amin canım:Saruboceq: oda kötü bişiymiş tarif edemiyorum şişkinlik gibi kaynama gibi tuhaf bişiy annelerin hakkı bundan ödenmiyor demek annemi gerçekten çok severim hayatımdaki en önemli kişi annem her zamanda kıymetini bildiğini düşünürdüm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri daha da önemli oldu hakları ödenmez a.s.
günaydın hepinize şanslı eylül anneleri :çok üzgünüm:ben o şansımı kaybettim çünkü( geçen hafta yoktum aranızda...meleğimi kaybettim teyzeleri...senağlamaartık bir eylül anne adayı değilim...öncelikle hayırlısını istemiştik eşim ve ben hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden... pazartesi dr agittiğimizde meleğimin kalp atışını duyamadık kendi vardı ama o minicik kalbi atmıyordu...gebeliğimi sonlandırmamız gerektiğini anlattı dr um...ve perşembe günü uyutularak kürtaj oldum kızlar...allahıma şükür bedenen iyiyim ama ruhen kocaman bir çöküntünün altındayım...ama geçecek biliyorum ...zaman sadece zaman ...allahım tüm hamilelerin meleklerini korusun ve sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin...düşmanıma bile yaşatmasın allahım böyle bir acıyı...size abla ve kardeş tavsiyem ne olur strese girmeyin dünya yansa umurunuzda olmasın...ben yapamadım bunu siz yapın ne olur, annesinin kalbi alışkındı strese ama meleğim dayanamadı o minicik kalbiyle...sizden ricam beni listelerden çıkarırmısınız...kendinize çok ama çok iyi bakın güzel haberlerinizi alayım hep,bana destek olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...allaha emanet olun siz ve melekleriniz...senağlama
sorma tatlım ya kimse yardım etmedi. çok yoruldum ağrılarım başladı Allah'tan 22:30 gittilerde sonra yattım ama kahve yap çay ikramlar git gel koladır falan çok yoruldum. bide eşim gelene kadar temizliği ben yaptım bittim yani
Evet aynı senin tarif ettiğin gibi tatsız birşey. Annelerimizin hakları ödenmez gerçekten. Bende onu daha iyi anlıyorum artık hamile kaldığımdan beri. Allah onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar naber görüşmeyeli ben pek iyi sayılmam cumartesi günü gene lekelenmem oldu çok korktum ama sonra durdu inşallah bebeğim iyidir çok endişelendim. içimde halen şüphe var işte böyle kızlar umarım siz iyisinizdir...
günaydın hepinize şanslı eylül anneleri :çok üzgünüm:ben o şansımı kaybettim çünkü( geçen hafta yoktum aranızda...meleğimi kaybettim teyzeleri...senağlamaartık bir eylül anne adayı değilim...öncelikle hayırlısını istemiştik eşim ve ben hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden... pazartesi dr agittiğimizde meleğimin kalp atışını duyamadık kendi vardı ama o minicik kalbi atmıyordu...gebeliğimi sonlandırmamız gerektiğini anlattı dr um...ve perşembe günü uyutularak kürtaj oldum kızlar...allahıma şükür bedenen iyiyim ama ruhen kocaman bir çöküntünün altındayım...ama geçecek biliyorum ...zaman sadece zaman ...allahım tüm hamilelerin meleklerini korusun ve sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin...düşmanıma bile yaşatmasın allahım böyle bir acıyı...size abla ve kardeş tavsiyem ne olur strese girmeyin dünya yansa umurunuzda olmasın...ben yapamadım bunu siz yapın ne olur, annesinin kalbi alışkındı strese ama meleğim dayanamadı o minicik kalbiyle...sizden ricam beni listelerden çıkarırmısınız...kendinize çok ama çok iyi bakın güzel haberlerinizi alayım hep,bana destek olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...allaha emanet olun siz ve melekleriniz...senağlama
selam kızlar naber görüşmeyeli ben pek iyi sayılmam cumartesi günü gene lekelenmem oldu çok korktum ama sonra durdu inşallah bebeğim iyidir çok endişelendim. içimde halen şüphe var işte böyle kızlar umarım siz iyisinizdir...
Selam canım. Geçmiş olsun. Kendini yorma dinlen canım
ah canım ya valla üzüldüm bari bir yardım edin bence bir süre kimseyi kabul etme seni davet edeceklerine sana geliyorlar
sağol canım ama işe gelmek zorundayım zaten 20 gün rapor kullanmıştım. bir senede tek hekim tarafından 40 gün rapor hakkımız var sonradan lazım olabilir diye şuan alamıyorum işte masa başındayım eve gidince hiç bişey yapmıyorum annem bizde şuan... inşallah bebeğim iyidir.
canım bol bol dinlenmeye çalış ama stres yapma yakın zamanda da bir doktora git istersen sen içini ferah tut.
sağol canım doktora daha yeni gittim sayılır kontrolüm haftaya çarşamba doktorum leken bir kez gelip durursa korkma dedi devam ederse hemen gel dedi. benimde devam etmiyo o yüzden gitmedim ama genede terettütlüyüm....:uhm:
sağol canım doktora daha yeni gittim sayılır kontrolüm haftaya çarşamba doktorum leken bir kez gelip durursa korkma dedi devam ederse hemen gel dedi. benimde devam etmiyo o yüzden gitmedim ama genede terettütlüyüm....:uhm:
günaydınn kızlar nasılsınızzz ???
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün neler yaptınız haftasonu dinlendinizmi bakalım ben çalıştım ama çok şükür hiç bi sorunum yok oyüzden pek zotlanmıyorum
yasemincim allah sabır versin hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım inan çok üzüldüm geçmişolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?