evet tatlım merkezdeyim ben...gelirsen grşelimkaydirigubbakcemile2[/QUOT
canım dogu hızmetındeyım ben suan.manısada dıılım yanı.keske olsamsen nerde yapmayı dusunuosun dogumunu?vatan hastanesını ıyı dıye duymustum ben ama hala arastırıyorum.dogumu aılemın yanında yapmayı planlıorum cunku allah kısmet ederse.o yuzden hastane arastırıorum.2 ay once arkadasım salıhlı can hastanesınde yaptı dogumunu gayet memnun ama hyırlısı.
beni de 12. hafta da çağırsaydı bari cinsiyetini öğrenirdik..
evet tatlım merkezdeyim ben...gelirsen grşelimkaydirigubbakcemile2[/QUOT
canım dogu hızmetındeyım ben suan.manısada dıılım yanı.keske olsamsen nerde yapmayı dusunuosun dogumunu?vatan hastanesını ıyı dıye duymustum ben ama hala arastırıyorum.dogumu aılemın yanında yapmayı planlıorum cunku allah kısmet ederse.o yuzden hastane arastırıorum.2 ay once arkadasım salıhlı can hastanesınde yaptı dogumunu gayet memnun ama hyırlısı.
yani bilemem ben doğum için en uygun yerin doğum hastanesi olduğunu düşünüyorum...özel hast.de teçhizat genelde daha az.siz bilirsiniz...
Ne bilim durmadan kontrole kaç gün var diye sayıyorum araştırıp okumaktan yakın da doktor olucam :))
tatlım biliyorum heyacanlıyız ama...olsun 4.ayda daha kesin olur cinsiyeti.sizde yanlış bişi öğrenmezsiniz sonra daha iyi olmazmı
fussilet bak ne kadar sevaba girmişsindir :)) fussilet süresi aklıma geldi anlamını okuyayım dedim allahı hatırlattın sakın değiştirma ismini..
deryadervrim, Toxoplazma testinde ıg G'nin yüksek değerde çıkması daha önceden toxoplazma geçirmiş olduğunuzu ve bu parazite karşı bağışıklığınızın bulunduğunu gösteriyor. Eğer böyle olmasaydı değer sıfır çıkardı. Bu iyi bir şey çünkü hamilelik döneminde alınabilecek toxoplazma paraziti bebekte problemler oluşturabiliyor.
Ama ilginç gerçektende bu doktorlar bu kadarcık bir açıklamayı bile yapmaya üşeniyorlar mı anlamıyorum.
flower yanlıs hesaplamadıysam 5 martta 12+1 oluosun.doktorun da daha iyi bilir ama ıkılı test ıcın en uygun zamanın 12.hafta oldugunu yanı11+..lı gunler oldugunu soylemıstı doktorum.cunku bebek buyudukce ense pılısı de dogal olarak fazla cıkıomus.hatırlatmak ıstedım canım.hayırlı sonuclar olsun ınsallah
kızlar ii akşamlar nasılsınız??? az önce dr dan geldik eşimle bebeişimizi gördük çok büyümüş :) herşey çok iyi dedi dr umuz.. ama gününden 1 gün büyük çıktı :) dr iri olucak heralde dedi :) elleri kolları gözleri herşeyini uzun uzun gösterdi.. eşim ağlıcaktı nerdeyse tabi bende:) allah ım herkeze bu duyguları yaşatsın... kucağımıza almakta nasip olur inşşş....
slm kızlar kaç kişi oldu hamiş kalan inşlh haftaya bende katılırım aranıza
Listemiz ilk sayfada canım. Yanlış hatırlamıyorsam 57 ya da 58 kişiyizSeve seve çoğaltabiliriz listeyi:lepi:
maşallah allah arttırsın nazarlardan saklasıncanım sende hamişmişsin kaç haftalık senn bebiş
merhaba kızlar bende dun gittim 8+4 tu ellerini ayaklarını gorduk ve hareket edıyodu cok guzeldı gercekten.tiroid tahlili yaptıran varmı bızden ıstedıler kan sayımı,karacıger enzımı fılan yaptırdık.tiroidler dusuk cıktı normalın altında.dr korkuttu bızı bebege etkısı varmıs hıc duydunuzmu.gelişimde gerılık erken dogum zeka gerılıgı yapıyomus tiroid eksıklıgı.kafam cok karıstı.bılen varsa benıde bılgılendırebılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?