsız olun her seferınde bı bahane olun ınsan bu durumlarda kendıne zor bakıyo bıde mısafır falan cekmeyın valla ınsanlar yemeyı ıçmeyı çok sevıyolar gezsın tozsunlar karşıdakı hiç düşünmuyolar şimdıden hayırlı olsunmu olurmuş yaaa bunlar gezcek yer arıyolar

eee kızlar nasılsınız görüşmeyeli :) ben de doğum günü partisinden geldim buzdolabım bozulmuş işin yoksa servisle uğraş şimdi eee ne var ne yok istenmeyen misafirler bende hiç yok kimse gelmio ne tuhaf ben de nie gelmiolar diye skıntı duyuyorum

iyiakşamlar güzel annişler nasılsınız keyifler nasıl bakalım misafir konusunda hiç yarama basmayım bu konuda bende çok dertliyim çok saolsunlar sevenimiz çok sürekli akrabalar görmeye geliyo ama anlayış yok insanlarda malesef sevmek yetmiyo hiç düşünen yok valla onlara hizmet yapalım derken kendimizi nasıl yoruyoruz özellikle ben yemek yap çay yap o bu derken pertim çıkıyo valla

sivaslı gülüncani gozunuz aydın.ne gusel atıo dımı meleklerınızın kalbi dum tek tek.allaha emanet olsunlar cumlemızınkı

valla banada arkadaslarım gelmek istiyorlar ama hep ben sallayıp duruyorum...çünkü acayip tembelim.akşam işten gelince yemegi zor yapıyorum.sonra sızıp kalıyorum

aynen bende öle okadar titiz bi insanımdır gece 11de eve gelip temizlik yapardım ama şimdi hiç bişey yapamıyorum

cinsiyet testlerde belli oluo yanlış bilmiosam canım işinin ehli bi doktor şimdi bile anlar benimki işinin ehli bi doktor duruşundan kemik sayımından anlıolar kızınki erekten bi eksik oluomuş kemikte
bakalım 15 gün sonra inşallah öğrenirim gerçi erkek galiba harketlerinden yani :)
senin adına çok sevindim canım allah tamamına erdirsin :) önce kese sonra kalp atışı sonra hareketleri sıra artık hareketlerine geldi inşallah onuda bir an önce görürsün :)delikafadulden

temizlikmi e hanımıyım ama hanım demeye bin şait canım hiç iş yapmak istemio :) yatıorum öle karpuz büyütüorum :)

ya kızlar bugun doktora gıttıgımde sordum ikılı testı falan ya ıkılıye gerek yok dedi üçlüye bile gerek yok dedi direk 4 lü testı yapcakmış bana 2li 3lüde hata payı çok oluyomuş aaa manyak kadın:jeyyar: 5 aylıkken yapılan testı ben napıyım ya bi sorun varsa delimidir nedır bıdaha gitmem bu kadına tansıyon falan hiç ölçmüyo zaten yok başka dr bulmam lazım bugun sağlık ocagından geldıler kızlar not falan aldılar işte tansıyon gebelıkte cok önemlıymış dıkkat et herzzamamn arada ölçtür eczanede falan deidiler

slam kızlar nasılsınız bugün ben bugün tam 7+4 günlük oldum mide bulantılarım devam ediyor ama çok aşırı değil ama göğüslerim çok şişti patlicak gibi sanki vede çok ağrıyor sizdede öyle oluyormu

merhaba pushing canım sen hangi doktora gidi yorsu vede kaç haftalık oldun benim doktorum hamile değiştireceğimde bir fikir olsun yani

benden 2gün öndesin canım gögüsler benımde şişti zaten bı gögüsler şişti başka belrıtıde yok bulantı falan bende ama böle daha güzel bence önceden hap kadardı şimdı ele gelıyo en azından

BENCEDE DEĞİŞTİR benim doktorum çok önemli bi test dedi yaşlı dr yapmıolarmış gerek yok die bence yaptır canım

evet canım normal göğüslerimin iki katı haldeler ve çok hassaslar bunlar normal şeyler takma kafana ben iyiym idare edyruk

merhaba pushing canım sen hangi doktora gidi yorsu vede kaç haftalık oldun benim doktorum hamile değiştireceğimde bir fikir olsun yani

ben medicana çamlıçaya gidiorum zehra koçer die bi doktor on senedir o hastanedeymiş çok ta ilgili cebini verdi gece gündüz ara bişi olursa die düşün yani sen nerde oturuosun

canım ben bahçelievkerde oturuyorum jfk da özlem hanıma gidiyordum kendisi 5 buçuk aylık hamile değiştirmeyi düşünüyorum

arkadaşlar merhaba
size anlatmak istediğim bişey var
çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm
bugün SAT a göre 8 haftalık ama döllenmeye göre hamileliğimin 6. haftasındaydım
az önce doktordan geldik ve bebeğimin oluşmadığını öğrendik yani kese boş.....
hem karından hem vajinal baktı ama sonuç aynı kese tamamen boş...
çok üzgünüm eşimde bende çok üzüldük...
Rabbim sizi meleklerinizi korusun inşallah ben uzun bi süre girmeyi düşünmüyorum artık
Allah ıma çok inanıyorum ve dua ediyorum inşallah bana tekrar bu duyguyu tattırır...
hepinize sevgiler..

ya kızlar aklıma bişey takıldı benim gittiğim doktor çok iyi yılların dr fakat ziyaretçi defterine baktığımda herkez sezeryan yaptım diyo acaba bu adam normal doğum yapmıyomu ya bi dahaki gittiğimde sorsam ayıp olumu acaba normal doğum yapıyomusunıuz diye ama gülebilir bu sorumada saçma olur kafama takıldı benimde

kızlar hamile kalmadan rüya gören varmı aranızada ben hamile olduğumu öğrenmeden bikaçgün önce rüyamda salatalık gördüm manasına baktım hamilelikmiş sizlerde öyle birşey oldumu

canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın böyle birşey inş en yakın zamanda tekrar hamiş kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…