senin kaç haftalıkdı canım ben bu konuda dertliyim biraz 6+5 ken doktorA gittim
bidahaki kontrolü 12. haftada çağırdı 2li test için ve bu 6 hafta içinde ne görcem nede başka bişey ondan çok merakediyorum ne durumda kalbi atıyomu diye 10. haftada gidipde hareketlerini görenler var bende çok merakediyorum
benm bugün 9+1 oldu Allahın izniyle yani 9+6 iken gidicem bende hareketlerini çok görmek istiyorum görürüz inş.
çok teşekkür ederim arkadaşım...hiç bir belirti olmadı ultrasonda göründü sadece..zaten dr 1 haftaya kadar kanaman başlar demişti gelmeseydin ...pazartesi kalp atışı yoktu meleğimin perşembe kürtaj öncesi ultrasondada kese içi kanama başlamıştı ama dışarı atılmıyordu daha...allah meleğini ve seni korusun canım ....çok geçmiş olsun canım bende daha önce bir düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum şimid gene düşük tehlikem var. umarım birdaha böyle bir olay yaşamazsın... İnşallah kendini biran önce toparlarsın sana bir sorum olucaktı. bebeğinin kalbi durmuşya herhangi bir belirti oldumu kanama, sancı vs. merak ediyorum. teşekkürler...
dilekcim nasılsın 11. haftanın içindesin canım ya bir kaç gün sonra üç aylık olcan ve sen hayırlısıyla bu ilk önemli dönemi atlatıyosun ne güzel maşallah canım doktora nezamn gitcen peki canım 2li test için
selam kızlaaarrr :teytey: :teytey:
o kadar acıktım ki bi kuzu yiyebilirim :roflol: :roflol:
böyle gidersem zaten fil gibi olucam senağlama
dilekcim nasılsın 11. haftanın içindesin canım ya bir kaç gün sonra üç aylık olcan ve sen hayırlısıyla bu ilk önemli dönemi atlatıyosun ne güzel maşallah canım doktora nezamn gitcen peki canım 2li test için
selam hanımlar
dilekakal canım inşallah geçer şu bulantı ve kusmalarımız
birçok arkadaşın 3, ayı bitince bunlarda bitmiş
Allahım yavrularımıza sağlık bizlerede sabır versin inşallah
senin kaç haftalıkdı canım ben bu konuda dertliyim biraz 6+5 ken doktorA gittim
bidahaki kontrolü 12. haftada çağırdı 2li test için ve bu 6 hafta içinde ne görcem nede başka bişey ondan çok merakediyorum ne durumda kalbi atıyomu diye 10. haftada gidipde hareketlerini görenler var bende çok merakediyorum
keşke bulantım olsa da bu kadar yemesem diyorum ben de eslem...
çok yiyorum yaaaaaaa
konuyu görünce topiye girmeden edemedim kızlarr kendi açtığım 2008 eylül annişlerini hatırladımm ne güzel geçti çok güzel paylaşımlar yaşadık şimdide bebişlerimizin gelişimlerinden bahsedip fikir alışverişlerinde bulunuyoruz çok güzel dostlular oluşuyor bu tip topiclerde inşallah hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarr ve büyütürkende burda paylaşmaya devam edersinizz
İyiyim canım sağol sen nasılsın ? Aslında iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum. Fazlasıyla bulantılı ve çıkarmalı bir pazar gecesi geçirdim. Bu nedenle hiç halim yok. Midem orta halli. Dediğin gibi 3 ayı doldurmama az kaldı ama bulantı ve çıkarmalar hala son hızıyla devam ediyor. Senin nasıl gidiyor? Bu arada doktora 21 Şubatta gitmeyi planlıyoruz ama bebeğimi artık çokta merak ediyorum belki 14 Şubatta da gidebiliriz bu nedenle. 11+3 olucam herhalde ikili tarama testide yapılır. Sen ne zaman gideceksin ?[/QU
canım ben 5 martta gidicem daha çok vaaaarrrinş. biran önce bulantıların geçer ben hiç yaşamadım bulantı ağrı falan canım :) maşallah diyim de:) bundan sonrada yaşamam heralde görmesem bebişi hamile olduğuma inanmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?