2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

elif06 bacım sen benden de zayıfmışsın
mide bulantıların varsa şeyet geçince yersin kilo alırsın inşallah
bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo almak çokda iyi değil

Kızlar benimde bulantılar bitti sayılır. Ve artık her dakika açım. Daha 1 saat önce yemek yedim. Ve şimdi markette gidiyorum birşeyler almaya. 1 kilo vermiştim bulantılardan. Sanırım o 1 kilo bana bu ay 10 kilo olarak geri dönecek :S

ayy sizinki kilomu ben zaten 66.6 tıyla kaldım.gerçi verdim 65 im şu an ama sizden öndeyim moraliniz düzelsin...sigara da içmiyorum ayrıca

hiç olmadı emzirirken veririz artık napalım :roflol:

yok canım benimki en küçük :roflol:

hadi yaa kaydirigubbakcemile3

ben de şimdi yedim koca bi prosiyon hem de, midem tıklım tıklım ama yiyesim var :roflol:
tutmalıyım kendimi yaa, abartma sakura amma yedin heee :roflol:

aynen canım ya bir saat önce yedim sanki hiç bişiy yememişim midem kazınıyor gene

Selam hanımlari, şööle hızlıca bir göz attım da benim yazdıklarınıza, benim midem iyi hala bulanmıyor ama bende sanki hızla kilo alanlardanım Bir de bende hamile kalmadan önce sigara içenlerdendim sanırım ağız tadı yerine geliyor bir de hamile olunca deme gitsin :))

aynen zeytingözlü, zaten maşallahım vardı yemek konusunda, sigaraya başlayıp bırakınca denge bozuldu şimdi şişiyorum :roflol:

merhaba kızlar ben bugün tam 8 haftalık oldum bulantım çok değildi ama azalır diyordum artmaya başladı ydaha çok yemek yedikten sonra başlıyor iki gündür sabahta oluyor sizlerin bulantıları nasıl

ohh ohh maşallah
geri gelemz inşallah bulantıların
senin adına sevindim canım

Saol cnm. İnş. seninde en kısa sürede geçer

Ohh yarasın kıs :jeyyar:

aynen canım ya bir saat önce yedim sanki hiç bişiy yememişim midem kazınıyor gene

Aynen kazınma durumları bendede var. Allah sonumuzu hayır etsin cokacimcoookcokacimcoook

hanımlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz?
normal doğum mu sezeryanmı yoksa epidural mi?

ve ayrıca doğum için para biriktirmeye başladınız mı?
malum masrafımız çok olcak

kızlar sizler eşinizle nasılsınız ben hamile kaldığımdan beri bana dokunmasını bile istemiyorum sizlerdede varmı yoksa bendemi bir anormallik var

hanımlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz?
normal doğum mu sezeryanmı yoksa epidural mi?

ve ayrıca doğum için para biriktirmeye başladınız mı?
malum masrafımız çok olcak

Valla daha hiç düşünmedim canım . Nasıl yapacağıma karar vermedim yani. Sen nasıl düşünüyorsun?

kızlar sizler eşinizle nasılsınız ben hamile kaldığımdan beri bana dokunmasını bile istemiyorum sizlerdede varmı yoksa bendemi bir anormallik var

Bendede aynısı var canım. Hiç istemiyorum bana dokunmasını

merhaba kızlar ben bugün tam 8 haftalık oldum bulantım çok değildi ama azalır diyordum artmaya başladı ydaha çok yemek yedikten sonra başlıyor iki gündür sabahta oluyor sizlerin bulantıları nasıl

ya benim de tersine döndü sabahları oluyodu bulantım.şimdi akşam yemeklerinden sonra midem bulanıyoo artık.3.ayımız bitsede hayırlısıyla....

ya benim de tersine döndü sabahları oluyodu bulantım.şimdi akşam yemeklerinden sonra midem bulanıyoo artık.3.ayımız bitsede hayırlısıyla....

evet canım ya rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirir inş bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bunların hepsini unutacağız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…