Sana da günaydın canım. Erken kalkmak çok sorun değil de, kahvaltıdan sonra bir uyku bastırıyor ki, o okulda sorun olur işte. Hadi bugün dersim geç başlıyor, yarın zor olacak asıl :1no2:9lu hafta benim için çok bulantılı olmuştu. Umarım siz de bir an önce atlatırsınız
günaydın hepinize şanslı eylül anneleri :çok üzgünüm:ben o şansımı kaybettim çünkü( geçen hafta yoktum aranızda...meleğimi kaybettim teyzeleri...senağlamaartık bir eylül anne adayı değilim...öncelikle hayırlısını istemiştik eşim ve ben hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden... pazartesi dr agittiğimizde meleğimin kalp atışını duyamadık kendi vardı ama o minicik kalbi atmıyordu...gebeliğimi sonlandırmamız gerektiğini anlattı dr um...ve perşembe günü uyutularak kürtaj oldum kızlar...allahıma şükür bedenen iyiyim ama ruhen kocaman bir çöküntünün altındayım...ama geçecek biliyorum ...zaman sadece zaman ...allahım tüm hamilelerin meleklerini korusun ve sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin...düşmanıma bile yaşatmasın allahım böyle bir acıyı...size abla ve kardeş tavsiyem ne olur strese girmeyin dünya yansa umurunuzda olmasın...ben yapamadım bunu siz yapın ne olur, annesinin kalbi alışkındı strese ama meleğim dayanamadı o minicik kalbiyle...sizden ricam beni listelerden çıkarırmısınız...kendinize çok ama çok iyi bakın güzel haberlerinizi alayım hep,bana destek olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...allaha emanet olun siz ve melekleriniz...senağlama
slm kızlar bende 2006nın eylül annesiyima.s
benimki artık abii oldu sağ selamet kucağınıza alırsınız inş sizlerde:Saruboceq:
hiç birşeyi kafanıza takmayın strese girmeyin saddece kendinizi vede bebişinizi düşünün :CüvCüv:
hamişliğinde tadını çıkartınnn:CüvCüv:
hepinize rahat hamilelikler diliyorummmmmm:ecrin_bebek:
günaydın hepinize şanslı eylül anneleri :çok üzgünüm:ben o şansımı kaybettim çünkü( geçen hafta yoktum aranızda...meleğimi kaybettim teyzeleri...senağlamaartık bir eylül anne adayı değilim...öncelikle hayırlısını istemiştik eşim ve ben hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden... pazartesi dr agittiğimizde meleğimin kalp atışını duyamadık kendi vardı ama o minicik kalbi atmıyordu...gebeliğimi sonlandırmamız gerektiğini anlattı dr um...ve perşembe günü uyutularak kürtaj oldum kızlar...allahıma şükür bedenen iyiyim ama ruhen kocaman bir çöküntünün altındayım...ama geçecek biliyorum ...zaman sadece zaman ...allahım tüm hamilelerin meleklerini korusun ve sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin...düşmanıma bile yaşatmasın allahım böyle bir acıyı...size abla ve kardeş tavsiyem ne olur strese girmeyin dünya yansa umurunuzda olmasın...ben yapamadım bunu siz yapın ne olur, annesinin kalbi alışkındı strese ama meleğim dayanamadı o minicik kalbiyle...sizden ricam beni listelerden çıkarırmısınız...kendinize çok ama çok iyi bakın güzel haberlerinizi alayım hep,bana destek olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...allaha emanet olun siz ve melekleriniz...senağlama
Günaydın herkese
Nasılsınız bakalım kızlar
Bende hiç bulantı olmuyor bazen diyorum acaba bir sorun mu var diye. Sadece göğüslerim ağrıyor başka hiç bir belirti yok.Unutuyorum hamile olduğumu benim gibi olan var mı? haftaya randevum.Erken mi gitsem ki?Korkuyorum
güanydın canım keşke öğretmen olsaydım biraz geç aldım galiba bunu söylemek için :bbo:Bu arada herkese günaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Öğretmenlerimiz yeni döneme başladılar. Hayırlı uğurlu olsun.
bende haftasonu lahana gibi serildim iki saat yatıp yarım saat iş yaptım halsizim, buantım çok yok ama midemde bir rahatsızlık hissi oluyor yarın dokota gideceğim çok heyecanlıyım kalp atışını duycaz inşallah
hadi bakalım fıstık iyi haberlerini bekliyoruz.
bende bulantılardan ve bebeğimi merak ettiğimden bu gün gidicem bakalım. aslında doktor 23. de gel dedi ama
bende haftasonu lahana gibi serildim iki saat yatıp yarım saat iş yaptım halsizim, buantım çok yok ama midemde bir rahatsızlık hissi oluyor yarın dokota gideceğim çok heyecanlıyım kalp atışını duycaz inşallah
sağol canım naptın cuma akşamı geldi mi misafirler
Hayırlı haberlerle gel cnm. Midedeki rahatsızlık bendede var cnm. Bulantı geçiyor ama o kaldı sanki :bbo:
gelmezmi kaçırılar mı?
çok yorulmadın inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?