fatoşgül bişey sorcam canım sen önceden namaz kılıyormuydun
Rabbim hepimizin bebeğini korusunn arkadaşlar... ben mesela çok emek verdim 4 yıldır bebişimizi bekledik... ve çok şey yaşadımm çok üzüldümm.... geçen yıl 1 ay hastanede yattım tüberküloz olmuştumm.. anlatmaya kalksamm bitmez.senağlama.bebeğim benim en büyük umudum oldu raabimin en güzel armağanı ona çok iyi bakacağımmm.. onun için bulantılarımada ağrılarımada razıyımmm..senağlamasenağlama
evet canım neden sordun?
ayşecim geçmiş olsun canım üzüldüm senin için beklemek gerçekten çok zordur tahmın edebiliyorum ama rabbım seni ödüllendirmiş bak verdi bebeşini inş. sağlıkla kucagına almayısa nasip eder
Rabbim hepimizin bebeğini korusunn arkadaşlar... ben mesela çok emek verdim 4 yıldır bebişimizi bekledik... ve çok şey yaşadımm çok üzüldümm.... geçen yıl 1 ay hastanede yattım tüberküloz olmuştumm.. anlatmaya kalksamm bitmez.senağlama.bebeğim benim en büyük umudum oldu raabimin en güzel armağanı ona çok iyi bakacağımmm.. onun için bulantılarımada ağrılarımada razıyımmm..senağlamasenağlama
canımmm çok büyük geçmiş olsun ne dicemi blemiorum.. ama çok şükür ki seninde dediğin gibi allah ım sana çok güzel bi hediye vermiş çektiklerinin hediyesi... bebeğin... ona ve kendine çok iy bak canım... rabbm kucaklarımızada almayı nasip eder inş...:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim her yasantıda bir hikaye gizli.allah bebeğini sana bağışlasın inşallah.:Saruboceq:ne zorluklar atlatmışsın.:1no2:Rabbim hepimizin bebeğini korusunn arkadaşlar... ben mesela çok emek verdim 4 yıldır bebişimizi bekledik... ve çok şey yaşadımm çok üzüldümm.... geçen yıl 1 ay hastanede yattım tüberküloz olmuştumm.. anlatmaya kalksamm bitmez.senağlama.bebeğim benim en büyük umudum oldu raabimin en güzel armağanı ona çok iyi bakacağımmm.. onun için bulantılarımada ağrılarımada razıyımmm..senağlamasenağlama
canım benim inşallah bundan sonra hersey gönlünce olur.güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar... bu gün içim çok acıyor nedendir bilmemm..
canım benim inşallah bundan sonra hersey gönlünce olur.
Bizde üç buçuk sene bekledik. İkimizde de bir problem yoktu ama olmuyordu da. Çok zordu her ay aynı hayal kırıklığını yaşamak.
Aşılamayla oldu bizimkisi. İkincisi tuttu çok şükür. Ben o kadar ümitsizdim ki aşılamadan sadece tüp bebek raporu çıkartabilmek için yaptırıyordum. Testin sonucunu beklerken kalbim bile çarpmadı nasıl olsa olmayacak diye ama sonra test sonucunuz pozitif sözünü duyunca dilim tutuldu inanın konuşamadım.
Allah hepimize sağlıkla, mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza da almayı nasip etsin.
merakımdan arastırdım birkaç sitede aynı yazılara denk geldim.canını sıkma canım tedavisi vamış gemiş olsun.merhaba kızlar bende dun gittim 8+4 tu ellerini ayaklarını gorduk ve hareket edıyodu cok guzeldı gercekten.tiroid tahlili yaptıran varmı bızden ıstedıler kan sayımı,karacıger enzımı fılan yaptırdık.tiroidler dusuk cıktı normalın altında.dr korkuttu bızı bebege etkısı varmıs hıc duydunuzmu.gelişimde gerılık erken dogum zeka gerılıgı yapıyomus tiroid eksıklıgı.kafam cok karıstı.bılen varsa benıde bılgılendırebılırmı
hoş geldin melikecim
canım burdaki arkadaşlarımızın çoğu 2 kişi hariç kız tahmin ediyor :))
listemiz bile var, senide eklerler en kısa zamanda
herşeyin yolunda olması en büyük mutluluk kaynağımız zaten
böyle devam etsin inşallah da hayırlısıyla sağlıklı doğuralım
asosum psikolojik değil be gülüm
ağzım zehir gibi, ağzımdaki o zehir tadını almamak için habire bişeyler atıştırıyorum ancak 2,3 dk sonra tekrar başlıyor
şuan midem ağzımda, kustum kusacam, midemde acayip yanıyor, cayıır cayıır
haftaya doktora gideyimde, inşallah düzelir yaa
aksi halde çok fenayım çok
kizlar merhaba. kismetse ben ekim annesi olucam. sizler ne zaman keseyi gordunuz? ayrica kalp atisini kac haftalikken duyariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?