2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet aynı senin tarif ettiğin gibi tatsız birşey. Annelerimizin hakları ödenmez gerçekten. Bende onu daha iyi anlıyorum artık hamile kaldığımdan beri. Allah onları başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım büyük geçmiş olsun. Seninde dediğin gibi demek ki hayırlısı böyleymiş.
Allah inşallah en kısa sürede bir tane daha verir ve 9 ay sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Kendine iyi bak. Umudunu hiç kaybetme. En kısa sürede tekrar iyi haberlerini almak dileğiyle....

selam kızlar naber görüşmeyeli ben pek iyi sayılmam cumartesi günü gene lekelenmem oldu çok korktum ama sonra durdu inşallah bebeğim iyidir çok endişelendim. içimde halen şüphe var işte böyle kızlar umarım siz iyisinizdir...

ah canım ya valla üzüldüm bari bir yardım edin bence bir süre kimseyi kabul etme seni davet edeceklerine sana geliyorlar

Allah annemede sabır versin en ufak bi şeyde ararım hemen söylerim kadın dertlerimi şikateylerimi rüyalarımı dinlemekten kıyamam ona ya Allah annelerimizi korusun onlarsız olamayız

canım bu haftalarda olabiliyormuş 8-9. haftalarda

çok geçmiş olsun canım bende daha önce bir düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum şimid gene düşük tehlikem var. umarım birdaha böyle bir olay yaşamazsın... İnşallah kendini biran önce toparlarsın sana bir sorum olucaktı. bebeğinin kalbi durmuşya herhangi bir belirti oldumu kanama, sancı vs. merak ediyorum. teşekkürler...

Selam canım. Geçmiş olsun. Kendini yorma dinlen canım

canım bol bol dinlenmeye çalış ama stres yapma yakın zamanda da bir doktora git istersen sen içini ferah tut.

Selam canım. Geçmiş olsun. Kendini yorma dinlen canım

sağol canım ama işe gelmek zorundayım zaten 20 gün rapor kullanmıştım. bir senede tek hekim tarafından 40 gün rapor hakkımız var sonradan lazım olabilir diye şuan alamıyorum işte masa başındayım eve gidince hiç bişey yapmıyorum annem bizde şuan... inşallah bebeğim iyidir.

Hayatım çok endişe ediyorsan doktoruna görünseydin. Hem içinde rahat ederdi

canım bol bol dinlenmeye çalış ama stres yapma yakın zamanda da bir doktora git istersen sen içini ferah tut.

sağol canım doktora daha yeni gittim sayılır kontrolüm haftaya çarşamba doktorum leken bir kez gelip durursa korkma dedi devam ederse hemen gel dedi. benimde devam etmiyo o yüzden gitmedim ama genede terettütlüyüm....:uhm:

canım inşallah bebişin iyidir umarım leke bir daha gelmez Allah yardımcın olsun zor bir durum maalesef çalışma hayatı böyle umarım yakında herşey yoluna girer ve rahat bir hamilelik geçirirsin...:Saruboceq:

evet bencde içini rahat tut.çok az lekelenme her hamilede olabilirmiş bnm dr um da söyledi ama bende çok şükür olmadı...için ferah olsun bende tmmm.canm
:asigim:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün neler yaptınız haftasonu dinlendinizmi bakalım ben çalıştım ama çok şükür hiç bi sorunum yok oyüzden pek zotlanmıyorum

yasemincim allah sabır versin hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım inan çok üzüldüm geçmişolsun

dilekcim nasılsın 11. haftanın içindesin canım ya bir kaç gün sonra üç aylık olcan ve sen hayırlısıyla bu ilk önemli dönemi atlatıyosun ne güzel maşallah canım doktora nezamn gitcen peki canım 2li test için

iyiyiz cnm..yat kalk geçti işte ne olsun...bu cumartesi gidicem bende dr a hayırlısıyla bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…