canım ben 5 martta gidicem daha çok vaaaarrrinş. biran önce bulantıların geçer ben hiç yaşamadım bulantı ağrı falan canım :) maşallah diyim de:) bundan sonrada yaşamam heralde görmesem bebişi hamile olduğuma inanmıycam
Valla daha hiç düşünmedim canım . Nasıl yapacağıma karar vermedim yani. Sen nasıl düşünüyorsun?
eltim her ay 200 ytl atmıştı kenara çok rahat etmişti
bende ilk bugün aldım eşimden para
her ay 100- 200 ne kadar verebilirsen ver bana biriktireyim dedim
hesabımda kalsın öyle biriktirelim dedi ama yok yaa öyle olmuyor eşim çekiyo paranın hepsini, harcanıp gidiyor sonra
doğumu normal istiyorum ancak 8 yaşında kalça kemiğinden ameliyat olmuştum
kalçamdan sebep normal olmayabilir bakalım doktorlar ne dicek
gerçi eşim risk almayalım diyor, sakat ederler seni diyo
Kızlar benimde bulantılar bitti sayılır. Ve artık her dakika açım. Daha 1 saat önce yemek yedim. Ve şimdi markette gidiyorum birşeyler almaya. 1 kilo vermiştim bulantılardan. Sanırım o 1 kilo bana bu ay 10 kilo olarak geri dönecek :S
hesabımda kalsın öyle biriktirelim dedi ama yok yaa öyle olmuyor eşim çekiyo paranın hepsini, harcanıp gidiyor sonra
evet canım haklısın
ancak elimde bir yükle yol yürüyemiyorum çok fazla
hemen kalçam ağırıyor
çocuğumu nasıl taşicam onu merak ediyorum
Ne kadar güzel canım yaa seninkiler bitmiş, darısı benim başıma. Benimki hala devam ediyor. Nerdeyse 3 ayımı doldurucam ama daha bitmedi yaaa((
Valla bendede 2 tane bel fıtığı var. Bende hamileliğin ilerleyen döneminde bel ağrısından ve hatta yürüyememekten kokuyorum. İnşallah sağ salim atlatırız :Saruboceq:
Evet canım. darısı başına valla. Neymiş o çektiğim bulantılar, çıkartmalar falan. İnşallah tekrar başlamazlar. Senin bebiş baya nazlı galiba Dilekcim. Annesini rahat bırakmıyor kaydirigubbakcemile3
mozijiku sanada geçmiş olsun canım inş rahat bir hamilelik geçirirsin bizim bir akrabanında 2 tane bel fıtığı vardı normal doğum yaptı senin içinde hayırlısı neyse o olur inş
Öyle canım valla bayağı nazlı kendisi, annesi gibi:))) Normal yani bende öyleyimdir çünkü.
Ne yapalım artık sağlıklı olsun da bunlarda geçecek diyorum kendi kendime..
İnşallah canım dediğin gibi o kötü günlere tekrar dönmezsin. Benimkide inş. seninki gibi yakın zamanda biter.
Saol canım inş.
Valla bu kadar nazlı olduğuna göre senin minik kız galiba. Zaten benim içimdende geçen o. Sanki senin kızın olcak gibi hihoyyyt
İnşallah canım Allah inş hepimizin gönlüne göre verir.
Maşallah canım ne kadar şanslısın. Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi bir önce bulantılarım bitsin diye dua ediyorum. Evet 5 Mart'a bayağı var ama en azından bebeğin sağlıklı yaa geçer gider günler..
vallahi canım sağlıklımı onuda bilmiyorum ya kendi kendime nayadır görmüyorumya ya kalbi durduysa falan diye düşünüyorum kendi kendime
vallahi canım sağlıklımı onuda bilmiyorum ya kendi kendime nayadır görmüyorumya ya kalbi durduysa falan diye düşünüyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?