2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam asos
eh işte idare etmeye çalışıyorum ben
tükrüğümü yutamıyorum artık, bi tuhaf oldum çıktım
Allah hayretsin
sen nasılsın?

benım canım cok sıkılıyo
hamış göbişlerene bakıyorum ya bızdemı öle olcaz nasıl uyucaz kalkcaz korkmaya başladım

evet ama anlamıycaz bile sanırımm.. bebeğimiz canlandıkça mutlu olucaz şimdi.. haberimiz yok bebeşimiz nasıll.. canımm hiç sıkma canını rabbim kolaylığını verir...
selam asos
eh işte idare etmeye çalışıyorum ben
tükrüğümü yutamıyorum artık, bi tuhaf oldum çıktım
Allah hayretsin
sen nasılsın?

eslemcim tükrüğünden midenmi bulanıyor neden canım.. yinede yutmaya çalış biliyorsun çoğu şey bizim bilinç altımızda ve psikolojik...ben bu gün bolbol deniz kenarında gezdimm taşlara oturdumm gözlerimi kapattım harikaydıı.. ama eşim rahat vermediki kallkk üşürsünn.. hadi yürüyelimm... ama çok güzeldii.. ben iyi olmasamda kendimi zorluyorum...kaydirigubbakcemile

merhaba hanımlar,
bende allah nasip ederse ağustos sonu eylül başı gibi anne olacağım
10 haftalık hamileyim v herşey çok yolunda gidiyor şükür
hiç cinsiyet tahmini yapan var mı ben çok heyecanlıyım
çok sabırsızlanıyorum hanımlar sizler ne durumdasınız nası gidiyor

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
cogunluk burda kız diyo benım içimden erkek geçiyo herkeste erkek dıyo bana bütün ıhtimallerde erkek diyo bakalım hayırlısı kız olursa büyük sok olur ama benım ıcın

hoş geldin melikecim
canım burdaki arkadaşlarımızın çoğu 2 kişi hariç kız tahmin ediyor :))
listemiz bile var, senide eklerler en kısa zamanda
herşeyin yolunda olması en büyük mutluluk kaynağımız zaten
böyle devam etsin inşallah da hayırlısıyla sağlıklı doğuralım

asosum psikolojik değil be gülüm
ağzım zehir gibi, ağzımdaki o zehir tadını almamak için habire bişeyler atıştırıyorum ancak 2,3 dk sonra tekrar başlıyor
şuan midem ağzımda, kustum kusacam, midemde acayip yanıyor, cayıır cayıır
haftaya doktora gideyimde, inşallah düzelir yaa
aksi halde çok fenayım çok

rabbimin zoruna gitmesin bende kız bebek çok seviyorum ama benim belirtiler de erkekten yana
bakalım ne olacak diyorlarki ikili testte çıkıyormuş ben 25 şbatta gideceğim test yaptırmaya fakat az önce başka yerlerdende bilgi aldım bhcg 50 nin altında çıkınca erkek 50 nin üzerinde çıkarsa kız bebek oluyormuş diye bazı bilgiler var ama bir bayan arkadarş benimki 27 çıktı ve kızım oldu yazmş bende tam kendimi bu teste göre cinsiyeti öğrenirim diye bekliyordum hevesim kursağımda kaldı sizin bir bilginiz var mı

canım geçmiş olsunnn bir an önce doktora gitmen iyi olur. ..düzelir inşallah canım...

slm kızlar doktora gittim bugun 7 haftayı doldurmus dedii kalp atıslarınıda duydukk ama sevinemiyorum cunkuu yavasmıs haftaya tekrar gidcemm korkmaya basladım ben yaaa...........

sölediigi bende duymuştum demekkı yanlış cıkabılıyomuş birde sag yumurtalık erkek sol yumurtalık kız mış.testte erken cıkarsa erkek geç çıkarsa kız cıkmış

şubatın son haftası gitmem gerekiyordu ama
dayanamıyorum gitcem doktora
2 gündür ağrılarımda arttı, içim rahat olsun en azından
benim kociş yatıyo, bende kusmadan yatayım barii
yediklerim yanıma kar kalsın :):)))))))

hepinize Allah rahatlık versin, rüyamızda meleklerimizi görelim inşallah

slm kızlar doktora gittim bugun 7 haftayı doldurmus dedii kalp atıslarınıda duydukk ama sevinemiyorum cunkuu yavasmıs haftaya tekrar gidcemm korkmaya basladım ben yaaa...........

fatoşgülüm canım stres yapma kii bebeğin iyi olsun
kii iyiymiş bak, en azından kalbi atıyor, yaşıyor yaniii, sevinmen lazım
boş gebelik olmadığı için ben çok sevinmiştim

canım benım içini ferah tut bak canlanmış bebişin asıl önemli olan buydu.korkma annesi.ya zaten fasulye kadarlar bıde kalbı nasıl atıyo aklım almıyo valla.düzelir fatoşcum o sana bı kere tutundu rabbım verir sağlıgını

hangi test erken çkarsa erkek geç çıkarsa kız anlayamadım

fatoşgülüm canım stres yapma kii bebeğin iyi olsun
kii iyiymiş bak, en azından kalbi atıyor, yaşıyor yaniii, sevinmen lazım
boş gebelik olmadığı için ben çok sevinmiştim

ya seviniyorum tabi yasadıgını bilmek guzel ama aklıma ne senaryolar geliyo bi bilsenizz haftaya kadar napcam bilmiyorum...........:teselli:

amin işallah rabbimm bebeklerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip eder.......

kan testi idrar da olur zaten oda idrardakı beta hcg ye göre cıkıyo erkek oldugunda deger hızlı cıkarmış kız oldugunda yavaş o yüzden erken belli olurmuş erkek canım.

slm kızlar, nasılsınız, bende bugün doktordaydım 7haftayı doldurduk 7marta da gün verdi, herşey yolundaymış,inşallah hepimizin yolunda gider, içinizi ferah tutun.

FATOŞGÜL ,olumsuz düşüncelerle kafanı karıştırma, merak etme herşey yolundadır.

Rabbim hepimizin bebeğini korusunn arkadaşlar... ben mesela çok emek verdim 4 yıldır bebişimizi bekledik... ve çok şey yaşadımm çok üzüldümm.... geçen yıl 1 ay hastanede yattım tüberküloz olmuştumm.. anlatmaya kalksamm bitmez.senağlama.bebeğim benim en büyük umudum oldu raabimin en güzel armağanı ona çok iyi bakacağımmm.. onun için bulantılarımada ağrılarımada razıyımmm..senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…