nasılsınız güzel anneler...
benım canım cok sıkılıyo
hamış göbişlerene bakıyorum ya bızdemı öle olcaz nasıl uyucaz kalkcaz korkmaya başladım
selam asos
eh işte idare etmeye çalışıyorum ben
tükrüğümü yutamıyorum artık, bi tuhaf oldum çıktım
Allah hayretsin
sen nasılsın?
merhaba hanımlar,
bende allah nasip ederse ağustos sonu eylül başı gibi anne olacağım
10 haftalık hamileyim v herşey çok yolunda gidiyor şükür
hiç cinsiyet tahmini yapan var mı ben çok heyecanlıyım
çok sabırsızlanıyorum hanımlar sizler ne durumdasınız nası gidiyor
canım geçmiş olsunnn bir an önce doktora gitmen iyi olur. ..düzelir inşallah canım...hoş geldin melikecim
canım burdaki arkadaşlarımızın çoğu 2 kişi hariç kız tahmin ediyor :))
listemiz bile var, senide eklerler en kısa zamanda
herşeyin yolunda olması en büyük mutluluk kaynağımız zaten
böyle devam etsin inşallah da hayırlısıyla sağlıklı doğuralım
asosum psikolojik değil be gülüm
ağzım zehir gibi, ağzımdaki o zehir tadını almamak için habire bişeyler atıştırıyorum ancak 2,3 dk sonra tekrar başlıyor
şuan midem ağzımda, kustum kusacam, midemde acayip yanıyor, cayıır cayıır
haftaya doktora gideyimde, inşallah düzelir yaa
aksi halde çok fenayım çok
rabbimin zoruna gitmesin bende kız bebek çok seviyorum ama benim belirtiler de erkekten yana
bakalım ne olacak diyorlarki ikili testte çıkıyormuş ben 25 şbatta gideceğim test yaptırmaya fakat az önce başka yerlerdende bilgi aldım bhcg 50 nin altında çıkınca erkek 50 nin üzerinde çıkarsa kız bebek oluyormuş diye bazı bilgiler var ama bir bayan arkadarş benimki 27 çıktı ve kızım oldu yazmş bende tam kendimi bu teste göre cinsiyeti öğrenirim diye bekliyordum hevesim kursağımda kaldı sizin bir bilginiz var mı
slm kızlar doktora gittim bugun 7 haftayı doldurmus dedii kalp atıslarınıda duydukk ama sevinemiyorum cunkuu yavasmıs haftaya tekrar gidcemm korkmaya basladım ben yaaa...........
slm kızlar doktora gittim bugun 7 haftayı doldurmus dedii kalp atıslarınıda duydukk ama sevinemiyorum cunkuu yavasmıs haftaya tekrar gidcemm korkmaya basladım ben yaaa...........
fatoşgülüm canım stres yapma kii bebeğin iyi olsun
kii iyiymiş bak, en azından kalbi atıyor, yaşıyor yaniii, sevinmen lazım
boş gebelik olmadığı için ben çok sevinmiştim
canım benım içini ferah tut bak canlanmış bebişin asıl önemli olan buydu.korkma annesi.ya zaten fasulye kadarlar bıde kalbı nasıl atıyo aklım almıyo valla.düzelir fatoşcum o sana bı kere tutundu rabbım verir sağlıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?