2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

senin kaç haftalıkdı canım ben bu konuda dertliyim biraz 6+5 ken doktorA gittim
bidahaki kontrolü 12. haftada çağırdı 2li test için ve bu 6 hafta içinde ne görcem nede başka bişey ondan çok merakediyorum ne durumda kalbi atıyomu diye 10. haftada gidipde hareketlerini görenler var bende çok merakediyorum

benm bugün 9+1 oldu Allahın izniyle yani 9+6 iken gidicem bende hareketlerini çok görmek istiyorum görürüz inş.

Mrb arkadaşlar ben bugün 8 haftalık oldum yarın kalp atışlarını duymak için gidicem çok korkuyorum bazı arkadaşlar duyamamışlar allah korusun bide bende bulantı fazla yok göğüslerimde fazla şiş değil sizler nasıldınız bu haftalarda ? Yarın inşallah duyarım bebeğimin kalp atışını ..

çok teşekkür ederim arkadaşım...hiç bir belirti olmadı ultrasonda göründü sadece..zaten dr 1 haftaya kadar kanaman başlar demişti gelmeseydin ...pazartesi kalp atışı yoktu meleğimin perşembe kürtaj öncesi ultrasondada kese içi kanama başlamıştı ama dışarı atılmıyordu daha...allah meleğini ve seni korusun canım ....

yemek yedim ben kızlar geldim heyecanım artıyor yarın hayırlısıyla kalp atışlarını duyacağım

İyiyim canım sağol sen nasılsın ? Aslında iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum. Fazlasıyla bulantılı ve çıkarmalı bir pazar gecesi geçirdim. Bu nedenle hiç halim yok. Midem orta halli. Dediğin gibi 3 ayı doldurmama az kaldı ama bulantı ve çıkarmalar hala son hızıyla devam ediyor. Senin nasıl gidiyor? Bu arada doktora 21 Şubatta gitmeyi planlıyoruz ama bebeğimi artık çokta merak ediyorum belki 14 Şubatta da gidebiliriz bu nedenle. 11+3 olucam herhalde ikili tarama testide yapılır. Sen ne zaman gideceksin ?

selam kızlaaarrr :teytey: :teytey:
o kadar acıktım ki bi kuzu yiyebilirim :roflol: :roflol:
böyle gidersem zaten fil gibi olucam senağlama

selam hanımlar

dilekakal canım inşallah geçer şu bulantı ve kusmalarımız
birçok arkadaşın 3, ayı bitince bunlarda bitmiş
Allahım yavrularımıza sağlık bizlerede sabır versin inşallah

keşke bulantım olsa da bu kadar yemesem diyorum ben de eslem...
çok yiyorum yaaaaaaa

İyiyim canım sağol sen nasılsın ? Aslında iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum. Fazlasıyla bulantılı ve çıkarmalı bir pazar gecesi geçirdim. Bu nedenle hiç halim yok. Midem orta halli. Dediğin gibi 3 ayı doldurmama az kaldı ama bulantı ve çıkarmalar hala son hızıyla devam ediyor. Senin nasıl gidiyor? Bu arada doktora 21 Şubatta gitmeyi planlıyoruz ama bebeğimi artık çokta merak ediyorum belki 14 Şubatta da gidebiliriz bu nedenle. 11+3 olucam herhalde ikili tarama testide yapılır. Sen ne zaman gideceksin ?

canım bende 6+4 iken gittim doktora kalp atışını gördük
doktorum 12, hafta şu testleri yap gel dedi
valla dayanamıyorum ben bu hafta yakınımdaki kadın doğumcuya gidip hem testleri yapıcam hemde ultrasondan bebişime bakıcam
12, haftada çıkan sonuçlarla kendi doktoruma gidicem :))

yavrumu özledikçe devlet hastanesine gitcem randevu alıp :)))
doktor önemli değil devlette, sadece ultrasondan göriim yeter :)))))

konuyu görünce topiye girmeden edemedim kızlarr kendi açtığım 2008 eylül annişlerini hatırladımm ne güzel geçti çok güzel paylaşımlar yaşadık şimdide bebişlerimizin gelişimlerinden bahsedip fikir alışverişlerinde bulunuyoruz çok güzel dostlular oluşuyor bu tip topiclerde inşallah hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarr ve büyütürkende burda paylaşmaya devam edersinizz

Bircancım sana birşey sorucam bu Şifa Hastanesinde gittiğin Arzu Hanım iyi bir doktor mu? Yani seni dinliyor , tavsiyeler falan veriyor mu ? Yani ne bileyim kendini kötü hissettiğinde falan arasan sorularını cevaplıyor mu? Ayrıca ultrson cihazları falan iyi mi hastanenin?

amiiiin amiiiiin inşallah yaaa
bende sizin doğum yapış anneler topicinize baktıkça kendimi hayal ediyorum
bizde böyle çocuğumuzu anlatır, dertleşiriz diyorum
şimdiden güzel arkadaşlıklar kurduk bence
internet ve bu site büyük bi nimet canım, her yönden istifade ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…