2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anladım. aynene benimde uyku basıyor ve midem ağzımda zor duruyorum

canım çok üzüldüm. gerçekten çok anlatamam nolur üzülme hayırlısı böyleymiş nasip değilmiş en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle

sağol inşallah bizde sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız

Canım inanmıyorum ya. :çok üzgünüm: gerçekten çok üzüldüm. Çok çok geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş. Herşey Allahtan. En yakın zamanda meleğin sana geri döner umarım tatlım :teselli:

Bu arada herkese günaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Öğretmenlerimiz yeni döneme başladılar. Hayırlı uğurlu olsun.

YASEMİN 66 tatlım çok üzüldüm Allah sana dayanma gücü versin inş.olsun daha sağlıklı bir bebeğin olur inş.en azından hamiş kalabiliyormuşsun bunu biliyorsun...üzülme tamammııı

slm hamişler nasılsınız pazar nasıl geçti.????ben hep yattım...aheste aheste temizlik yaptım.pek ii değildim yani halsizlik var bazende kalbim çarpıntı yapıor sanki...bu cumartesi dr gidicem hayırlı haberleri ni bi alsam bebişimin hepsini unutçam gelcek geççek vallahiii...a.s.a.s.

Yasemin-66 Allah sabır versin. Çok üzüldüm. Allah hayırlısını versin. İnş. en kısa zamnda sağlıklı hayırlı bir şekilde hamile kalırsın.

Günaydın herkese
Nasılsınız bakalım kızlar
Bende hiç bulantı olmuyor bazen diyorum acaba bir sorun mu var diye. Sadece göğüslerim ağrıyor başka hiç bir belirti yok.Unutuyorum hamile olduğumu benim gibi olan var mı? haftaya randevum.Erken mi gitsem ki?Korkuyorum

tatlım korkma stres yapma herkesin bünyesi farklı olduğu için olmuyormuş belirti

Bu arada herkese günaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Öğretmenlerimiz yeni döneme başladılar. Hayırlı uğurlu olsun.
güanydın canım keşke öğretmen olsaydım biraz geç aldım galiba bunu söylemek için :bbo:
keşke bende güsel bir tatilden çıkmış olsaydım uykum var halim yok midem kötü

bende haftasonu lahana gibi serildim iki saat yatıp yarım saat iş yaptım halsizim, buantım çok yok ama midemde bir rahatsızlık hissi oluyor yarın dokota gideceğim çok heyecanlıyım kalp atışını duycaz inşallah

hadi bakalım fıstık iyi haberlerini bekliyoruz.
bende bulantılardan ve bebeğimi merak ettiğimden bu gün gidicem bakalım. aslında doktor 23. de gel dedi ama

Hayırlı haberlerle gel cnm. Midedeki rahatsızlık bendede var cnm. Bulantı geçiyor ama o kaldı sanki :bbo:

Yaseminim geçmiş olsun canım. Allah sabır versin. Ama bak hiç ümidini kaybetme. Sen bir an önce eski sağlığına kavuşmak için elinden ne geliyorsa yap. Bebişin sen fazla bekletmeyecektir. Ben Eylül'de düşük yaptım, Aralık'ta tekrar hamile kaldım. Meleğim 3,5 ay bekletti beni sadece. Hiç ümitsiz olma olur mua.s.

Listemizden istemeye istemeye 2. arkadaşımızı da sildim kızlar. Nazar boncuğu sayısını da arttırdım. Uzun zamandır uğramayan ne çok arkadaşımız olduğunu da farkettim. Umarım onlardan iyi haberler alırız

Hayırlı haberlerle gel cnm. Midedeki rahatsızlık bendede var cnm. Bulantı geçiyor ama o kaldı sanki :bbo:

amin canım:Saruboceq: oda kötü bişiymiş tarif edemiyorum şişkinlik gibi kaynama gibi tuhaf bişiy annelerin hakkı bundan ödenmiyor demek annemi gerçekten çok severim hayatımdaki en önemli kişi annem her zamanda kıymetini bildiğini düşünürdüm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri daha da önemli oldu hakları ödenmez a.s.

çok yorulmadın inşallah canım benim

sorma tatlım ya kimse yardım etmedi. çok yoruldum ağrılarım başladı Allah'tan 22:30 gittilerde sonra yattım ama kahve yap çay ikramlar git gel koladır falan çok yoruldum. bide eşim gelene kadar temizliği ben yaptım bittim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…