2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynı kaderi paylaşıyoruz canım yani ben artık 3 -4 hafta daha dayanıcam napim çok merak ediyorum ama allahdan çalışıyorumda zamn çabuk geçiyo

sakuraaa yer değişebiliriz anacım
bende mide bulantısı ve kusmalardan bıktım
adam akıllı iştahla yemek yemeyi özledim yaaaaaaaa

ben sigarayı da bıraktım canım o da iyice kilo aldırıyor.. 53 le kaldım 60 olmuşumdur şimdi senağlama
kendimi iğrenç hissediyorum senağlama
tamam bebeğim için değer ama onun yaptığı göbiş değil ki bu kilooo senağlama
napalım artık, hala belki başlar umuduyla bekliyorum :çok üzgünüm:

canım ya bende sigarayı bırakdım ve benimde iştahım çok açıldı 62 dim 1,5 ayda 2 kilo almışım en son 64 düm şimdi ne oldum kimbilir ne yapcaz böle ya canım sürekli bişeyler istiyor miğdemde bulanmadı ki off

sigarayı bırakanlar hızlı kilo alıyor yaa
sakız çiğne çalışmıyorsan, evdeysen
oyalarsın kendini en azından
yada yemek yerine daha çok meyveye yönel
60 olduysan şayet dikkat etmen gerekecek
biliyosun ilk 3 ay bebeğimiz sadece bizim kanımızla besleniyor, yediklerimizle değil
3, aydan sonra sağlıklı beslenmemiz gerekiyormuş

aynı dertten muzdaribiz desene flowercım...
çok canım sıkkın bu konuda ama bişey de yapamıyorum..
çok fazla yürümeye korkuyorum mesela, çünkü düşük tehlikem var..
belki ilk trimesterı atlatınca bol bol yürürüm de normale dönerim :çok üzgünüm:

anam sizin midenizin bulanmamasına da imreniyorum valla
ne mide varmış yahuu
benim mide sizinkilere baksında utansın accık :)))

bende sigarayı bıraktım iştahım çok yok ama yinede kilo alıyorum bu gidişle doğüuma kadar nasıl olucam hiç bilmiyom

hiç sevmem sakızı ama mecbur çiğnemek lazım...
çalışıyorum ama büro olduğu içn rahatım yani...
meyveyi de hiç sevmezdim sebze manyağıydım ama çok şükür şimdi meyve iştahım da arttı..
şimdi meyve taşıyorum işe, napimm fil gibi olmaktan iyidir..
ben de sizin bulantılara özeniyorum valla :roflol:

iyi günler kızlar nasılsınız ya ben 45 kiloyum kilo almayı çok istiyorum ama alamıyorum midemde bulanmıyo ama yiyemiyorum hiçbişi.

benim görümce tam 42 kiloyla kaldı kemikleri kıyafetten bile sayılıyordu o kadar kuruydu yani..
hamile kaldı, sevindi kilo alıcam diye, bi göbek oldu sadece basket topu gibi...
sonra 3,5 kilo doğrudu, daha masadayken ebeye "göbeğim kalmadııııı" demiş :roflol:
bakalım ben ne olucam...

anam sizin midenizin bulanmamasına da imreniyorum valla
ne mide varmış yahuu
benim mide sizinkilere baksında utansın accık :)))

yaaa sorma canım keşke hepimiz böle rahat hamilelik geçirsek ben bebişimi görmesem o minik kalbini görmesem inanmıycam hamile olduğuma ama şimdi siz kilo veriyosunuz ne güzel bizde iyice şişiyoruz bacım be artık birazdaha zaman geçsin yuvarlanırız bi yere giderken:))

valla verebilirim memnuniyetle
heeç parada almam, tepe tepe kullanırsın bulantıları :)))))

kilo almıyım yeter :roflol: :roflol: seve seve alırım yane :roflol:
gebelikten önce 2-3 kilo fazlam olsa, bilmesem de nefes alamıyorum gibi geliyordu..
şimdi yürürken yer sallanıyor sanıyorum :roflol:
ne güzel kuruydum yaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızz şakura anam vallahi yuvarlancaz bacım moralim alt üst oldu konuyu kapatalım yaa daha ilk ayda böleysek sonrasını düşünemiyorum bide işdede hareketsizim allah yardımcımız olsun

mrb kızlar bugün okullar açıldı.ilk gün zor gecti sabahın beşinden beri Ayaktayım.sizler nasılsınız.
edacım midemi sormuşsun bugün erken uyandığımdanmıdır bilmiyorum ama ilk defa kustum .midem arada bulanıyo hala .sen nasılsın ailen gelmiş gözün aydın.

kızz şakura anam vallahi yuvarlancaz bacım moralim alt üst oldu konuyu kapatalım yaa daha ilk ayda böleysek sonrasını düşünemiyorum bide işdede hareketsizim allah yardımcımız olsun

valla sadece dua ediyorum daha az yemeye başlıyım ya da midem bulansın diye delikafadulden
bence de kapatalım valla :roflol:

ayy sizinki kilomu ben zaten 66.6 tıyla kaldım.gerçi verdim 65 im şu an ama sizden öndeyim moraliniz düzelsin...sigara da içmiyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…