arkadaşlar merhaba
size anlatmak istediğim bişey var
çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm
bugün SAT a göre 8 haftalık ama döllenmeye göre hamileliğimin 6. haftasındaydım
az önce doktordan geldik ve bebeğimin oluşmadığını öğrendik yani kese boş.....
hem karından hem vajinal baktı ama sonuç aynı kese tamamen boş...
çok üzgünüm eşimde bende çok üzüldük...
Rabbim sizi meleklerinizi korusun inşallah ben uzun bi süre girmeyi düşünmüyorum artık
Allah ıma çok inanıyorum ve dua ediyorum inşallah bana tekrar bu duyguyu tattırır...
hepinize sevgiler..
canım bahçelieverde hayrunnisa hastanesi varmı yada yakınların da dün eltimle konuştuk oarada bi doktor varmış abdestini alıp öle doğuma öle girmi ve çook iyiymiş bi araştırıyım sanacanım ben bahçelievkerde oturuyorum jfk da özlem hanıma gidiyordum kendisi 5 buçuk aylık hamile değiştirmeyi düşünüyorum
canım gerçekten çok üzüldüm allah hakkında hayırlı olanı versin canım ya üzülme inşallah n kısa zmanda tekrar armıza dönersin güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol senağlamaarkadaşlar merhaba
Rabbim sizi meleklerinizi korusun inşallah ben uzun bi süre girmeyi düşünmüyorum artık
Allah ıma çok inanıyorum ve dua ediyorum inşallah bana tekrar bu duyguyu tattırır...
hepinize sevgiler..
bence sor bide sırf para için herkezi sezeryen yapıosa aman aman allah korusun doktor çok anemli valla canım :)ya kızlar aklıma bişey takıldı benim gittiğim doktor çok iyi yılların dr fakat ziyaretçi defterine baktığımda herkez sezeryan yaptım diyo acaba bu adam normal doğum yapmıyomu ya bi dahaki gittiğimde sorsam ayıp olumu acaba normal doğum yapıyomusunıuz diye ama gülebilir bu sorumada saçma olur kafama takıldı benimde
ben görmedim şimdi rüyanızda ne görüosunuz mesela ben kalın altın zincir gördüm kolye kız çoçukmuş mesela rüyanizda bıçak görürseniz erkek makas görörsenin kız mışkızlar hamile kalmadan rüya gören varmı aranızada ben hamile olduğumu öğrenmeden bikaçgün önce rüyamda salatalık gördüm manasına baktım hamilelikmiş sizlerde öyle birşey oldumu
canım bahçelieverde hayrunnisa hastanesi varmı yada yakınların da dün eltimle konuştuk oarada bi doktor varmış abdestini alıp öle doğuma öle girmi ve çook iyiymiş bi araştırıyım sana
canım gerçekten çok üzüldüm allah hakkında hayırlı olanı versin canım ya üzülme inşallah n kısa zmanda tekrar armıza dönersin güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol senağlama
bişi değil canım herzamn sölediğim gibi doktor çok önemli sonuça bıçak altına yatıoruz depğilmi kendimizi kime emanet edicez dikkatli seçelim :)sağol canım hayrunnisa hastanesi buralarda volması lazım bahçelievlerde medical park hastanesi var bide oraya gidim diyorum ilgilendiğin için teşekkür ederim canım
bence sor bide sırf para için herkezi sezeryen yapıosa aman aman allah korusun doktor çok anemli valla canım :)
ben görmedim şimdi rüyanızda ne görüosunuz mesela ben kalın altın zincir gördüm kolye kız çoçukmuş mesela rüyanizda bıçak görürseniz erkek makas görörsenin kız mış[/QUO
ayıp olmaz dimi nasıl sorcamki daha çok erken utanırım ama bide şu var eğer öle bişeyde varsa erken zamanda doktoru değiştirmem iyi olur
bence sor bide sırf para için herkezi sezeryen yapıosa aman aman allah korusun doktor çok anemli valla canım :)
ben görmedim şimdi rüyanızda ne görüosunuz mesela ben kalın altın zincir gördüm kolye kız çoçukmuş mesela rüyanizda bıçak görürseniz erkek makas görörsenin kız mış
arkadaşlar merhaba
hepinize sevgiler..
arkadaslar günde 2 kez ultrasona girmenin sakıncası varmı bileniniz varmı??
ya nerden bakarsan bak erkek bu çoçuk :) kız olursa çok şaşırırım yani :)canım ben geçen gün rüyamda doğuma giriyordum ve üstümdeki tüm altınları çıkarıyordum küpe bilezik yüzük herbirşeyi çıkarıyordum ama altın zinciri ben erkek çocuk diye biliyorum hayırlısı ama
sanmıorum sık olmadıkça hergün ani olmadıkça bi probelm olmaz :)arkadaslar günde 2 kez ultrasona girmenin sakıncası varmı bileniniz varmı??
ne ayıbı canım hasta olarak senin hakkın sorucaksın tabi a.sbence sor bide sırf para için herkezi sezeryen yapıosa aman aman allah korusun doktor çok anemli valla canım :)
ben görmedim şimdi rüyanızda ne görüosunuz mesela ben kalın altın zincir gördüm kolye kız çoçukmuş mesela rüyanizda bıçak görürseniz erkek makas görörsenin kız mış[/QUO
ayıp olmaz dimi nasıl sorcamki daha çok erken utanırım ama bide şu var eğer öle bişeyde varsa erken zamanda doktoru değiştirmem iyi olur
arkadaşlar merhaba
hepinize sevgiler..
arkadaslar günde 2 kez ultrasona girmenin sakıncası varmı bileniniz varmı??
canım bikereye mahsus olmak üzere bişey olacağını sanmıyorum ama yinede mecbur kalmadıkça çok sık girmemek lazım
ya nerden bakarsan bak erkek bu çoçuk :) kız olursa çok şaşırırım yani :)
canım ya benım doktor ozele gtmeme ragmen cok da ilgili diilklava:.basortulu bı bayan rahat edrım dıe ona gıdıorum.ama oyle ıkılı test için gttıgımde sorucam bakalım ama cınsıyet tahmınınde bulunacagını hıç sanmıorum.içi gecmıs sankı kadının.sorarsam bısey soyluo.solermı kııı???:sm_confused:
doktorumdan hiçmemnun değilim eşiminde sadece cumartesi izin alma durumu söz konusu gittiğim doktora özel gidiyordum memnunolmadığım için yenisine gitmekistiyorum bunun içinde 2 hastaneden yarın için randevu aldım şimdi dersem sizdne öncede bir dr den geliyorum vs die ayıp olur ne yapçağmı bilemedim ama mecburum bir secim yapmak için
arkadaşlar merhaba
hepinize sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?