2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım ne kadar şanslısın. Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi bir önce bulantılarım bitsin diye dua ediyorum. Evet 5 Mart'a bayağı var ama en azından bebeğin sağlıklı yaa geçer gider günler..

Valla daha hiç düşünmedim canım . Nasıl yapacağıma karar vermedim yani. Sen nasıl düşünüyorsun?

eltim her ay 200 ytl atmıştı kenara çok rahat etmişti
bende ilk bugün aldım eşimden para
her ay 100- 200 ne kadar verebilirsen ver bana biriktireyim dedim
hesabımda kalsın öyle biriktirelim dedi ama yok yaa öyle olmuyor eşim çekiyo paranın hepsini, harcanıp gidiyor sonra

doğumu normal istiyorum ancak 8 yaşında kalça kemiğinden ameliyat olmuştum
kalçamdan sebep normal olmayabilir bakalım doktorlar ne dicek
gerçi eşim risk almayalım diyor, sakat ederler seni diyo

ya kızlar ben mesaj aıyorum ama göremiyorum yazdıklarımı sizde cevap falanda yazmayıncaa............

Geçmiş olsun canım. Tabi doktorunla konuşman daha doğru olur. Birde son ana kadarda belli olmuyorki bu işler. Normal doğum diye gidiyorsun, sezeryana alıveriyorlar seni.

evet canım haklısın
ancak elimde bir yükle yol yürüyemiyorum çok fazla
hemen kalçam ağırıyor
çocuğumu nasıl taşicam onu merak ediyorum

Ne kadar güzel canım yaa seninkiler bitmiş, darısı benim başıma. Benimki hala devam ediyor. Nerdeyse 3 ayımı doldurucam ama daha bitmedi yaaa((

geçmiş olsun canım bu işler belli olmuyor normal olacak diye beklerken sezeryanda olabiliyor son ana kadar hiçbirşey belli olmaz ama hepimiz için hangisi hayırlıysa o olur inş

evet canım haklısın
ancak elimde bir yükle yol yürüyemiyorum çok fazla
hemen kalçam ağırıyor
çocuğumu nasıl taşicam onu merak ediyorum

Valla bendede 2 tane bel fıtığı var. Bende hamileliğin ilerleyen döneminde bel ağrısından ve hatta yürüyememekten kokuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız :Saruboceq:

Ne kadar güzel canım yaa seninkiler bitmiş, darısı benim başıma. Benimki hala devam ediyor. Nerdeyse 3 ayımı doldurucam ama daha bitmedi yaaa((

Evet canım. darısı başına valla. Neymiş o çektiğim bulantılar, çıkartmalar falan. İnşallah tekrar başlamazlar. Senin bebiş baya nazlı galiba Dilekcim. Annesini rahat bırakmıyor kaydirigubbakcemile3

Valla bendede 2 tane bel fıtığı var. Bende hamileliğin ilerleyen döneminde bel ağrısından ve hatta yürüyememekten kokuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız :Saruboceq:

mozijiku sanada geçmiş olsun canım inş rahat bir hamilelik geçirirsin bizim bir akrabanında 2 tane bel fıtığı vardı normal doğum yaptı senin içinde hayırlısı neyse o olur inş

geçmiş olsun tatlım bizim için yani sorunu olmayanlar için de bence çok erken...en güzeli normal doğum ama...hayırlısı inş.son aylardaki gelişime göre belli olur sanırım

Öyle canım valla bayağı nazlı kendisi, annesi gibi:))) Normal yani bende öyleyimdir çünkü.
Ne yapalım artık sağlıklı olsun da bunlarda geçecek diyorum kendi kendime..
İnşallah canım dediğin gibi o kötü günlere tekrar dönmezsin. Benimkide inş. seninki gibi yakın zamanda biter.

mozijiku sanada geçmiş olsun canım inş rahat bir hamilelik geçirirsin bizim bir akrabanında 2 tane bel fıtığı vardı normal doğum yaptı senin içinde hayırlısı neyse o olur inş

Saol canım inş.

Valla bu kadar nazlı olduğuna göre senin minik kız galiba. Zaten benim içimdende geçen o. Sanki senin kızın olcak gibi hihoyyyt

vallahi kızlar sonuna kadar normal diye direticem ama bi aksilik çıkmazsa inş.

bu arada ne para biriktirmesi canım ya taşınıcaz nisan gibi ev masrafları falan olcağı için şimdilik ona para biriktirmeye çalışıyoruz doğuma biriktirceğimizi zannetmiyorm zorrr

vallahi canım sağlıklımı onuda bilmiyorum ya kendi kendime nayadır görmüyorumya ya kalbi durduysa falan diye düşünüyorum kendi kendime

vallahi canım sağlıklımı onuda bilmiyorum ya kendi kendime nayadır görmüyorumya ya kalbi durduysa falan diye düşünüyorum kendi kendime

allah korusun canım ya bu tarz şeyleri aklına bile getirma bulantısız hamilelik geçiren okadar çok kişi varki sağlıklı bebeklerde dünyaya getiriyorlar bence bulantının olmaması allahın sana bir lütfu böyle düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…