2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar. bu topiğe yeni geldim. benim bebebişimde 5 haftalık. sizinkiler nekadarlık

hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin :) benimki 10+3 haftalık bugun itibariyle :) sen ne zaman doktora gittin yada gidiceksin keseni ve kalp atışlarını görmek için sakın untma ilk 12 hafta sıkı takip gerekio :)
güzel haberlerini bekliorum

fotoşgül canım bugun doktora gidiceksin galiba hayırlısıyla git hayırlısıyla gel güzel haberlerini beklioruz :)

9 haftayı bitiren arkadaşlar doktorunuzla ikili test için görüştünüzmü biliosunuz 11 ila 14 haftalar arası yapılıo :)

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben geceleri çoooook acıkıyorum.midem kazınıyor resmen.açlıktan uyanıyorum sizlerdede öle oluyormu?

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben geceleri çoooook acıkıyorum.midem kazınıyor resmen.açlıktan uyanıyorum sizlerdede öle oluyormu?
yok canım bende tam tersi bi iştahsızlık var anlatamam zaten yemek yemeyi pek seven biri değildim :) şimdi hiç yemek istemiorum ama bildiğim kadarıyla geceleri acıkmalar gayet normalmiş görümcem anlatıodu o da geceleri kalkar yemek tatlı filan yermiş :)

mrb güzel anneler nasılsınız.ben izmirden dün döndüm.yolculuk iyi gecti sükür.cok seyler yazmışsınız hepsini okuyamadım.ben hala uyku halindeyim.pazartesi okullar acılıyo sabahcıyım nasıl kalkarım bilemiyorum.neyse kendinize iyi bakın hepiniz.

ya kızlar siz sanslısınız 10. haftalarda BEBEĞİNİZİ gördünüzx ben 6+5 de gördün sonra 12 haftalıkken gel dedi marta gün verdi gördüğümde herşeyi oluşmuş olcak görünce şok olcam galiba en son noktaydı bebişim

canım bende 6+0 iken bebişimi gördüm aynen nokta kadardı bişey anlamadık.. 3 hafta sonra gel demişti bizede haftaya gidicem kısmetse.. umarım bebişim büyümüş olur.. şok oluruzz ...

canım bende 6+0 iken bebişimi gördüm aynen nokta kadardı bişey anlamadık.. 3 hafta sonra gel demişti bizede haftaya gidicem kısmetse.. umarım bebişim büyümüş olur.. şok oluruzz ...

bizde enson 6 haftalıkken kalp atışlarını dinledik şimdi 10.haftanın onunda gidicez nasipse...ayyy günler geçmiyyoo

nasılsınız kızlar ikili testimi bana 5 marta gün verdi dr

flower yanlıs hesaplamadıysam 5 martta 12+1 oluosun.doktorun da daha iyi bilir ama ıkılı test ıcın en uygun zamanın 12.hafta oldugunu yanı11+..lı gunler oldugunu soylemıstı doktorum.cunku bebek buyudukce ense pılısı de dogal olarak fazla cıkıomus.hatırlatmak ıstedım canım.hayırlı sonuclar olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…