2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederim kizlar. benim sat 3 ocakti. yani hesaplayicilara gore 5 haftalik.haftaya ctesi doktoruma gidicem umarim goruruz

canım cok sagol ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım.anca yarına randevu verdıler yrn gıdcem.bı problem cıkmaz ınsallah dua edın bana

eda_naz ne iğnesi vurundun?
miden bulanıyor diyemi vurdular?

Evet canım aşırı kusmam olunca doktorum söyledi metpamid iğne yaptırdım 2 gün iyi geldi hiç kusmadım ama buğün yaptırmadım şimdiden başladı sanırım bu haftalar daha yoğun yaşanıyor bulantı sorunu

edacım geçmiş olsun...bende 2 saattir ütü yapııyorumm.. artık tansiyonum düştüü bitmek bilmiyor...

off kızlar offfffffffff o kadar halsizimki....hep bulantım oldu bu hafta sonu....bide hep acıkıyorum sürekli aç hissediyorum kendimi...açken dahada çok bulanıyor midem...napcam ben böle ya :bbo: kafamçokkarıştı geceleri midemin kazıntısına uyanıyorum...kalkıp bişeler yemeyede üşeniyorum.:CüvCüv:

cubuk kraker yemeyı dene. bu durumda hem aclıgını bastırır hemde mıdenı rahatlatır. tuzlu peynırde ıyı gelıyor.

canım benım aynı dert bendede var baş ucuna beyaz leblebı koy onu ye

valla başucumda kraker var gece kıtır kıtır yiyom....ama genede açlıgımı yatıştırmıyor...

ben krakerden bıktım ve hatta tiksindim
daha yiyemiyorum
7, ve 8, haftam benim kabusumdu
gerçi hala mide bulantılarım var ama
kusma pek yok, günde 1 defa anca
sabırsızlıkla 3, ayımı bitirmeyi bekliyorum valla
çünkü öyle ümit ediyorum ki 4, ayıma girerken mide bulantısı ve kusmam kesilecek
dualarım bu yönde, sizlerinde öyle olur inşallah

kızlar bende hep kabız oluyorumm.. çok kötü yaa kayısı yemeği hep unutuyorumm.. sizce bunlar ne zaman biter.....bulantı kabızlık, uyku hali, göğüs ağrısı,kopuk uykular, sinir bozukluğu, açlık, tad almama, tembellik, .. hiç bitmeyecek gibi....

ya kızlar bende sabah 6-7 damla leke gelmiş çok korktum hastanelerde kapalı gidemedimde sizce bir sorun olurmu ?

ya kızlar bende sabah 6-7 damla leke gelmiş çok korktum hastanelerde kapalı gidemedimde sizce bir sorun olurmu ?

meraba canım kaç haftalık hamilesin ben 9. haftanın içindeyim ve bendende 2 hafta önce 1 yada 2 damla kan gelmişti benim doktoruma sordum önemli değil dedi rahim ağzı kanlı oluyormuş ama dedi kan durmazsa ve fazla gelirse o zaman tehlikeli dedi şükürler olsun başka birşey olmadı inşallah seninde korkulacak birşey yoktur

Günaydın kızlar:CüvCüv:Eee okullar açıldı, artık erkenciyiz. Benim bugün 11. haftam doldudelikafaduldenBulantılarım 4-5 gündür neredeyse yok gibi. Diğer arkadaşlara sordum, onlar da bu haftalarda bir rahatlama yaşamışlar. Artık plasenta oluştuğundan hormon yükümüzün bir kısmını o karşılıyormuş ve hormonların verdiği rahatsızlıklar azalıyormuşhihoyyytKendimi birkaç gündür daha enerjik hissediyorum (MAŞALLAHHHH) Umarım bundan sonra böyle devam eder. Tatilde habire yatıyordum ama ikinci dönem zorlu geçecek benim için. Hadi bakalım, hayırlısı

mide kazıntısına kesinlikle ve kesinlikle SARI LEBLEBİ ÖNERİYORUM.tuzlu krakerlerin tuzu mideyi dahada rahatsız edebiliyor

günaydın tatlım bu biraz zor gelmiştir sana. bulantılarının azaldığına sevindim darısı başımıza

günaydın tatlım bu biraz zor gelmiştir sana. bulantılarının azaldığına sevindim darısı başımıza

Sana da günaydın canım. Erken kalkmak çok sorun değil de, kahvaltıdan sonra bir uyku bastırıyor ki, o okulda sorun olur işte. Hadi bugün dersim geç başlıyor, yarın zor olacak asıl :1no2:9lu hafta benim için çok bulantılı olmuştu. Umarım siz de bir an önce atlatırsınız

günaydın hepinize şanslı eylül anneleri :çok üzgünüm:ben o şansımı kaybettim çünkü ( geçen hafta yoktum aranızda...meleğimi kaybettim teyzeleri...senağlamaartık bir eylül anne adayı değilim...öncelikle hayırlısını istemiştik eşim ve ben hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden... pazartesi dr agittiğimizde meleğimin kalp atışını duyamadık kendi vardı ama o minicik kalbi atmıyordu...gebeliğimi sonlandırmamız gerektiğini anlattı dr um...ve perşembe günü uyutularak kürtaj oldum kızlar...allahıma şükür bedenen iyiyim ama ruhen kocaman bir çöküntünün altındayım...ama geçecek biliyorum ...zaman sadece zaman ...allahım tüm hamilelerin meleklerini korusun ve sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin...düşmanıma bile yaşatmasın allahım böyle bir acıyı...size abla ve kardeş tavsiyem ne olur strese girmeyin dünya yansa umurunuzda olmasın...ben yapamadım bunu siz yapın ne olur, annesinin kalbi alışkındı strese ama meleğim dayanamadı o minicik kalbiyle...sizden ricam beni listelerden çıkarırmısınız...kendinize çok ama çok iyi bakın güzel haberlerinizi alayım hep,bana destek olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...allaha emanet olun siz ve melekleriniz...senağlama

canım Allah sabır versin çok zor bir durum çok üzüldüm ne olur kendini çok yıpratma en kısa zamanda tekrar anne olacaksın hayırlısı buymuş sende Allaha emanet ol

slm kızlar bende 2006nın eylül annesiyima.s
benimki artık abii oldu sağ selamet kucağınıza alırsınız inş sizlerde:Saruboceq:
hiç birşeyi kafanıza takmayın strese girmeyin saddece kendinizi vede bebişinizi düşünün :CüvCüv:
hamişliğinde tadını çıkartınnn:CüvCüv:
hepinize rahat hamilelikler diliyorummmmmm:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…