2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam hamişler şubat tatilinide bitirip geldim annemin yanında bol bol dinlenerek sizler nasılsınız bakalım. bu arada ben uykudan başımı kaldıramıyorum sizlerde durum nasıl?

fussilet bak ne kadar sevaba girmişsindir :)) fussilet süresi aklıma geldi anlamını okuyayım dedim allahı hatırlattın sakın değiştirma ismini..

fussilet bak ne kadar sevaba girmişsindir :)) fussilet süresi aklıma geldi anlamını okuyayım dedim allahı hatırlattın sakın değiştirma ismini..

ALLAH razı olsun kardeş.çok mutlu oldum.oku oku kardeş bana da dua et...herkese ii akşamlar olsun inş.

Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için. Ben de kısa süre bir süre önce sağlıkçı yakınlarımdan öğrendim. Çok ilginç geçmişte hiç bir bir şey hatırlamıyorum... Tekrar teşekkür ederim. Sana da sağlıklı ve rahat bir hamilelik diliyorum...

Kızlar herkese merhaba bu arada nasıl gidiyor gebelik, sizin de beyniniz sürekli benimki gibi bebekle dolu mu? :))

Asos ve pushing; yanıtlarınız için sağ olun. Ben de naz konusunda pushing'e katılıyorum. NAzlayan yok ki nazlanalım. Aynen benim komşular ve hatta eşim de öyle. Eşim benim yerime aşeriyor zaten; habire canı bir şeyler istiyor. Ben yemek yaptığımda da çenesini tutamıyor; habire az yağ daha olsaydı, biraz daha pişseydi vs... sonra kızıyorum ben; o da alttan alıyor ertesi gün bir daha... fena alıştırmışım kocamı.. yahu o bana yapacağına hem ben yapıyorum hem de "yemekteyiz programının şu en son çıkan arıza yaşlı yarışmacısı" gibi eleştiri yapıyor...

doğru sölüyosun canım ama 6+0 da görüpde 10+0 da da bebeğini görmeye gidenler varya ben 6+5 de gördün bide 12+0 da görücem

kızlar ii akşamlar nasılsınız??? az önce dr dan geldik eşimle bebeişimizi gördük çok büyümüş :) herşey çok iyi dedi dr umuz.. ama gününden 1 gün büyük çıktı :) dr iri olucak heralde dedi :) elleri kolları gözleri herşeyini uzun uzun gösterdi.. eşim ağlıcaktı nerdeyse tabi bende:) allah ım herkeze bu duyguları yaşatsın... kucağımıza almakta nasip olur inşşş....

iii akşamlar canım ne güzel elleri kolları görmüşünüz ben dün kalp atımını duydugum zaman heyecanlandım sızın duyguları yaşamak daha güzeldir allah bize de yasatsın saglıkla hepimize kucagımıza almayı nasip etsin.valla senın kuzucuk tosun olcak desene annesi maşallah maşallah

merhaba kızlar bende dun gittim 8+4 tu ellerini ayaklarını gorduk ve hareket edıyodu cok guzeldı gercekten.tiroid tahlili yaptıran varmı bızden ıstedıler kan sayımı,karacıger enzımı fılan yaptırdık.tiroidler dusuk cıktı normalın altında.dr korkuttu bızı bebege etkısı varmıs hıc duydunuzmu.gelişimde gerılık erken dogum zeka gerılıgı yapıyomus tiroid eksıklıgı.kafam cok karıstı.bılen varsa benıde bılgılendırebılırmı

herkese iyi akşamlar...herkes iyidir umarım. uzun zamandır giremedim. geçmişide daha okuyamadım.

maşallah allah arttırsın nazarlardan saklasıncanım sende hamişmişsin kaç haftalık senn bebiş

10 hafta 5 günlük canım bizim kuzucuk. Allah hepimizin kuzucuğunu nazarlardan saklasın, isteyen herkese de tez zamanda, sağlıkla versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benden bı kaç test ıstemışlerdi onun içinde bende tıroıd testi var benım tsh 1.92 cıkmış doktor normal dedi sen akç çıkmış cokmu düşük canım ınan bi zararı olup olmadıgı konusunda ılk kez senden duydum hiç bir bılgım yok bu konuda ama benım halamın gelınındede tıroıd varmış hatta o yüzden sezeryan yapmak zorundayım falan dedi 8 aylık hamış oda.bılmıyorumcanım sen bı doktorla konuş yanlış bişey söylemeyelım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…