2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayşecim geçmiş olsun canım üzüldüm senin için beklemek gerçekten çok zordur tahmın edebiliyorum ama rabbım seni ödüllendirmiş bak verdi bebeşini inş. sağlıkla kucagına almayısa nasip eder

evet canım neden sordun?

ya ben acıgım ama hamış kalmadan önce kılıyordum namazımı.benım bi ara tehlıkeydı bırakmıştım namazımı progestan kullanırken.şimdi başlamak ıstiyorumda tekrar sen şimdi devam ediyormusun nasıl zor oluyormu dıye sorcaktım canım

cümlemiz inşallah sağlıcakla alırızz..canım...:CüvCüv:

canımmm çok büyük geçmiş olsun ne dicemi blemiorum.. ama çok şükür ki seninde dediğin gibi allah ım sana çok güzel bi hediye vermiş çektiklerinin hediyesi... bebeğin... ona ve kendine çok iy bak canım... rabbm kucaklarımızada almayı nasip eder inş...:Saruboceq::Saruboceq:

amin inşallah canımm.. sende kendine dikkat et .. bebeklerimiz bizim için çok değerli bizi biraz üzselerde katlanacağız...

ıyı geceler eylul annelerı...
bugun bebsın kalp atısını duydum..fasulyem benım nasılda hızlı atıyordu kalbı pıt pıt cok heyecenlandık..esımle
sımsıkıda tutunup en guzel yere yerlesmıs..
hayırlısıyla sonuna kadarda hep boyle devam eder...
dr bıraz bu kıymetlı bebek sanırım dedı.. 2 yıl ugraslar sonunda asılama sonrası geldıgı ıcın..sureyı cok uzatmadan randevu tarıhı ayarladı..:asigim:

asoscum canım 4 yıl beklemek cok zor..ama ne guzel kı bebısın denı daha fazla bekletmeden gelmıs...mucıze gıbı annesıne sımsıkı tutunmus..
ınsallahda sonuna kadr haylılıs ve saglıklı bır sekılde devam eder..
58 kısı olan lıstemız dekı tum arkadslarımız en guzel eylul annelerı olacak..hayırlısıyla:Saruboceq:
ben 2 yıl ugrastım bılıyorum..hala ben ınanamıyorum..cunku son umıdım bıtmıstı tup bebge gececektık artık ama mucızem ben gelıyorum dedı ve geldı..

canım benim her yasantıda bir hikaye gizli.allah bebeğini sana bağışlasın inşallah.:Saruboceq:ne zorluklar atlatmışsın.:1no2:

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar... bu gün içim çok acıyor nedendir bilmemm..

canım ben sabahcıyım ne yapıcam bilmiyorum.cok zor olucak.gerci bir problem olmassa 3 hafta calışıp izmire gidicem.

Bizde üç buçuk sene bekledik. İkimizde de bir problem yoktu ama olmuyordu da. Çok zordu her ay aynı hayal kırıklığını yaşamak.
Aşılamayla oldu bizimkisi. İkincisi tuttu çok şükür. Ben o kadar ümitsizdim ki aşılamadan sadece tüp bebek raporu çıkartabilmek için yaptırıyordum. Testin sonucunu beklerken kalbim bile çarpmadı nasıl olsa olmayacak diye ama sonra test sonucunuz pozitif sözünü duyunca dilim tutuldu inanın konuşamadım.

Allah hepimize sağlıkla, mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza da almayı nasip etsin.

işte ne güzel rabbim bizleri sevindirdi.. mutlu ettii.. en güzel hediyelerimiz... benim hikayemde biraz sana benziyor.. anlıyorum seni... çok şükrediyorumm yaa.. canım kendine dikkat et...

merakımdan arastırdım birkaç sitede aynı yazılara denk geldim.canını sıkma canım tedavisi vamış gemiş olsun.
Uzmanı Doç. Dr. Ender Arıkan, bezin az çalışması durumunda ilk üç ayda sorunun giderilmesi gerektiğini söyledi.
Kadınlarda tiroid bezinin az çalışması, hamile kalamamanın dışında önemli sorunlara neden oluyor. Eğer kadın hamile kalmasına rağmen, tiroid bezinin az çalıştığını bilmiyorsa ve sorun ilk üç ayda giderilmemişse, bebekte zeka ve gelişme sorunları ortaya çıkıyor.

İlk üç ayda bebeğin tiroid bezleri gelişmediği için anne karnında büyümesini sağlayan ve annesinden alacağını tiroid hormonlarına ihtiyaç duyuyor. Buna rağmen bebeğe ihtiyacından daha az tiroid hormonu geçebiliyor. Anne tiroid bezinin az çalışmadığını bilmeyince de bebekte sorunlar ortaya çıkabiliyor. Bu nedenle, bebek yapmayı planlayan kadınlara mutlaka tiroid bezinin durumunu gösteren testler yapılmasını öneren Doç. Dr. Ender Arıkan, “Durumun önceden bilinmesi önlem alınmasını sağlar. Üç aydan sonra bunu öğrendiğimizde bebek için geç kalmış olabiliriz” dedi.

Canım o problem bende de vardı. Şimdi yemekten hemen sonra bol aromalı bir sakız atıyorum ağzıma.Limonlu falan olunca daha iyi geliyor. Ama aç karnına yapma midene zarar verirsin

kizlar merhaba. kismetse ben ekim annesi olucam. sizler ne zaman keseyi gordunuz? ayrica kalp atisini kac haftalikken duyariz

kizlar merhaba. kismetse ben ekim annesi olucam. sizler ne zaman keseyi gordunuz? ayrica kalp atisini kac haftalikken duyariz

Kese ultrasonun kalitesi ve geç ya da erken döllenme olup olmamasına bağlı olarak 5. hafta gibi görülebiliyor. 8e kadar yolu var, yani görmezsen çok stres yapma. Kalp atışları da 6 ya da 7den itibaren duyuluyor canım

buket hayırlı olsun cnm...keseyi 5 haftalıkken görüdk kalp atışınıda 6+5 te gördük canım.darısı sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…