7+0 olduk canım biz daha fasulyeyiz kaydirigubbakcemile3
en küçük benimki sanırım :roflol:
ayy sizinki kilomu ben zaten 66.6 tıyla kaldım.gerçi verdim 65 im şu an ama sizden öndeyim moraliniz düzelsin...sigara da içmiyorum ayrıca
yok canım benimki en küçük :roflol:
Kızlar benimde bulantılar. Ve artık her dakika açım. Daha 1 saat önce yemek yedim. Ve şimdi markette gidiyorum birşeyler almaya. 1 kilo vermiştim bulantılardan. Sanırım o 1 kilo bana bu ay 10 kilo olarak geri dönecek :S
Kızlar benimde bulantılar bitti sayılır. Ve artık her dakika açım. Daha 1 saat önce yemek yedim. Ve şimdi markette gidiyorum birşeyler almaya. 1 kilo vermiştim bulantılardan. Sanırım o 1 kilo bana bu ay 10 kilo olarak geri dönecek :S
off off
ohh ohh maşallah
geri gelemz inşallah bulantıların
senin adına sevindim canım
hiç olmadı emzirirken veririz artık napalım :roflol:
hadi yaa kaydirigubbakcemile3
ben de şimdi yedim koca bi prosiyon hem de, midem tıklım tıklım ama yiyesim var :roflol:
tutmalıyım kendimi yaa, abartma sakura amma yedin heee :roflol:
aynen canım ya bir saat önce yedim sanki hiç bişiy yememişim midem kazınıyor gene
...
Ohh yarasın kıs :jeyyar:
...
hanımlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz?
normal doğum mu sezeryanmı yoksa epidural mi?
ve ayrıca doğum için para biriktirmeye başladınız mı?
malum masrafımız çok olcak
kızlar sizler eşinizle nasılsınız ben hamile kaldığımdan beri bana dokunmasını bile istemiyorum sizlerdede varmı yoksa bendemi bir anormallik var
merhaba kızlar ben bugün tam 8 haftalık oldum bulantım çok değildi ama azalır diyordum artmaya başladı ydaha çok yemek yedikten sonra başlıyor iki gündür sabahta oluyor sizlerin bulantıları nasıl
Valla daha hiç düşünmedim canım . Nasıl yapacağıma karar vermedim yani. Sen nasıl düşünüyorsun?
Bendede aynısı var canım. Hiç istemiyorum bana dokunmasını
ya benim de tersine döndü sabahları oluyodu bulantım.şimdi akşam yemeklerinden sonra midem bulanıyoo artık.3.ayımız bitsede hayırlısıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?